Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeaaafff

ciało Michaela będzie wystawione publicznie w Stamples Center

Polecane posty

Gość gosia24uk
wsiakli z ta trumna

Gość J_Lo
no własnie Blanket jest bardzo podobny do Michaela

Gość aaaaddddddd
to są jego dzieci...... ja widzę podobieństwo. a poza tym chciałabym żeby jego geny zostały wśród nas:D

Gość missyou
MJ powiedzial, ze jak zdobedzie 7 nagrod, to zdejmie okulary. W tym filmiku mowi, ze nie chce tego zrobic, potem, ze Katherine Hepburn(nie wiem jak pisze sie jej nazwisko), ktora jest jego droga przyjaciolka powiedziala, ze powienien, wiec robi to dla niej i dla dziewczyn "z balkonow"(zapomnialam jak nazywaja sie te miejsca u gory po polsku).

Gość pokój... i spokój. święty.
że nie za bradzo chce zdejmować (okularow) ale jego przeyjaciolka katherine hepburn powiedziala mu ze powinien i robi to dla niej i dla dziewczat z tylu (?)

Gość kjdf
dzieci Michaela według mnie zachowywały się bardzo dziwnie, nie wyglądały nawet na smutne, lecz wręcz na znudzone. Rozglądały się po sali, żucie gumy z otwartą buzią przez najmłodszego syna, śpiewanie, ich miny... Wyglądały jakby w ogóle nie wiedziały o co chodzi. A ta córka cały czas normalnie stała, zachowywała się jakby się nudziła, szukała czegoś w torebce i nagle wybuchła płaczem do mikrofonu... To było strasznie dziwne... Reszta rodziny wyglądała cały czas na zdołowanych, smutnych, ale dzieci wyraźnie się nudziły... Nie jestem lekarzem, ale jednak wydaje mi się, że z murzyna nie może być białe dziecko, nawet jeśli matka była biała. Gdyby to były jego dzieci to byłyby według mnie mulatami, przecież ciemna skóra, oczy, to geny dominujące. Nigdy jeszcze nie widziałam, żeby z czarnego wyszedł biały, zawsze wyjdzie mulat...

Gość Fane
""""Nigdy jeszcze nie widziałam, żeby z czarnego wyszedł biały, zawsze wyjdzie mulat...""" Wpisz sobie w grafikę google Ryan Giggs - jego rodzony ojciec jest murzynem z krwi i kości.

Gość djkdkd
co sie stało?? czemu nie pokazali go?

Gość missyou
to jeden z jego najlepszych filmikow, we're zipping up:D

Gość bampeciara
kjdf--- dzieci podobno miały podane środki uspakajające, a jak wiadomo w USA najbardziej powszechną formą takich środków jest właśnie guma do żucia. Paris cały czas nerwowo ściskała torebkę a na koniec to już całkiem się rozkleiła.

Gość J_Lo
i co dalej z trumną????????

Gość ale nudyy
widocznie rodzina nie życzyła sobie żeby pokazywać w tv pochówek.

Gość misiaczek -2
turlaj sie małolacie

Gość dfr
nie pokazali go.. nie wierze ze odszedł

Gość gosia24uk
zejecie??? bo ja juz slucham Michaela, i lzy mi leta, chociaz mam chwile kiedy nikt nie widzi, dziecko spi, maz w pracy, moglabym spac jeszcze nie ma osmej u mnie, ale mi smutno, na poprawwe humoru puszcze sobie filmik z zameczkiem i nagrywanie we are the world............... a jak tam??? pokazali to jak zawiezli trumne na cmentarz???

Gość michel...24
Cała ceremonia była podniosła i godna "Króla Popu" ... momentami łzy same cisnęły się do oczu :( ... Wszyscy tyle mówili o Michaelu, ale dopiero Jego córka zrobiła to szczerze choć powiedziała zalefwie dwa zdania. Nie wiem dlaczego, ale cały czas byłam prawie pewna, że w tej trumnie nie było Michaela ... Wydaje mi się, że rodzina pochowała Go już wcześniej a na tej gali stała pusta trumna. Zaraz włączę sobie największe hity Michaela i powspominam te cudowne czasy :) ... Nie smućcie się ... Kiedyś się z Nim zobaczymy :) tam na górze ...

Gość kafezdzira orencz
ale chujowo sie czuje:(

Gość lkaHhsxhgavx
Te jego dzieci beda takimi samymi swirusami jak on i jego cała rodzina.W maskach chodziły,wiec maja juz porabane w głowie

Gość lady_gagaa
Najbardziej porąbane w głowie to masz ty... A tak wogóle to mi tez dzisiaj tak dziwnie jakoś... i smutno... W nocy słuchalam jego piosenek i przy 'Heal the world' rozkleiłam się na maksa... ;(

Gość michel...24
Jak kometa, która rozbłyska na wieczornym niebie Odszedł zbyt szybko Jak tęcza, która blednie w jednej chwili Odszedł zdbyt szybko Lśniąc, skrząc się i jasno świecąc za dnia jeszcze tutaj a pewnej nocy odchodzi Jak zgubione słońce w pochmurnym popołudniu Odszedł zbyt szybko] Jak zamek zbudowany na piaszczystej plazy Odszedł zbyt szybko Jak cudowny kwiat który jest poza twoim zasięgiem Odszedł zbyt szybko Urodził się by zabawiać, inspirować by zachwycać za dnia jeszcze tutaj a pewnej nocy odchodzi Jak zachód słońca który umiera wraz ze wschodem księżyca Oszedł zbyt szybko Odszedł zbyt szybko "Gone too Soon" - Michael Jackson

Gość jhdb
My też będziemy śmiać się z twojej śmierci :o

Gość jhdb
"Bardzo mnie zawsze boli, gdy umiera utalentowany człowiek, świat bowiem bardziej ludzi takich potrzebuje niż niebo" - Georg Christoph Lichtenberg

Gość fgf
błagam, niech antyfani dadzą spokoj...to bardzo boli, proszę! gdzie on jest, nic nie mowią??

wydaje mi sie ze jego dzieci stocza sie na dno w przyszlosci:( sa praktycznie sierotami, juz za chwile odbedzie sie walka o prawo do opieki nad nimi, juz od malego nie mieli latwo a teraz stracili ojca w tak mlodym wieku, zaraz straca babcie (ma juz 79lat), do tego beda mialy kupe kasy i dodatkowo beda pod ostrzalem mediow. zycze im jak najlepiej bo to urocze dzieci, ale ich przyszlosc nie zapowiada sie kolorowo. na pwno dojda narkotyki, problemy z prawem, moze samobojstwo. tak czuje :(

ale najpierw Paris zoperuje sobie odstające uszy....a potem już jakoś poleci...