Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myniek500

co za ludzie tu siedza!!!!

Polecane posty

Boze co za ludzie tu siedza,wy to macie co niektórzy najebanew tych głowach,wydaje mi sie,ze na tej kafeterii siedzi moze ze 20 osób i ciagle ci sami,tylko ciagl nick zmieniaja. tu jest jakas maskara,jestescie sztywni na maksa. wogole nie wiecie co to jest dobra zabawa,dobra muzyka itp.wypowiadacie sie jakbyscie mieli po 50 lat,no nie wytrztmam. nie mówie,ze wszyscy ale wiekszosc:((((

nie,co wy tu robicie,ludzie jest lato! w zimie bedziecie siedziec na tyłakch,wyjdzie do ludzi a potem oceniajcie!

ja tutaj nie siedze,owszem siedziałm ale moze z godzinke na dzien a wy non stop! nosz zal mi was! ja juz tu na pwno nie bede siedziec,bo cokolwiek nie załoze jakis temat to wy wiecie najlepiej,najlepiej sie znacie,jeszcze takich beznadziejnych opinii nie słyszłam:(

Gość nanananaaaa
ryj suko :D

o nptaki wstrzas,przeciez ty tu awsze siedzisz,biedaku,wyjdz do ludzi! powiedzile ty masz ników!

nie chce nikogo obrazic,ale zastanówcie sie! pewnie siedza tu osoby,którzy nie maja znajomych,niczego i sie uzalaja nad soba,i krytyka wam pewnie pomaga co??/ jestescie zalosi!!

Eeeee, tam.... Szukasz dziury w calym, myszko..... Ja mam jeden nick i polecam ci przedwczsne zrezygnowanie z kafe BEZ komentarzy, ktore nic nikomu nie daja, oprocz zadymy. Skoro Ci zabawa nie odpowiada, to masz pecha. Chociaz... To inni maja pecha, ze jeszcze tu jestes :)

myslałam,ze jestescie wporzadku,ze sie troche znacie,ale wy nic nie wiecie! na niczym sie nie znacie! ja wychodze do ludzi w przeciwienstwie do was i opowiadam ludzieom jakie wy tu głupoty wypisujecie to sie smieja z was,ale siedzcie i piszcie dalej na pewno cos wskóracie! na pewno odajdziecie tu miłosc,przyjaciół,dobra zabawe, haha wy swiata nie widzicie poza kafeteria! tj wasze zycie,gratuluje!

Gość lydeza
myniek - skoro wiesz, ze ludzie tu siedza przez caly dzien, to sam albo sama siedzisz tutaj i sprawdzasz tematy co chwila:) lecz sie dzieciaczku...

Gość myniek prawda ich boli

no zebys wiedziała,wy macie najebane w tych głowach! ci co sie tutaj zakładaja topiki typu jak odzyskac miłosc itp to na pewno sie tu wszystkiego dowiedza haha zamiast pogadac z przyjaciołka albo z przyjacielem o tym,ogolnie z ludzmi ale na zywo to wy na kafe takie bzdury umieszczacie i mysliscie ,ze to wam w czyms pomoze hahah

"opowiadam ludzieom jakie wy tu głupoty wypisujecie" Wlasnie taka jest roznica. PIczac tutaj, spedza sie czas, byc moze malo efektywnie, ale to rozrywka. A chodzenie o opowiadanie w realu o kafeterii jest objawem. Wspolczuje.

ale to jest rozrywak ci powiem,krytykowanie innych i wam ulge przynosito tak? ciekawe jakby to nie było anonimowe forum,jestem ciekawa ile osob by krytykowało i sie tu wypowiadało?

co za ludzie tu siedza :D :D :D ? Różni tacy sami jak w realu

nie mam nic mądrego do powiedzenia w tym temacie ale też się wpiszę:D

wlasnie Myszko a szukanie tak lagodnie cie potraktowal :D

tak skrytykowalm ogólem bo zebyscieruszyli tymi mózgami wreszcie i dupy podniesli,korzystali z lata,ale nie zrobiłam tego złosliwie tylko po prostu jest mi was szczrze zal i tyle!

Gość ostatnie słowo prawdomówcy
i znowu ten durny argument "NIE MASZ ZNAJOMYCH" no i co z tego? znajomi to fiuty ryją się i ciągle gdzieś zapraszają, aż do wyrzygania :O

wzruszylam sie do łez za twoje wspolczucie dzieki :D

Alez czego Ci, myszko, zal? Wlasnie za chwile jade nad jezioro, w ramach ruszania dupy na swiezym powietrzu. Poplywam, popatrze na myszki w realu. Ale potem wroce i pewnie wlacze kompa. Poczekasz na mnie?

Gość ostatnie słowo prawdomówcy
więcej się naruszałem dupą niż możesz sobie wyobrazić osiągając takie orgazmy jakich nie mógłbyś sobie nawet wyobrazić

coś czuję, że od kogoś myni dostało się nieźle po dupsku:D i pewnie ten ktoś miał rację skoro inni go poparli- pewnie stąd teoria o tym, że siedzi tu tylko parę osób to pisałem ja- ike-szukanie-yeez

nie lapcie mnie za słowka,to ze brakuje wam argumentów,zeby sie do tego wszystkiego przyznac to juz nie moja sprawa. jak mozna powiedziecze znajomi sa fiutami,widac,ze ty jestesfiutem,bo znajomych trzeba cenic,a widocznie twoim znajomym nie odpowiadało twoje towarzystwo bo jestes sztywny i denny i siedzisz tu:( szukanie dziury----no to spoko chociaz jeden ruszy dupe i pójdzie korzystac z lata:)

o jakie argumenty chodzi ? szukanie usycham z zazdrosci ... ja mam daleko nad wode