Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moglo by byc

czy wasi mezczyzni was zaskakuja?

Polecane posty

Gość dziwakaz
a ja z kolei nie moge dogodzic... na nic moja laska nie ma ochoty, nigdzie nie chce wyjsc, prezentow czy upominkow to nie chce przyjac z usmiechem, tylko z dasem... czasami ja sie czuje niespelniony naqet tym, ze nie uslysze "dziekuj"...:(

Gość gryzak ak
nie rozumiem..... ona tak od zawsze ma?

Gość lamourCo
mój mąż jest cudowny, jesteśmy razem od 3 lat a w małzeństwie rok. Od poczatku aż do teraz jest tak samo pięknie. mąż setki razy dziennie powtarza mi,ze mnie kocha, śpiewa i wymysla piosenki o mnie takie głupiutkie rymowanki ale to urocze bo zawsze o mnie. Zawsze pamieta o moich świetach i zawsze jest przygotowany. Codziennie dostaję od niego kilka smsów z wyrazami miłości. Czuję sie bardzo kochana i bezpieczna.

Gość lamourCo
a ha i z tego powdu jest JEDNYM WIELKIM ZASKOCZENIEM bo reszta facetów była jakaś zakompleksiona i wiecznie zakłamana

Gość Kokokosanka
Mój mnie zabiera na przechadzki w świetle księżyca.

serio zoo dla emerytów gratis? ale w sensie że wnuki i dziadek to zoo? czy to zoo ze zwierzakami? dziwne, że gratis a ja tak rzadko widuję tam staruszków , może nie wiedzą o tym,o Boziu :o zadzwonię do babci :) :) chociaż ona będzie szczęśliwa:D

Zaskakiwał. Były i kwiaty i świece i wypady. Nawet w środku nocy dostawałam eska"kochanie wyjdź,jestem pod twoim domem,stęskniłem się"... Teraz nie ma nic:( Uważa,że w to można się było bawić z początku a nie po paru latach. Faceci to bezmózgi:/

Kupiłam seksowną bieliznę. Malutkie stringi z przezroczystą koszulką,taką luźną,wiązaną pod biustem. I co? zaczął się śmiać bop skojarzyłam mu się z batmanem. W życiu nie poczułam się tak poniżona i popłakałam się. Przepraszał ale seksu już nie było:/ Przyjeżdżam z piwem i proszę kochanie chodźmy na dworzec...To taki stary nieczynny już,zawsze kochaliśmy tam chodzić w noce,siedzieć parę godz,tulić się,kochać pod gołym niebem,rozmawiać. teraz tylko słyszę eeeeeeee włączmy sobie tv.Kupuję mu prezenty. I NIC

mnie mój m zaskakuje jak mowię, że potrzebuje kasy a on....NIE, o jakie wtedy jest zaskoczenie moje...SZOOK

Gość Misi3k
Lady of chaos... ile jesteś ze swoim facetem? Ja pierdziele... wyśmiał Cię... l

A może powinno być tak, że jak nie zaskakują, to ich zostawiamy? Przyczyniłybyśmy się dla dobra ogółu kobiet, może ruszyloby głowami.