Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BiedronkaiKropka

Przyjaźń z EX...

Polecane posty

Gość BiedronkaiKropka

Mój 'przyjaciel', z którym kiedyś byłam (2 lata) po wyznaniu mu miłości wysłał mi taką wiadomość: "To nie jest normalne i nic z tego dobrego nie będzie. To chyba właściwy moment na zdanie: "Powodzenia w życiu".Pewnie już dawno powinienem tak sprawę postawić. Wszystkiego dobrego szczerze i z serca. To koniec, bo nie ma sensu sie dalej oszukiwać, a jeżeli Ty nadal chcesz się oszukiwać to beze mnie bo mi to wcale nie pochlebia a wręcz przeciwnie. Powodzenia" Zaraz powiecie, że nie ma co się z byłymi 'przyjaźnić'. Jestem zakochana, więc zachowuję sie irracjonalnie. Po tym co przeczytałam załamałam się, bo uświadomiłam sobie, że nic nie znaczyłam dla tego człowieka. Chciałabym, żeby kiedyś wspomniał o mnie i żałował swojej decyzji zerwania kontaktu

Gość Hołd dla Jacko
Traktowal Cie jako kumpele..nic wiecej..zyj dla siebie i nie dzwon do niego..sam sie odezwie jezeli Cie lubil..pozdrawiam

Gość BiedronkaiKropka
dzięki...szkoda, że tylko lubił :/

Napisal Ci to, co czuje. Nie klamal. Miej to na uwadze. On Cie nie kocha i uszanuj jego decyzje. Czego sie spodziewalas ? Jesli wczesniej z Toba zerwal, to chyba mial ku temu powod [zeby nie bylo:to samo tyczy kobiet - jesli zrywaja to nie zawsze chca utrzymywac kontakt]).

Gość BiedronkaiKropka
Widzicie...było tak, ze zerwał a później po dwóch miesiącach jak zaczęłam o nim zapominać to on sie doezwał z tekstem, ze jestem dla niego bardzo wazna i nie potrafi bez kontaktu ze mna i że tęski. A teraz takie coś?!

Sama widzisz, jaka jestes dla niego "wazna".Mam nadzieje, ze wyciagniesz odpowiednie wnioski na przyszlosc.

Gość Hołd dla Jacko
etes wazna ale tylko jako kumpel..chyba ze..sie zakocha..ale pamietaj to facet jest zdobywca i nie lubi jak sie mu narzucac

Gość KróliknaPalu
zakochać się nie zakocha (przynajmniej nie we mnie). Stwierdził, że on nie potrafi kochać i nie chce z nikim być. Ma naturę odludka i jest cholernie trudny