Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wszystko bez sensu

Nie chce mi sie zyc

Polecane posty

Gość wszystko bez sensu

Juz nie mam sily ani motywacji do niczego, moje zycie to jedna wielka porazka! Zazdroszcze tym ktorzy moga z niego korzystac, ja mimo mlodego wieku? 24 lata, caly czas uzeram sie z problemami, od malenkosci! ojciec alkoholik, matka w depresji, nigdy nie bylo pieniedzy wiec nie moglam isc na studia, teraz kiedy chce czuje ze ide z przymusu, pracy nie mam nie liczy sie to ze znam 3 jez biegle i mam sporo innych umiejetnosci, nie mam papierka! Z niczego juz nie czuje satysfakcji, praktycznie przez cale zycie jestem singlem, no porazka totalna! i tak w kolko, nie wiem jak sie wyplatac z tego bagna:(

taa mam podobnie i nie narzekam. glowa do gory, wykorzystaj swoj potencjal poki mozesz. ja sie staram :)

Gość kzma
dawaj do przodu! i nie ogladaj sie!

Gość wszystko bez sensu
dziekuje za slowa otuchy, tylko jak czlowiek moze sie pozbierac jak caly czas kopa w tylek dostaje:(

Gość miałam podobnie
Nie możesz sie załamywać musisz isć do przodu i mocno wierzyć że wszystko sie zmieni. Odnośnie pracy pukaj do każdych drzwi a otworzą Ci , masz super kwalifikacje co z tego że bez papierka więcej siły przebicia

Gość miałam podobnie
U mnie wszystko sie poukładało ale trauma dzieciństwa pozostała nieraz poprostu musze sie porządnie wypłakać a na następny dzień wszystko wraca do normy