Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vuyfuyh

MĄŻ MA MNIE GDZIEŚ!

Polecane posty

Gość vuyfuyh

Mam juz tego dość! Owszem nasze życie łóżkowe było ostatnio takie se bo oboje jesteśmy zapracowani zmęczeni itd, Ostatnio jednak bardzo się starałam bo w tym tyg była nasza pierwsza rocznica codziennie sex w tym ja może raz miałąm orgazm codziennie jeszcze dodatkowo co najmniej raz lodzika mu robiłam i kombinuje taka pozycja siaka żeby tylko mu dogodzić a sama gówno z tego mam. Dziś miałam strasznie na niego ochote wprawdzie dużo załatwiał jeździł cały dzien ale ja też pracuje myślałam że wykrzesa z siebie troche energii , ubrałam się w najseksowniejszą bielizne a ten wymamrotał ze jest wykończony umył sie i zasnął. Nosz kurde!!!!1

Gość vuyfuyh
już nad tym zaczynam się zastanawiać wiem że on mnie kocha nie sądze żeby zdradzał ale dlaczego nie stara sie żeby mi też było dobrze? czemu nigdy nie wychodzi z inicjatywa?

Ja mam z mężem 1 rocznicę ślubu za 12 lipca i mieliśmy się dzisiaj wieczorem kochać(staramy się o dziecko) a ten śpi właśnie od 21.Zasnął w ciuchach.Jak go obudzę, żeby się poszedł przebrać to pewnie będzie się dobierał, ale teraz to niech spada.

Gość vuyfuyh
i tak masz fajnie mój by się nie dobierał jego się nie da dobudzić.Jestem atrakcyjną kobietą ciągle mnie ktoś podrywa faceci chcą się ze mną umawiać ale ich spławiam w łóżku też mam doświadczenie wiec o co kurde chodzi?

Gość Bogdannnnn
Eeee.. dziwna jesteś. Zapracowany i zabiegany jest twój mąż a tobie w głowie tylko swoje orgazmy. Śmiechu warte.

No ja mojego i tak muszę zrzucić,bo zasnął na pościeli itp a tak by się nawet nie obudził. A może ty się za bardzo starasz.Wiesz,że faceci są leniwi i mu to pasuje, że to ty sie starasz.Może następnym razem zrób to samo jak będzie chciał powiedz, że idziesz spać.Niech poczuje gorzki smak odrzucenia.Ja się zaraz mogę się zemścić już dzisiaj hihi

Gość ja chyba mam metodę
za mocno się nie staraj :) odpuść trochę niech sam się weźmie do roboty - wszystko mu podajesz na tacy...kochana trochę asertywności :p

a do kitu taka metoda. Wypocząć, zrelaksować męża i dać mu się trochę ponudzić ( a nie cały dzień zabiegany). Tak jak mówi stare przysłowie: jak człowiek zmęczony to NIC się nie chce.

Gość taki_on
SEKS najważniejszym tematem XXI wieku!!! Pozabijać facetów!!! A babom się pojebało we łbach przez media i cały ten szajs... :( Przykre to...