Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skromnyarek

wakacje !! KTo GDZIE WYjEzdzA???? ChwaLimy sie !!

Polecane posty

Gość skromnyarek

treba sie tu chwalic :)) ja smigam nad Morze BAltyckie :D juz we wtorek :)

Gość zrob im loda
zostaje w domu nigdzie nie wyjezdzam

Gość ankka
chiny pod koniec lipca ;]

a ja niedawno wróciłam z Grecji... i już chyba nigdzie w te wakacje nie pojadę, no może na jakiś weekend się uda,ale niewiem

Gość inkkkkkka
ja też nad bałtyk:)jestem dziwnym przypadkiem poniewaz nie lubię ogromnych upałów wiec nie mogę pojechac do ciepłych rajów.Kilkakrotnie byłam,po dwóch dniach pobytu byłam ciezko chora na grype:/wolę klimat umiarkowany:)

Gość juchas qoorwa a jak
jade do PL :D:D:D bede pil bede pil bede pil bede pil bede pil bede pil bede pil bede pil bede pil bede pil bede pil bede pil bede pil bede pil bede pil bede pil bede pil bede pil bede pil bede pil bede pil bede pil bede pil bede pil bede pilbede pil bede pil v bede pil v v bede pil bede pilbede pilbede pilbede pilbede pilbede pilbede pilbede pilbede pilbede pilbede pilbede pilbede pilbede pilbede pilbede pilbede pilbede pilbede pilbede pilbede pilbede pilbede pilbede pilbede pilbede pilbede pilbede pilbede pilbede pilbede pilbede pilbede pilbede pilbede pilbede pilbede pilbede pilbede pilbede pilbede pilbede pilbede pilbede pilbede pilbede pilbede pilbede pilbede pilbede pilbede pilbede pilbede pilbede pilbede pilbede pilbede pilbede pilbede pilbede pilbede pilbede pil qrwa jeszcze tydizen

Gość skromnyarek
to bardzo super :) piszcie piszcie dzisiaj mozemy sie chwalic :)

Gość POkeMony siedza w DOmu

Gość turystka21
libia potem tunezja ciekawie nie? ;)

Gość tysskie
już spaliłem las i pół wsi będąc na obozie szkoleniowym ale jeszcze nie powiedziałem ostatniego słowa :)

Gość Anq25
prawdopodobnie albania

Jade na wakacje moim starym komarem pod most w Kiszewie. Tam robimy se z kumplami zawsze ogniska pod mostem, pieczemy na kijach kaczki zlapane w pobliskim jeziorze, a potem kladziemy sie spac na znaleziskach, czyli kartonach, przykrywjac sie innymi odpadami. A na nastepny dzien oczywiscie ograbiac bedziemy ludzi z kasy na ulicy i zebrac na bilet na pociag niby ze do domu. A tak naprawde to na flaszke, zeby sie rozgrzac przed nastepna zimna noca pod mostem.