Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość P.Y.T.

Michaelu, byłeś, kim jestem, będę, kim jesteś

Polecane posty

Gość abraja na wp pisali ze był
wiesz co, i to był bład, że zapłacił, bo to wzbudziło podejrzenia, że skoro zapłacił, to musiał mieć coś na sumieniu dzięki Bogu został w końcu sprawiedliwie osądzony i oczyszczony z zarzutów :)

nie wyświetla się :(

mysle ze gdyby nie zapłacł to mogłoby sie ciagnac latam...mozeby sie załamał...oni maja tam dobrych prawników węc pewnie mu dbrze poradzili....sama nie wiem gdybym byla slawna to moze oze tez bym zaplacila...za duzo jest znaków zapytania...dlaczego np nie pokazali tych zdjęć,wg. których miał na penisie jakis tam tatuaż...kto robi sobie tam tatuaz i po co?

ale słuchaj, jak drugi raz coś było to były teksty że znowu, że musi być coś na rzeczy Michael miał full hajsu na najlepszych prawników, skoro drugi proces mógł trwać tak krótko, to pierwszy też by długi nie był.

ja nie wiem nie byłam ne widzialam ocenac nie bede..cieżko jest lekk życ,pzynajmniej jak sie jest MJ

:) dobranoc dziewczyny 🖐️:)

chciałbym was poznac...chodzi mi o ty ze nie znam na zywo innych fanów Michaela jacksona...ngdy nie bylo i ch w moim otoczeniu i zazwyczaj jak mówiłam ze go słucham to wszyscy pukali sie w głowe i smiali...smutne wiec interesuje mnie kim jestescie co robicie i dlaczego własnie on no i jak sie to zaczęlo

kto idzie spac temu dobranoc a kto ma czas niech skrobnie,albo jutro dłaczy

Gość dertina
a wiadomo gdzie jest pochowany?? bo po transmisji odrazu cisza..ani go nie pokazali..niestety tak nikt nie uwierzy

Gość P.Y.T.
nie wiadomo o, zapomniałam przeczytac, bo ponac matka nie chce pochowac go w neverlandzie, a np brat tak...zobaczymy doczytałam tez, ze beda badac mozg Michaela, to wiecie, ale na przyklad po tych badaniach beda wiedziec, czy był bity jako dziecko zadziwwiajace, jak dla mnie czy miał uszkodzenie mozgu, czy mial wady wrodzone, czy wczesniej był uzalezniony od narkotyków, alkocholu czy tez poprostu ten jeden raz przedawkował a ja kupilam przekroj...i tam jest takie fajne zdjecie Michaela z BAD zza kulis jest w kapturze a w reku trzyma papierosa (całego jeszcze) nigdy czegos takiego nie widzialam, wiec kupilam

Gość P.Y.T.
ja tez zawsze byłam odosobniona w byciu fanem MJ to znaczy znam osoby, ktore słuchaly jego piosenek, ktorym podobała sie jego muzyka, ale ja zawsze byłam najwieksza fanka w promieniu x taka, ktora czyta wszystko, oglada wszystkie programy i szaleje za nim :)

kuzwa chcialabym przekrj kupic ale w uk nie mam szans...a nikogo w polsce nie mam

Gość grg
abraja mieszkasz w uk długo?? widziałas michaela na zywo??

Gość alan wilder.
abraja ja go sluchalam/ slucham od dziecka . mam tez inne ulubione gatunki muzyczne ale MJ zawsze szanowalam lubialam jego twórzość, ubóstwiam też jego teledyski. Skad jestes? jak przezylas smierc? ojjj mi sie on juz tydzien sni az w koncu musialam zazywac krople na sen i..., niewazne...

mieszkam z 5 lat ale na koncercie byłam w Wawie cos niezapomnianego

tej nocy co umarł słabo spałam a rano budziła mnie mama ze Michael umar...strasznie wyłam..nie płkałam...poprostu wyłam jak wilk do ksiezyca....gadałam z mama na skype i mowe mi odbierało a mama robiła co mgła zeby mnie pocieszyc.....ale nikt nie da rady....mój mąż nie rozumie nie potrafi mało go obeszlo dlatego nie mam z kim nawet pgadac wyplakac sie

Gość alan wilder.
abraja ja mam to samo

Gość grg
abraja, jak widziałas czy w polsce fanki tez sie na niego rzucały, chciały całowac itp?? i on ogolnie zadnego romansu z fankami nie miał??

Gość dramaqueen
Abraja- ja rowniez kocham Michela i od kiedy pamietam bylam jego fanka, zawsze go bronilam ilekroc ktos w towarzystwie pozwoli sobie na zly komentarz dot jego osoby. Uwielbiam jego muzyke, co za strata..:(

rzucały sie płakały piszczały...tka zbirowa histeria dobrze ze szybko biega boby go adeptały na smierć...ale taki los....uwazam ze o romansie mowy nie bylo bo on raczej niesmialy byl za niesmialy....

Gość dramaqueen
Rowniez nie spalam w dniu jeo smierci, w pracy bylam niobecna duchem, to jakis koszmar

Gość dramaqueen
Sorry za literowki ale pisze szybko. Ps. tez mam MJ na tapecie w komorce a jak:)

Gość P.Y.T.
abraja, ja tez bylam w wawie!!!! mam nadzieje, ze jutro porozmawiamy o tym koncercie a ta fotka bardzo fajna, hehe, moze jest gdzies w googlach, jutro poszukam a teraz ide spac, dobranoc p.s. a jak ja sie dowiedzialąm o smierci, o matko tej nocy była burza wiec wylaczylysmy wszystko, na szczescie.... skoncze w tym miejscu.... czarna rozpacz...