Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poryczałam

Jak oglądałam w TV pogrzeb Michaela Jacksona to cały czas płakałam

Polecane posty

Gość poryczałam

lzy mi lały sie

Gość warszawa -stolica
ta ,takiej hipokryzji dawno nie widziałam

Gość Evangeline Lily..
płakałam, bardzo płakałam, najbardziej jak wypowiadała się córka Michaela, "Ever since I was born daddy was the best daddy ever & I just want to say...that I love him" - piękne słowa naprawdę. życzę jego dzieciom jak najlepiej, chociaż teraz na pewno nie będzie im łatwo.

Gość Basia 26.
też płakałam ;( będzie mi go brakowało żegnaj Michael

Gość destinys
Płakałam.. Nie mogłam tego powstrzymać.. A gdy mówiła Paris...;((( Mam nadzieję, że On to widzi.. I że spoczywa w pokoju.. Chciałeś żyć wiecznie.. Michael, Ty nigdy nie umrzesz! Forever in our hearts.. King of Pop

Gość poryczałam to gej

Gość Iwcia-29
A myslalam, ze uda mi sie powstrzymac placz...ze bede "twarda".....nie udalo sie, plakalam jak dziecko. Wzruszenie dalo jeszcze wiekszy upust po przerazajaco smutnych slowach jego coreczki. Byl nie tylko wspanialym artysta ale i ojcem, ktory umial swoja wrazliwosc przekazac swoim dzieciom.Swiat pierwszy raz dokladnie zobaczyl twarze tych 3 sierot i widac, ze dobrze sa wychowane....Michaelu, w moim sercu pozostaniesz na zawsze!!!Byles, jestes i bedziesz WIELKI!!!!!!!!!

Gość Ewa450098
Piękne pożegnanie! Nie chciałam płakać,ale...łzy same mi leciały.A kiedy Paris wypowiedziała te słowa,to już beczałam jak dziecko :(

Gość kwiat lotosuu
Jego córka.. przepraszam ale nie wypowiem się za dużo bo łzy ciekną mi co sekundę.. Wyraże swoje uczucia zdaniem z ulubionej jego piosenki:Uśmiechnij się, nawet gdy twoje serce krwawi.. ;( .

Gość p-a-t-i-t-k-a
Płakałam jak małe dziecko, kiedy Paris przemówiła... nie tylko ja. Wypowiedziała zaledwie dwa zdania, a mimo wszystko zatrzęsła światem... Jesteśmy z Wami.

Gość smutna i cierpiąca ...
Gdy przemówiła Paris cała moja rodzina zaczęła jeszcze bardziej płakac. Mała powiedziała dwa zdania a cały świat zaczął rozpaczac i lamentowac. Pozwalam sobie na to stwierdzenie gdyż widziałam reakcję innych na słowa Paris

Gość taaaa a jak pisali
o skandalach jakie wywolali to pewnie pierwsze lecialyscie po gazety, heh... a teraz to takie modne plakac po Michaelu Jacksonie. Nagle sie okazalo, ze mial tylu przyjaciol :)

Gość zdzichhhh
taa bo juz zaraz uwierze ten wasz płacz co za hipokyzja jestescie stuczni i pompatyczni

Gość galdamer....................
do tych co tak placza po michalu pewnie orgazm miałyscie jak płakalyscie echh co za pojebane ludziska

ja nie płakałam, nie wzruszają mnie takie rzeczy, choć jego muzyki słuchałam od wielu wielu lat, Michaela uwielbiałam, a jak byłam małą dziewczynką, to miałam nadzieję, ze przyjedzie i sie ze mną ożeni...:) jednak tego typu uroczystości nie powodują u mnie potoku łez, choć mi smutno było, ze więcej nie nagra żadnej piosenki

ogladalam, i uwazam ze było to niezłe przedstawienie, skłócona rodzina ktora nagle bardzo Go kocha, Brooke Shields ktora w jedym z wywiadow powiedziala ze M. placil jej zeby sie z nim pokazywala....wszyscy sie przeciez od niego odwrocili w ostatnich latach, a teraz nagle co? wielki żal....jedyna szczera wypowiedz wg. mnie to wypowiedz jego coreczki na koncu ♀