Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KKKKK888

DLACZEGO WCZORAJ NIE BYLO MADONNY NA POGRZEBIE MAJKELA???

Polecane posty

Gość KKKKK888

Gość coś mi się wydaje**
musisz się jej spytać, bo ja to nie wiem

Gość CVGACVGA
Bo rodzina uważa go za deba. Sama widziałaś ceremonię. Jedna wielka KPINA. Ta Ameryka cała już zgłupiała. Jedno wielkie kłamstwo, chciwość i w ogóle. Obłuda. A może tak trzeba, żeby istnieć w mediach? Teraz będzie ich więcej - rodziny Jacksona w mediach, w brukowcach. Zobaczycie. W sumie siedzą i zastanawiają się JAK ON TO ZROBIŁ? Przecież on był zwyczajnym wariatem, a jednak...osiągnął najwięcej. CZEMU? Kto tu w sumie jest nienormalny? Tak na pewno jest... już ja znam trochę życie. TROCHĘ.

Gość CVGACVGA
No chodziło o to, ze każdy ma dzieci NORMALNE,a Majkel ma dzieci z probówki. Coś strasznego. Może z Brooke Shields by mu wyszło ale co jak był czarny a ona biała, albo ta niania Grace - wtedy znowu był biały. I chory. I musiała mu robić płukanie żołądka jak przesadził z tabletkami. Na pewno tak było. Teraz siedzi i płacze, że nikt nie wie jak on cierpiał. No i szuka nowej pracy.

Gość Bo Madonna
wczoraj miala jakis tam sticky and sweet tour. Jak zasypialam to akurat koncert lecial i darla ryja stara baba.

Gość CVGACVGA
Może można myślec - jak on ze sobą nie skończył? Czemu? Bo on dla siebie był Appolem, geniuszem , bogiem. Ja rozumiem Majkela Dżeksona. Czasem tylko się porzygał jak za dużo zjadł tabletek, a tak był Apoliinem. Jak mu było smutno puszczał sobie video z jakiegoś koncertu, gdzie był uwielbiany i piękny i młody i BIAŁY i zawsze dochodził do wniosku, że WARTO BYŁO. Warto było sie wybielić. Teraz i tak jest już starszy, a wtedy był młody i BIAŁY. Nie ma nic sensowniejszego... nie było.

Gość kafezdzira orencz
CVGACVGA - umyj sie:o

Gość CVGACVGA
Majkel chciał zyć wiecznie, mieć fajerwerki na pogrzebie. Majkel był Piotrusiem panem. Chyba to rozumiecie. Nie wiem jak można było mu pomóc - może szkoła zamiast teleiwzji? No bo co jeszcze? Kto odkłamie TAKĄ rodzinę jaką wczoraj widzieliśmy... nikt. Po co. Jeszcze obecnie w USA.

Gość CVGACVGA
Ten pogrzeb to była manifestacja że w życiu liczy sie RASA, NORMALNA RODZINA, NORMALNE WŁOSY. Jak dla mnie. W ogóle na koniec dyskretnie podłożono Brokke Shields - i tu herb MYSMY TAK NIE ZACZYNALI, MIAŁ TRZYMAĆ Z RODZINĄ. Solistą też nie był - Jackson 5 ich było. I choć z jednym bratem miał trzymać. To było ostrzeżenie. Robił co chciał i marnie skończył bo nie trzymał z rodziną. Chyba to rozumiecie. A wy? Róbta co chceta - możecie se go wielbić - dla nas to zwykły idiota. Ja całość tak odebrałam. Z rakiem skóry pojechał na LETNIE koncerty - no ale w Londynie jest zawsze pochmurno można im powiedzieć. I w sumie NIKT NIE MA RACJI. MOJE ZDANIE.

Gość CVGACVGA
Wiecie - to jest pochwała CZARNEJ muzyki, że odszedł od korzeni, że był zbokiem - było zdjęcie jego w paskach. No bardzo sie przygotowali. Czy mają rację? Ale co im zrobisz - mafia to mafia i koniec. Czarna mafia.

Gość CVGACVGA
No sami powiedzcie jak ten jego brat ładnie zaśpiewał i po co im BIAŁA MADONNA. Madonna zarabia on był w długach. Teraz myślą o majątku a nie o Madonnie. Madonna się nie rozpada. On sie rozleciał. I nie ma problemów z kasą. Już raczej Mariah Carey z jej wielkim ...nosem.

Gość CVGACVGA
Ta Mariah tez była bielsza, a teraz jest JAKBY ciemniejsza( i grubsza). Lepiej by zrobił jakby się najadł - o tym był ten pogrzeb. Mariah - kariera ze sklepu mięsnego. On tez miał sie aż tak nie wybielać - oczywiście ICH ZDANIEM. Po co on się tak wybielił? Co za debil.

Gość CVGACVGA
Mariah chyba tez ma nos zoperowany. O ILE SIE NIE MYLĘ. I nie tylko.

Gość CVGACVGA
Musicie zrozumieć , że oni nie zrobili pogrzebu króla popa tylko wariata, który ma być ostrzeżeniem. On nawet głosu nie miał - to najważniejsze przesłanie. A jest z MUZYCZNEJ RODZINY. Madonna nie jest z muzycznej rodziny. Ona jest SAMA. Oni byli rodziną. Wy tego nie rozumiecie. On sie odłączył od wszystkiego - on sie wybielił. To jest najgorsze. i skończył STRASZNIE. to nie były urodziny tylko POGRZEB.

Gość miron kaczmarczyk
a czy on się kąpał w ACZE albo w jakimś innym DOMESTOSIE ???

Gość CVGACVGA
Oczywiście są obłudni bo myślą tylko o jego forsie i dopuścili do całości. Matka go źle wychowała i tak dalej. On był głupi, że jej ufał, ale to z nienawiści, która go od małego zjadała. Czy dało siez tym coś zrobić? Dlatego był taki miły. Zawsze tak jest - im jesteś milszy na zewnątrz NIENATURALNIE tym masz więcej PODŚWIADOMEJ nienawiści. Tak uważam. ???

Gość CVGACVGA
Nie zawsze tak jest ale jego zachowanie było od początku do końca NIENATURALNE. I tyle. Ale miał czasu jak marasu, żeby sobie siebie przemyśleć. Ile on ludzi spotkał, świat zwiedził. I jakie wysnuł z tego wnioski? Wy nigdy tyle nie zobaczycie w życiu co on. Miał wszystko.

Gość CVGACVGA
Wniosek wysnuł taki MUSZĘ SIĘ WYBIELIĆ. MUSZĘ BYĆ BIAŁY. KONIECZNIE.

Gość CVGACVGA
Wiecie - on w wieku 12 lat kasował czeki w wysokości 200 tysięcy dolarów. Może wtedy już trzeba się leczyć na głowę jak sie zaczyna źle mówić o ojcu i traktować go jak wroga? Jego sukces przyszedł późno - osiągnął go THRILLEREM przede wszystkim. Czyli Ameryką. W którymś momencie miał się wycofać bo w sumie był zupełnie normalny. Nie potrafił. Dlaczego? Ale wtedy na wszystko było za późno. No szkoda. Jak dla mnie. Takie dzieci powinny mieć jakieś obowiązkowe zajęcia psychoterapeutyczne i to powinno sie ciągnąć i ciągnąć. To normalni ludzie - mimo wielkich pieniędzy.

Jak niby Michale miał trzymać z ojcem i mówić o nim dobrze skoro jego ojciec znęcał się nad nimm w dzieciństwie, dokuczał mu z powodu wygladu. W jednym wywiadzie Michael wypowiadał się, ze ojciec smiał się z jego wielkiego nochala, po tych słowach Michael płakał u siebie w pokoju. Albo jak dokuczano mu z powodu tradziku, mówił jak iedyś jedne babka poznała go na ulicy, on mial tradzik i jak go zobaczyła to powiedziała: O Boże, jak ty wygladasz. Mówił, ze chciał sie wtedy zapaść pod ziemię, to było dla niego straszne. On miał ciężkie zycie, więc nie dziwcie się tez jego operacjom.

Gość CVGACVGA
No w sumie jeszcze na pogrzebie ktoś grał na gitarze, nie? Nie wiem czy ci Jackson 5 na czymś grali. Majkel śpiewał. To pewne. Wszyscy byli równo chciwi. Na koniec im się dzieciństwo przypomniało. No jemu. To zdziecinniał na starość i o co mu chodzi, nie? 10 lat jest dzieciństwo. On od 10 lat wariatem był równym. A nad całością warto sie zastanwoić. No głosu nie miał, nie grał na niczym CHYBA. Nie wiem. Nie wszyscy zaraz aż tak kończą. A jakie to jest środowisko - no chyba wiedział. Nie wiedział? Coś podobnego. http://www.youtube.com/watch?v=EG_FBnomx2U

Gość CVGACVGA
On zrobił karierę dzięki teledyskom, ruchowi, melodyjnym piosenki - na lata 80 był dobry. Ale dalej? BIAŁY? Jeden kicz. Druga Madonna ale tyle nie zarobił. Czemu? No wiele przyczyn. Ale jak on zył słuchajcie. Czy Madonna żyje w Nibylandii Piotrusia pana? Dajcie spokój. Każdy wie jak jest. :o

Gość CVGACVGA
Brooke Shields nie był, gdyby nie ojciec i teleiwjza byliby mafią i tyle. Co by jedli? Solistą tez nie był. Miał sie rodziny trzymać, za dużo chciał i marnie skończył. Co jeszcze można powiedzieć? Czy on w ogóle coś jeszcze ma na koncie? No ale najwięcej zarobił , był najsławniejszy. Bo był najlepszy? Uważają , że nie. A ja nic nie uważam. ja widzę że umarł. I tyle.