Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowaaaaaaaa

ale mi przykroooo

Polecane posty

Gość kolorowaaaaaaaa

facet mi mowi,ze nie staram sie by mu sie podobac. wiec pytam czemu tak twierdzi? a on ze ciagle sie stroje i maluje a najwazniejsza jest sylwetka :( bardzo mi sie przykro zrobilo :(

Gość sebbukkuu
No i ma rację! Jak jesteś grubasem, to żaden ciuch ani makijaż ci nie pomoże.

Gość nienawidze tych ludzi co rania
co za debil ten twój facet....powiedz mu zeby zrobił sobie klate i kaloryferek na brzuchu :) Ja bym tak zrobiła i w dzien w dzien bym go o to pytała i mu ciagle przypominała. Kupiła bym mu tez karnet na siłownie :P Oduczył by sie szybko :D

Gość depresyjnatrzydziestka
nie ma co sie przejmować,pewnie to jakis pajac dla którego wygląd u kobiety jest na 1 miejscu.Pociesze Cie ,to jego subiektywna opinia i jestem przekonana że innym na pewno spodobałabys się,olej frajera,niech szuka sobie ksiazniczki z bajki. Ciekawa jestem jak on sie prezentuje,czy to taki ideał?

Gość kolorowaaaaaaaa
moze i mam gdzie niegdzie za duzo ale jak mu sie nie podoba to niech spada a nie robi mi ciagle przykrosci :(

Gość kolorowaaaaaaaa
no wlasnie gdyby on byl idealny. jest oprzecietny, za chudy, nie przejmuje sie swoim wizerunkiem, ma czarna dziurke na przednich zebach mowie mu o dentyscie to on ze ciagle tylko od niego wymagam. :(

Gość powiem ci co jest źle
najpierw napisz ile ważysz i ile masz wzrostu :classic_cool:

bo to dupek!!! jasne ze faceci nie lubią bardzo otyłych pań,ale jezeli ma sie nieco okreglejsze kształty to chyba nic strasznego,schudnąc zawsze można.POZA TYM moze on ma jakąs inna panne na oku? Dlatego szuka dziury w całym,a jakbys miała w/g niego idealna fugure to przyczepiłby sie do czegos innego.Szkoda marnowac czasu dla takiego egzemplarza,jest na pewno duzo wartosciowych chłopaków-powodzenia i głowa do góry

moze i mam gdzie niegdzie za duzo ale jak mu sie nie podoba to niech spada a nie robi mi ciagle przykrosci a nie możesz ty "spaść" ?? miej swój honor

Gość twoj facet
ma racje. kto chce ruchac tlusta dupe ? :D

a jednak pan idealny ma zaniedbane zęby-masakra :)))

Gość kolorowaaaaaaaa
raczej nikogo na oku nie ma, nikt raczej go nie podrywa na jego wizerunek...

Gość dj kapishon
Napisz ile ważysz i ile masz wzrostu, albo najlepiej pokaż fotkę. Wtedy ocenię czy Twój chłopak ma rację.

Gość do twój facet
lepiej wiecej ciałka ni chudy facet który kosciami cie rysuje .... Taki facet to chyda dupa i wszedzie jest chudy :D

Gość kolorowaaaaaaaa
w tym problem ze on tylko chce mnie "ruchac"!!! zawsze prosi bym mu obiacala ze jak nam nie wyjdzie to zostane jego kochanka itd. z innych zrodel wiem,ze zawsze twierdzi ze jestem jego najlepsza zdecydowaie w lozku itd. dodam,ze jestem na diecie!!!! ale przyspieszyc tego raczej nie moge. !!!!!!! a on nic nie robi by sie zmienic!!!

to jak na to się zgadzasz- to nie przychodź się nie żal nikt cię do niego siłą nie przywiązał

Gość lisicali
" raczej nikogo na oku nie ma, nikt raczej go nie podrywa na jego wizerunek..." no to czym ty sie przejmujesz. Napewno nie jeden na ulicy sie za toba oglada :) Jak twojemu nie pasuje to jedz po nim i zapisz go na siłownie. Zobaczy jak to fajnie :D

twoj facet ma racje. kto chce ruchac tlusta d**e ? facet w desperacji przeleci wszystko... to co tam tłusta dupa :P

"z innych zrodel wiem,ze zawsze twierdzi ze jestem jego najlepsza zdecydowaie w lozku itd." z innych źródeł???? :D No to faktycznie masz się z czego cieszyć

Gość kolorowaaaaaaaa
jesli mam byc szczera to nie stawalam na wage od kilku lat!! patrze do lusterka i to jest moj wskaznik.

Gość lisicali
boshheee ....załuje ze nie jestem na twoim miejscu teraz....szybko bym go ustawiła i zostawiła :D

Gość prawietomaszek
ja to bym ruchal i przez 5 godzin na sucho

Gość kolorowaaaaaaaa
chodzilo mi o to,ze ktos stwierdzil kto chce ruchac tlusta dupe. nie ciesze sie tylko stwierdzam ze wlasnie tylko o sex w glownej mierze mu chodiz!!!!!

Gość misterro flus
nie może spaść sama bo się obawia, że nikt jej nie zechce :D więc trwa w tej "miłości" :p

koloorowa,przepraszam,to ma być miłość/?? panna do łózka a tak to mu nie pasuje??? dlaczego Ty jeszcze jestes z nim? on Cie traktuje przedmiotowo-to az boli,miej swoją dumę!!!

Gość kolorowaaaaaaaa
niczego sie nie obawiam.. nawet jesli jak ktos twierdzi nikt mnie nie zechce to spoko, przeciez nie potrzebuje nikogo! nie jestem az tak zdesperowana

Gość kolorowaaaaaaaa
milosc? z srony na pewno. z jego*_ jestem pewna,ze nie, choc twierdzi,ze mnie kocha! wiem,ze to tylko slowa bez pokrycia.

Gość kolorowaaaaaaaa
mialo byc z mojej strony na pewno.

porozmawiaj z nim otwarcie i powiedz co Cie boli,zobacz jego reakcje-ale ja na Twoim miejscu dawno zostawiłabym takiego frajera /a ta dziura w zebie na przodzie;?))))/

Gość prawietomaszek
some or any co najlepsze?