Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wreesd7

WCZORAJ POJECHALAM DO KRAKOWA A TAM..szok..same laski szczuple zgrabne..

Polecane posty

Gość wreesd7

zero celulitu na udach.. az sie obracalam mimo zem kobieta// normalnie wiekszosc dziewczyn szczupla w krotkich mini i spodenkach..nogi idealnie zgrabne opalone bez grama celulitu.. jak to jest ze istnieje mit ze coraz wiecej pasztetow na ulicach z celulitem a ja widzialam co innego..czy to bylam na rynku czy w galerii krakowskiej to wszedzie super laski..

Gość a ja tam nie lubię krakowianek
kinole maja garbate i wielkie, nogi włochate i właśnie że często sa grube :P (7 lat tam się mieszkało to znam te kąty :)

Gość awrillengwin
to fakt ze w wawie sa same pasztety a w krakowie jakby inny świat i też nie wiem czemu

Gość e tam....
jak ostatnio byłam w Krak, nie zauważyłam żadnych super lasek. Norma.

no wiecie, teraz na lato nie tylko pełną parą działa solara, ale i gabiety kosmetyczne są zapchane ...

Gość wreesd7
ALE JAK TO MOŻLIWE ZE NIE MAJA GRAMA CELULITU TE LASKI ? A MÓWI SIE ZE RZADKO SĄ KOBIETY BEZ CELULITU.. NIE WIERZE ZE WSZYSTKIE TE LASKI CHODZA NA JAKIES ZABIEGI I JE NA TO STAC WSZYSTKIE

Gość ckgkl
na to wczoraj widziałam- laska po trzydziestce, króciótkie szorty ledwo co tyłek jej zakrywały, cellulit na oko 3 albo i 4 stopnia, po prostu fałdy i grudki było widac z odległości 10 metrów (szłam za nią).

Gość wtter44
ja tez widze ze coraz wiecej zadbanych pachnących lasek jest na wsi co innego

Gość kingaaaaaaaa55555
moze dlatego ze duzo osob tam jedzie na wycieczke, szczegolnie mlodych, dlatego ma sie wrazenie ze smai piekni i mlodzi ;)

Gość smoczek..
ja mysle ze to bardziej tak działa ze osoby z np ładnymi nogami czy ładna sylwetka bardziej podkreslaja swoje atuty tak zeby wszyscy zwracali na nie uwage;) a osoby z kiepską figurą raczej ukrywaja wady i mniej sie rzucaja w oczy co do Krakowa jako takiego to w tej chwi jest tu masa turystów i na starym miescie jest wieksza szansa spotkac kogos przyjezdnego niz mieszkańca🖐️

Gość wet za kazda bierze wizyte
ale mówie wam jak te laski teraz pachną ..jak slicznie wygladaja..zero owłosienia na rekach .na nogach,,..ideały same

Gość nokia 5310 jest zajefajna
zmien dealera :-0

Gość djkwgoe
heheh ... zalezy jak lezy :P