Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wtter44

Dalczego wet kiedy do niego ide ze zwierzakiem bierze kase przy każdej wizycie?

Polecane posty

Gość wtter44

lecze obecnie kotka mojego malego i za kazdm razem wet kiedy ide na kontrole z tym kotem to bierze kase ode mnie.i podkresla ze to za kontrole..a doslownie nic nie robi tylko patrzy czy kotu sie poprawia po lekach itd.. potem mowi ze prosze przyjsc za tydzien i znowu bierze wtedy 20 zeta..czy to normalne?

Gość franczesssssssss
ja mam to samo z moim psem chodze na kontrole bo pies po operacji jest i za każda kontrole płace to chore jest

Gość dlatego ze lek. wet.
nie jest instytucją charytatywną, jezeli uwazasz, ze "tylko patrzy sie" na Twojego kotka, to sama sie na niego popatrz w domu tak jak on i oszczedzisz pieniadze ;)

Gość Anexia1987
Kurtka na wacie, wiadomo, ze to nie instytucja charytatywna itp., ale przesadzaja. ja mam psa i kota. Pies-labrador ma delikatne uszy i mu sie tak czesto robia infekcje. Jak poszlam z nim do veta (mieszkam w UK) to mi przepisali plyn do czyszczenia i krople. Oczywiscie mega kasa za to wszystko. Potem znowu musialam przyjsc i zaplacic za to, ze mi powiedzial kolo, ze wszysko juz ok. Pare miesiecy pozniej znów mial to zapalenie, wiec poszlismy do weta, zapisal te same ktopelki itp, ale nam sie skonczyly po jakims czasie i wrócilam do weta, zeby kupic wiecej i nie chcieli mi sprzedac bez ogladania psa. Mówie, ze wiem, co mu jest, ze ma zapalenie i potrzebuje wiecej kropli. Nie zgodzili sie wiec powiedzialam, ze ok, w takim razie pies bedzie cierpial bo mnie juz nie stac na wizyte bo i wtedy babka mi te krople sprzedala. A dodam, ze nie bylo przeciwskazan ali limitu czasowego ich uzywania ani nic. Po prostu chciali wyludzic kase.

Gość wet za kazda bierze wizyte
no ja mam to samo

Gość wet za kazda bierze wizyte
a ile placisz franczesss za kontrole ??:

Gość zdziercy pierdolecy
straszne

Zmieńcie weterynarza. Mój bierze kasę za szczepienia od razu a za leczenie po pełnej kuracji. Czasem sie boje ile zaplace. Ostatnio z psem biegalam 3 razy dziennie na zastrzyki przez bite 2 tygodnie i na koniec zaplacilam 100zł.

Gość witamy w kapitalizmie
socjalizm wam sie nie podobał to teraz płaćcie za to, że lekarz na was popatrzy :-P