Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam juz szczerze dosyc

STARACZKI SRACZKI LIPCOWKI WRZESNIOWKI SIERPNIOWKI I INNE FARMAZONY

Polecane posty

nie mozecie zebrac sie do kupy tylko rozdrabniac na tysiac tematow wszystkie 12 miesiecy w roku staraczki oczekiwaczki mlode mamusie i tym podobne? ile mozna o tych samych pierdolach? kupy pieluchy mleczko cycuszki brzuszki wymioty !!!!!!!!!!! gdzie nie spojze na kafe tam tematy oczekujacych mamusiek!!! DOSYC!!!!!!!!!!!!!!

Gość uwaga uwaga frustratka
na forume masz kwiatka na polepszenie humorku 🌻

Gość
tylko rozdrabniac na tysiac tematow wszystkie 12 miesiecy w roku :D:D:D yeah:classic_cool::D:D

stycznikow lutowki marcowki kwietniowki majowki.... i tak dalej do tego przekroj przez lata srednio od 2005 do 2010 plus staraczki mamunie mamusie stekajace jekajace... uzbiera sie tysiac jak w pysk strzelil zdziro

Gość to po jakiego
hooja tam wchodzisz???

nie wchodze samo sie wyswietla w swierzych tematach imbecylu

A ja mam dosyć grubasów i erotomanów ale o tym dodatkowych wątków nie zakładam bo i po co.

mnie też to wkurza,a nie wchodze na to to sie samo wyświetla w świeżych tematach i polecanych :O:O:O:O

popieram infantylizm ciężaróweczek, mamusiek, grudniówek jest porażający. Staraczki to juz w ogole tragedia... od dzisiaj, od jutra, od wczoraj... razem... osobno... z przodu... z tyłu.... czizas.....

Gość .ja..
lepsze takie tematy niz takie w ktorych mierzy sie penisy placza nad zbyt malym biustem.to dopiero jest P.O.J.E.B.A.N.E. niektorzy ciesza sie z faktu ze zostana rodzicami i to jest sluszna radosc.po co to komentowac.tak samo wasze matki sie cieszyly

tylko ze nasze matki nie spedzaly calego dnia przed kompem na te wypociny i porownywanie kresek na tescie ciazowym tylko braly dupe w troki i zapierniczaly na spacery

wybacz ale nie wydaje mi sie zeby moja matka potrzebowała towarzystwa w \"staraniu się\", wiesz to wygląda troche jak mecz koszykówki i wrzut za 3... jedna sie przygotowuje do rzutu w towarzystwie stada skandujących cheerleaderek... porażka po prostu

normalny czlowiek to chyba powinien dzielic tego typu radosc czy tez smutek z najblizszymi a nie anonimowo i nie z obcymi osobami z drugiego konca Polski... Kolko wzajemnej adoracji i nic wiecej. a po prodzie bedzie temat KOLOR KUPUSI A ZDROWKO NASZEGO MALUNIEGO BOBASIUNIA albo NAJLEPSZE PIELUSZECZKI I MLECZUSZKO DLA DZIDZIUSZKA PIKUSZKA bleeeeeeeeeeeeeeee. czy polowa uzytkownikow interentu musi wiedziec jakiego koloru kupe robi moje dziecko?

Draż, na chuj masz taki długi opis? Chuj murzyński ci w dupę.

rzygac sie chce jak one piszą ze sie kochaja do konca z mezusiem, ze juz sie staraja, spuszczają i piszą o tym na forum ile razy było \"włożonko\" a ile nie, i kiedy. wywalanie intymnosci na forum publicznym. Żal.

:O co to jest wlozonko????????????????? nie widzialam tego nigdzie ale doobre :P ha bylo wlozonko i spuszczonko a kresek jak nie bylo tak ni ma :D

noo wiadomo ze wlozonko ale ja nie mam polskich liter na tej klawiaturze i jest wlozonko :P

co sie czepiacie mojej stopki :O:O:O:O długa bo tak,stopy u niektórych też są długie i duże :O:O:O i nie przeszkadza ci to :O:O:O?

nie czepiam sie polskich liter tylko włożonko mnie rozbawilo po stokroć ;)