Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matyldkkaka

co na prezent dla kumpeli - zaproszona tylko na ślub?

Polecane posty

Gość matyldkkaka

zostałam zaproszona tylko na uroczystość koscielną przez kumpele ze studiów wiec chyba nie musze nic drogiego kupowac? ale czy kwiaty tylko wystarcza? czy dac coś ale chcialabym niedrogiego raczej jakies pomysly ?

Gość roerkowa
ja mojej kolezance dalam kawiaty i w kopercie 100zl tez bylam zaproszona tylko na slub

wlasnie przed chwila o tym pisalam na innym topicu: moze ladny album na fotki lub ladna ramka na ich wspolne zdjecie slubne?

Gość jak tylko na slub to bukiet
kwiatow i juz ;)

Gość matyldkkaka
tez mi sie wydaje ze kwiaty wystarcza ale zeby głupio nie wyszło wiec pytam czy to nie za mało? moze poszukam jakiejs fajnej ramki na zdjecia to niezly pomysl a nie bedzie droga na pewno

Gość ale wy sie nakrecacie
kwiaty i tyle

szczerze?to kwiatow bym nie dawala bo napewno kolezanka dostanie ich mase! mysle ze fajna ramka i ladna kartka z zyczeniami beda super.kwiaty sie wyrzuci do kosza a ramka (tylko musi byc naprawde ladna i efektowna) pozostanie i przypuszczam ze nawet zostanie wyeksponowana:)

Gość matyldkkaka
dziekuje bardzo swietny pomysl z ta ramką :) musze gdzies teraz takiej poszukac a moze kupie taka fajna cyfrowa gdzies tanio :)

cyfrowki tez modne osttanio choc osobiscie wole klasyke:D i pewnie wolalabmy wydac 100 na ladna ramke z metalu niz cyfrowa :)

*albo wiecej wszak ceny sa przerozniaste:)

Gość matyldkkaka
no w sumie teraz ogladam te ramki cyfrowe i sa drogie i takie sobie. Może wybiore taką klasyczna ramke tylko jakas orginalną :)