Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zywiec zdroj

tabletki z pozniejsza ciaza.

Polecane posty

Gość zywiec zdroj

Dziewczyny mam maly metlik w glowie . chodzi o stosowanie tabletek anty plastrow i wkladek:) 14 miesiecy temu urodzilam dziecko i do tej pory "jedziemy" na prezerwatywach ale mam juz tego dosyc!!! przerywac tak wspaniale chwile na zalozenie gumki. Postanowilam zdecydowac sie na hormony tylko co polecacie? i mam pytanie typu czy pozniej nie bede miala problemu w zajscie w ciaze? narazie nie planuje drugiego potomka wiec bedzie to wygoda. a co z cera i tyciem? troche sie tego obawiam. wyrazcie opinie.

Gość zywiec zdroj
nikt nie wie

Gość jojojjjjj
wpisz że sobie w szukaj - tabys są plusy i minusy ja popieram jak ktoś panicznie nie chce dziecka i jak zachodzi to chce lub usuwa - ale dla kogoś komu ewentualna ciąża życia niezawali to jestem przeciw - mnóstwo skutków ubocznych i to pojawiających się odrazu, po jakimś czasie i być może za kilka lat... ja brałam rok bo ciąża niewchodziła w gre i najpierw było ok a potem coraz gorzej - potem rzuciłam teraz gumki i przerywany w ciąże niezachodze a i jestem zdrowa!! i przynajmniej mam libido bo przy tabsach to niewiedziałam co to chęć na seks

Gość zywiec zdroj
czyli nic dobrego. a ile cykli musi minac aby mozna postarac sie o dziecko ?