Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anastazja998

jaki najlepszy krem pod oczy

Polecane posty

Gość anastazja998

cześć dziewczyny! Piszcie proszę jaki jest najlepszy krem pod oczy wg Was i co poprawił w wyglądzie. Czy używałyście dobrego kremu na cienie pod oczami i czy któryś z kremów wogóle działa?

Gość niestety to zależy
od rodzaju skóry.To co dobre dla jednych,innym nie pasuje

Gość Green Tea.
Agropharm - Oeparol, ma dwa nawilzajacy i przeciwzmarszczkowy, oba super, mozna poczytac recenzje na www.wizaz.pl. Na cienie kremy raczej nie pomoga, z tym trzeba do lekarza bo to oznaka jakiejs choroby lub niedoczynnosci.

Gość eluuunia1
wszystko zleży od tego jaki masz rodzaj skóry. Ja używam kremu pod oczy Eva Natura z linii Profilaktyka zmarszczek mimicznych. Dla mnie super. Nie obciąża delkatnej skózy pod oczmi, przyjemnie pachnie. Niweluje obuchnięcia pod oczami. Ja sama cieni nie mam, ale wiem, że ciężko się i pozbyć. Spróbuj tego kremu, może spełni twoje oczekiwania. Dużo nie kosztuje, więc to też na plus.

ja używam z flosleku, teraz akurat na oczy zmęczone / ale polecam całą serię. świetne, nie uczulające kremy i mają wielką zaletę - są tanie, ok. 7 zł.

Gość dabb

Używam pod oczy https://e-naturalne.pl/pl/p/Eye-up-Lift-Gel-Liftingujacy-zel-pod-oczy-mrozone-czerwone-winogrona%2C-kwas-hialuronowy%2C-woda-morska-glebinowa/1162, a trafiłam na kosmetyk po przeczytaniu właściwości czerwonych winogron. Na pewno po miesiącu zauważysz pozytywne wyniki, bo jednak to jest kosmetyk z wysokiej jakości kwasem hialuronowym. Wiele blogerek się nawet o tym kremie pozytywnie wypowiada. Za kwas hialuronowy chyba największy plus.