Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ppppppppppppppppppppppp

niewiem co zrobuic

Polecane posty

Gość ppppppppppppppppppppppp

Witam! Musze się komuś wyżalić bo niemam pojęcia co zrobić. zycie dla mnie straciło sens. Mój chłopak jak wypije zachowuje sie jak psychopata.. dzis ze mna zerwal, wczoraj dobijał sie do mnie do domu, sasiedzi sie zdenerwowali i zrobili tak ze moj chlopak nie ma prawa sie zblizyc do bloku bo zaraz po policje beda dzwonic... Moja mama, siostra znajomi ciagle mi robia o cos afery i probuja mnie pauczac... Chlopakowi grozi wiezienie.. Ale jak jest trzezwy (rzadko pije naprawde) to odwala i pozniej nic nie pamieta. Na codzien jest kochającym wrazliwym chłopakiem. Moja miłosc juz trwa 7lat... Moze powinnam sie wyporowadzic z domu? Bardzo go kocham i nie zostanie nigdy w zyciu chce mu pomoc ale nie wiem jak... alkocholikiem on nie jest.. co wy byscie zrobili na moim miejscu?

Gość ppppppppppppppppppp
spodziewalam sie hamskich kopmentarzy

To nie było hamskie. Dziewczyno Twoja rodzina stara się uchronić Cię przed tym człowiekiem! Nie będziesz z nim szczęśliwa, bo wcześniej czy później przerodzi się w większego potwora. Nie jest Ci za niego wstyd? Pomyśl sobie co będzie za kilka lat?

Gość pppppppppppppppppppppppppppppp
jest mi wstyd.. ale ja kocham bezgranicznie i to jest silniejsze ode mnie :( jestem na skraju załamania

Nie pomożesz mu, jeżeli on sam nie będzie chciał sobie pomóc. Nie zmienisz go a tylko zniszczysz sobie życie. Kiedyś będziesz żałowala...No cóż taka naiwna natura kobiet :-O

Gość bvcfrt67ujhftyu
idź spać

ja tez chcialam pomoc i co dupa jak sam nie bedzie chcial to nic mu nie pomoze moj tez ma problemy z alko i jak wypije robi straszne awantury wykrzykuje ze mnie nie kocha itd a na drugi dzien przeprasza i powiedzialam mu albo idzie do psychiatry albo koniec z nami dzis jest 5 dzien jak sie nie widzimy pisze sms-y wydzwania a ja jestem twarda albo rybki albo pipki

Gość ppppppppppppppppp
ja go widze juz 2dzien jak pije i odwala:( a to wszystko przez to ze załamał sie jak zobaczył pismo z sądu ze chca mu zamienic kare grzywny na kare pozbawienia wolnosci a przeciez moze sie odwołac i spłacic.. alemu sie nie przetłumaczy

Gość ewelinaaaaaaaa
dokladnie niewiem o jaka grzywne chodzi.. chyba o mandaty albo koszty sądowe. Ogolnie ma zawiasy za włam i drobne wykroczenia

ja powiedzialam dosc!! nie pozwole aby wykanczal mnie psychicznie i fizycznie !! u mnie dochodzilo juz do tego ze podnosil dosc czesto na mnie reke i nie wiadomo za co obiadek podstawiony pod nos a on potrafil rzucic talerzem we mnie i wyjsc tylko po to zeby sie dopic

zgadzam sie!! uciekaj dopoki mozesz jak bedzie cie kochal to sam zrozumie ze robi zle i bedzie staral sie zmienic

Gość ewelinaaaaaaaa
:/ na mnie naszczescie reki nie podnosi.. ale strasznie meczy mnie psychicznie. A ja jestem na tyle głupia ze dalej go kocham bo zadko pije. a jak jest trzezwy jest cudowny...:( ojciec nas zostawil.. a chlopak go zastepowal troszczyl sie o mnie.. i wogole. Ja nie wytrzymam jak mi go zabraknie..

facet ma problemy z alkoholem, do tego kryminalista, faktycznie, ideal, nie zostawiaj go, masz racje :O