Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _zapytajka_

Czy poleciec do mezczyzny poznanego przez internet az do USA

Polecane posty

Gość tez zauwazyłam moment
gdzie autorka sie wyłozyła

Gość znajdź sama
...myślenie i analizowanie nie boli. :P :D Raz się podlozyła ewidentnie, a raz zrobiła błąd logiczny.

przecież nie będę czytać całego topiku od nowa i wgłębiać sie w analize :-D dawaj gotowizne ! :-P

Gość znajdź sama
A myślisz,że mi się chce ponownie te bzdury czytać? Mowy nie ma. Autorka topiku to znana na kafe prowokatorka. Jej autorstwa są m.in topiki o chłopaku, ktory polecial do Egiptu z kochanką i kilkka o tym, jak to znalazła cudze strigi w samochodzie albo fotografie innej w szafie i dziesiątki innych. Chcesz łykać jej zeznania jak glodny pelikan - wolna wola. :) Pa.

Gość znajdź sama
* stringi.

Gość mila_30
hej witam wszytskich mam podobna sytuacje poznalam kogos przez internet , on jest z USA , i znamy sie rok i nie wiem czy ta znajomosc ma sens ale on rzekomo ma wrocic do kraju?

Gość mila_30
i on jest bardzo fajny...przez caly rok utrzymujemy ze soba kontakt , on dzwoni do mnie gadamy przez skype ...jest ok..tylko ze on mial wrocic do kraju jakies 2 miesiace temu i clay czas przedluza ten powrot ? co sadzicie czy taka znajomosc ma sens?

Gość _zapytajka_
Witam Wszystkich juz z US :) Jednak zdecydowalam sie poleciec i nie zaluje!!!!!!! To jest mezczyzna na ktorego czekalam cale swoje zycie :). Jestem bardzo szczesliwa i co najwazniejsze wszystko co mowil to prawda. Jestem cala i zdrowa a co najwazniejsze BARDZO SZCZESLIWA, KOCHAJACA I KOCHANA :)!!!!!!! Teraz wiem, ze wszystkie te nerwy przed podroza do nieznajomego mezczyzny byly daremne. Pozdrawiam Wszystkich Mojemu podszywaczowi udalo sie PRZEKSZTALCIC moj powazny temat w jakas zabawe. Usmialam sie czytajac jego wpisy. :D

autorko ciesze sie ze wszystko sie ulozylo pisz co tam u Ciebie ja czytam co piszesz ;) pozdrawiam

Gość ewelao
Do innego miasta to może i bym pojechała,ale do nieznajmoego faceta na drugi koniec ziemi ??? Niiiigdy.Jedni mają szczęście inni niestety nie.A gdyby było tyle niejasności,to nie zdecydowałabym się za żadne skarby. No ale skoro ty sie zdecydowałas i nie żałujesz,to powodzenia!

Gość Liliowa Smerfetka
Mam ten sam problem co autorka topiku. Ja rowniez mialam bilet i w dzien wylotu zrezygnowalam z wyjazdu :(. Nadal utrzymuje kontakt z mezczyzna do ktorego mialam leciec. Nalega, zebym jednak przyleciala. Co robic? :(

Gość DO TRZECH RAZY SZTUKA
:D

Gość Liliowa Smerfetka
A najgorsze jest to, ze wrozka mi powiedziala, ze czeka mnie daleka podroz i tam znajde moja druga polowe :(

Gość Kanion
Jesteś porąbana do entej potęgi

Gość gośc

do odważnych świat należy więcej jest ludzi dobrych jak złych ryzykuj raz się żyje 😛