Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zola1987

miłośc a nasza-klasa

Polecane posty

Gość zola1987
skąd??? bo ona jest w moim wieku ma już dzieciaka i nawet nie wie kto jest jego ojcem. Poza tym wielu moich kumpli ją zaliczyło...

zola do dzieła. Zrób tak i jeszcze zaproś do znajomych. Ale wcześniej nie uprzedzaj,że zakładasz. Zaproś jak już będziesz miał masę cud miód opinii o sobie.Jak się będzie pluł to go załatw jednym zdaniem.

Gość dżastinnnnn
w rzeczy samej ;)

>> Poza tym wielu moich kumpli ją zaliczyło... Póki na niej nie leżałaś, to wstrzymaj sie od wygłaszania podobnych sadów, bo na równie silnych podstawach dowodowych ktoś może i ciebie w ten sposób obrazić :o

Gość dżastinnnnn
oj przestań, skoro ją zna od lat to chyba wie co z niej za sztuka

Gość już dajcie spokój
najlepiej zwalić na nasza klasę, gg i inne tego typu, a może to charakter człowieka, a nie portal ma coś z tym wspólnego?? Poza tym, nie chcesz komentarzy to blokujesz tę opcję, chcesz tylko od znajomych - proszę bardzo.. ale skoro ludzie tacy zachłanni i łasi na komplementy i czuja potrzebę czytania komentarzy od profili typu "jestem gwiazdeczką", "lubie kotki" czy w ogóle zapraszają lub przyjmują zaproszenia od osób, których nigdy nie widziały na oczy i nie zamieniły zdania, to nie ma sie potem czemu dziwić.

i zas ta nieszczesna nasza klasa winna ... hahhaha jak ktoś jest dupkiem to nim juz bedzie i czy to poprzez takie potrale społecznościowe czy w realnym swiecie zawsze bedzie szukal dodatkowych wrażen:))

Gość zolka a poco
ty się tłumaczysz jakiemuś burakowi, który Cię wyzywa od debili ?

Gość zola1987
żal mi tego wstrząsa i tyle..taki jak wszyscy faceci, nie urazi mnie tym, że piszę, ze jestem debilką bo wiem, że nią nie jestem...Jestem po prostu ciekawa jaki burak ukrywa się pod tym nikiem... Lady... zrobiłam tak jak poradziłaś i nie mogę skończyc akceptować zaproszeń i odczytywać komentów... Jak uzbiera sie pokaźna ich ilość zaproszę swojego faceta do znajomych...

>> Jestem po prostu ciekawa jaki burak ukrywa się pod tym nikiem... Pastewny :classic_cool:

"Bardzo mnie to drażni bo znam swoją wartość i głupio mi że mam takiego dziwnego gościa." gdybyś znała swoją wartość, to byś olała temat :) to nie NK winna, tylko twój facet jest do kitu.

Gość zola1987
dr. Ring-Ding możesz mieć rację, ze mam jakieś kompleksy, ale kto ich nie ma. Biorą się one z tego że mój chłopak nie mówi mi komplementów, tylko cały czas zwraca uwagę w czym źle wyglądam etc. Zawsze mi powtarza, że są dziewczyny ładniejsze ode mnie. Nie rozumie, że dla niego to ja bym chciała być najpiękniejsza. Zresztą która dziewczyna by nie chciała...czuje tylko, że wiecznie mnie z kimś porównuje. Przechodzi obok nas jakaś dziewczyna w mini a on na to "a dlaczego Ty się tak nie ubierasz" albo "powinnaś się też tak obierać". Na c odzień pracuje w jednym z butików w galerii i nie uważam żebym się źle ubierała, właściwie mój styl był jednym z ważnych punktów przyjęcia mnie...ostatnio jak były upały nosiłam opaskę na włosach (na co dzień mam grzywkę ale w upały jak idę do miasta albo jadę nad jezioro opaska jest praktyczniejsza) a on na to " nie powinnaś nosić opaski bo brzydko w niej wyglądasz, pogrubia Cię" zlałam go ale za kilka godzin powiedział to samo i strasznie wtedy wyprowadził mnie z równowagi!!

Gość zola1987
jest ktoś??

Gość 996332
Wstrząs - zamknij ty sie, szczeniaku... widzimy, jaki tu jestes na kafe... :/ dzieciuch

Gość powiem tak...
zupełnie nie dziwię się autorce tego topiku, że sie wq...wia bo jestem jakby z drugiej strony, jak czytam te wiadomości na Priv Nk że super wyglądasz ..cudownie i inne tego typu slowa zaznaczam , że sa to texty od niekoniecznie wolnych facetów I jak sobie pomyslę jak oni tak moga ..komplementować to oni powinni swoje żony i panny a nie obce kobiety ... na nk odnalazło mnie klika starych miłości tzn. oni czuli do mnie miętę za starych czasów , a nie ja do nich i oczywiście się zaczęło pisanie na wszelkie możliwe sposoby jak dla mnie to niestety jest z ich strony zdrada wobec partnerek i jeszcze deklaracje pt. Kocham Ciebie i jestem w stanie zostawić swoją narzeczoną " Fuck faceci sa podli jednak! Popieram propozycję Droga Autorko skoro prośby nie działają na Twojego Faceta to załóż sobie swój profil i tyle ...zobaczysz jak szybko się odmieni mu zdanie na temat Nk 🖐️

Gość zola1987
dzięki za zainteresowanie...już założyłam konto na nk, czekam aż zbiorę odpowiednią ilość komentów i wtedy zaproszę swojego chłopaka (o ile jeszcze w ogóle mogę go tak nazywać po wczorajszym;)

Popłakałem się... ze śmiechu :D :D :D Aż szkoda klawiszy, Wstrząs Was dobrze skomentował, w zasadzie trudno coś dodać :D "faceci są podli" - ale zostawiasz opcję dodawania komentarzy :P tylko po co? :P "znam swoją wartość" - ale jesteś z dziwnym facetem i bardzo się przejmujesz tym, że ma konto na N-K "spytał czy może założyć konto" - ale wcale nie jest pantoflarzem :D To przebiło wszystko :D Na wyjście do kibla musi mieć rozkaz wyjazdu? :P Jesteście tak niedojrzałe, że aż żal patrzeć. Wasi partnerzy (o ile można użyć tego slowa) tak samo, tylko że nie zakładają durnych tematów... Co robicie w związkach, w których nie ma zaufania? Łączy Was coś z Waszymi partnerami oprócz penisa we wzwodzie? Okazuje się, że facet jest bardziej wrażliwy od swojej własnej dziewczyny, bo pomyślał, że usuwając kogoś ze swoich znajomych może sprawić przykrość. Argument typu "ale nie pomyslał, że mi sprawia przykrość" jest argumentem sześciolatka, bo autorka tego postu nie zawracała sobie głowy myśleniem wysuwając takie żądanie. Pieprzone egoistki :O

Gość karmacomkaa
no coz, zgadzam sie z facetami, nie wyobrazam sobie zakazywac facetowi pisac na naszej klasie z kimkolwiek, co za BZDURA, niech robi co chce, ja nie mam czasu na jakies kontrole i przeszukiwanie historii, bo mam swoje zycie, sorry laski ale jak dla mnie to paranoja i strata czasu. JAkby sie okazalo ze by pisal slodziutkie wiadomosci do 18-nastek, albo umawial sie z nimi to bym go po prostu pogonila, a nie blokowała mu internet. Co do facetow, ktorzy nie prawia wam komplementow, albo tym bardziej krytykuja... no coz, tego tez nie rozumiem. nie jestem w stanie sobie wyobrazic faceta ktory caly czas mnie porownuje z innymi laskami. to prawda co piszecie, wy powinnyscie byc dla niego najpiekniesze, albo przynajmniej ma tak mowic :P Bo co t oza partner, ktory tylko doluje, jakas lipa a nie facet :P dziewczyny wiecej pewnosci siebie, wlasnego zycia i zaineresowan, facet to nie cel waszego zycia, jesli was nie szanuje to nie pozwalajcie sobie na to , ale nie marudzeniem tylko wlasnym stanowczym zachowaniem kropka.

Gość zola1987
no tak, zniewieściali faceci z kafeterii...

Gość Misi3k
Ja też tak robiłem... faceci mają skłonności do flirtu, jednak nigdy nie spotykałem się itp. I nigdy nie umiałbym się obrócić przy mojej kobiecie za inną albo ją porównywać do jakichś innych. Nie jestem święty ale takie teksty, takie podejście, brak miłych słów i traktowanie kobiety jak za przeproszeniem śmiecia to się w pale nie mieści. Przynajmniej ja nie ogarniam takiego zachowania. A później że kobiety mówią że faceci to świnie i niektórzy już na starcie mają przerąbane mimo że jeszcze nic nie zrobili ;] Mój związek po 2 latach się rozpadł... i były kłótnie o N-K jednak ja powiedziałem że mogę śmiało usunąć konto bo mogłem bez skrupułów. Dopiero po stracie zrozumiałem że kocham tak mocno. Jednak ona mnie skreśliła już wcześniej. N-K to nie powód do zrywania, jednak jest to powód do bezsensownych kłótni o coś co nie jest warte tego. Macie znajomych zapisanych w kom. po co wam jacyś starzy znajomi, żeby zobaczyć co u nich? Po co? :) Olej kolesia... jak tak Cię traktuje a nie przez N-K. On już wczuł się w rolę księcia, jednak księżniczka chyba mu na razie nie jest potrzebna wychodzi na to... ;] Brak szacunku jest nie do odbudowania.