Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zola1987

miłośc a nasza-klasa

Polecane posty

Gość zola1987

od kilku miesięcy mój chłopak podgląda jakieś dziewczyny na nk. Szuka jakiś starych znajomych i chce się z nimi umawiać na piwo. Bardzo mnie to drażni bo znam swoją wartość i głupio mi że mam takiego dziwnego gościa. Jego koledzy twierdza , ze przesadzam ale ja porostu nie potrafię udawać że mi się to podoba...Dodam że on ma 27 lat a podgląda 18-19 latki albo dziewczyny cieszące się raczej złą reputacją...ja sama nie mam nk, bo miałam dosyć podlizywania się wszystkich.co o tym myślicie, czy ze mną jest coś nie tak???

Mój też miał. I powiedziałam ,że albo ja albo ten burdel którym jest nk. Nie dziwię ci się ani trochę. Masa związków się przez to rozpada. Nawet udowodnione jest,że od kiedy istnieje nk mamy więcej rozwodów. Postaw sprawę jasno. Jeśli mu na tobie zależy powinien uszanować,że tobie się to nie podoba i odpuścić.

nasza klasa to portal, który miesza w związkach. Zawsze się znajdzie była dziewczyna lub były chłopak. Zaczyna się od podglądania, potem niewinne "co słychać" a potem to juz leci..... dlatego ja i moj facet nie mamy tam konta, choc ja an początku miałam. Jacys obcy afceci wystawiali mi za miłe komentarze itp więc zdecydowaliśmy że usune konto....i tak tez sie stało. Teraz sobie zyjemy spokojnie, wolni od tego cholerstwa. NK niszczy związki. Więc radze ci uwazac....

Gość obrona NK
wszystko jest dla ludzi, tylko trzeba z tego UMIEJĘTNIE korzystać :)

>> Bardzo mnie to drażni bo znam swoją wartość i głupio mi że mam takiego dziwnego gościa Możesz wyjaśnić o co chodzi w tym stwierdzeniu? :o

jak korzystać z tego umiejętnie skoro nie ty decydujesz czy ktoś podrywa twojego faceta i czy on tego nie robi za twoimi plecami?? Nk to totalne cholerstwo tak samo jak fotka i inne tego typu dziadostwa. Jestem zdecydowanie na NIE

Jesli umiawia sie z 18-tkami , to chyba nie kolezanki z klasy... Ja bym nie bala taka wyrozumiala.

Gość null null nasza klasa
ja sie lubie dobijac kiedy innym jest dobrze kiedy mi jest źle.wszyscy sa szczesliwi, komplementowani, zdjecia z rodzinka wszyscy piekni jak od wizazysty. wszystko takie piekne kiedy mi sie wszystko wali

Kady of. ja Ci odpowiem. Tez mam profil na NK tylko dla znajomych:)

Gość obrona nk
przecież wszystko zależy od tego czy ktoś na taki podryw odpowie. Jeśli ktoś ma skłonności do flirtowania i lubi to robić, to brak takiego portalu, jak np. NK nie będzie dużą przeszkodą niestety

Lady mialo byc. I facet tez powinien tak zrobic jesli jest OK.

Gość zola1987
on twierdzi, że nic złego się nie dzieje i że nic złego nie robi. Już kilka razy prosiłam o usunięcie konta on mi to obiecał, ale nie zrobił. Powiedział, że ja mam to zrobić sama. Znam jego hasło i dane do konta ale jakoś nie potrafię...może przez to, że czuję, że skoro on nie chce go skasować tzn, że chce je mieć a jak skasuje to i tak założy potajemnie drugie...jak ja jeszcze miałam konto i pisali do mnie jacyś chłopacy to on się bardzo wkurzał. A teraz jest bardzo podobna sytuacja tylko, że to on szuka kontaktu...Kurde nie wiem co robić bo jesteśmy razem ponad dwa lata ale z drugiej strony nie chcę takiego związku dłużej ciągnąc. Wczoraj był cały dzień w pracy, jak do niego dzwoniłam to cały czas nie miał czasu rozmawiać... wieczorem weszłam na jego konto i patrze a tam jakieś nowe dziewczyny w znajomych. Zadzwoniłam do niego i powiedziałam "nie masz czasu ze mną rozmawiać a na nk siedzie tak???" wkurzył się i wyzwał mnie od zazdrosnej kretynki....

I dlatego uważam,że nikt nie powinien z tego korzystać. Ja na początku zgodziłam się ,żeby mój to założył. Ale postawiłam sprawę jasno. Tylko koleżanki z klasy i żadnych innych dziewczyn. Ok,zgodził się. Tym bardziej,że chciał to tylko dlatego,że cała jego była klasa truła mu dupę o to. I po jakimś czasie dodał do znajomych największą kurwę z okolicy której podobno nawet nie lubi. Powiedziałam albo ją wywalisz albo pożałujesz. Dostałam opierdol,że nie bo będzie jej przykro i takie tam. Ale,że mi jego dziewczynie było przykro to go nie obchodzi :/ W końcu po kłótniach zlikwidował swój profil. Powinnam się cieszyć ale jakoś nie uśmiecha mi się,że wolał wywalić cały profil niż zrobić tej dziwce przykrość.

>> Lady of Chaos Czy twój facet, ekh, ciota-pantoflarz, prosi cie też o zgode na założenie maila, czy otwarcie onetu? :o

Gość zola1987
do wstrząs: przez to stwierdzenie chciałam powiedzieć, ze nie uważam się za jakaś ostatnią najgorszą dziewczynę. Zawsze miałam powodzenie i przed tym jak zaczęłam chodzić z nim mogłam przebierać w facetach. Jednak to w nim dostrzegłam to coś i to z nim chciałam być. On w ogóle nie potrafi tego docenić. Zrezygnowałam z wielu rzeczy dla niego, dla naszego związku. Przestała jeździć sama na jakieś imprezy czy nawet straciłam niektóre koleżanki. On w ogóle tego nie docenia

ja ci radze autorko znowu założyć tam profil,walnąć jakimiś seksi zdjątkami i czekać na opinie kolesi. Jak będzie się wkurzał to wyzwij go od zazdrosnych kretynów ;) I powiedz,że zlikwidujesz swój profil kiedy on zlikwiduje swój.

Gość jeśli ktos ma nature zdrajcy
to brak nk w nicyzm nie pomoze....zdrajca zawsze bedzie zdrajca,nawet bez portali typu nk.Znajdzie inny sposob aby podrywac suki....

>. po co? draznisz mnie bardzo Przepraszam, obiecuję że już więcej nie będę :D :o >> bo tarafilam na takiego samego dupka i sk**wiela jak Ty nawet teksty macie te same Może to byłem własnie ja? :classic_cool:

Gość zola1987
Lady of Chaos może to i jest jakieś rozwiązanie..mój facet miał podobnie jak Twój. Tyle, że sam zapraszał jakieś k***wy na swoje konto. Może robię źle, że przeglądam jego nk i historie ale sama muszę widzieć na czym stoję. najgorsze jest to że on powiedział, ze robię mu jazdy o nk swoim kolegą i oni teraz uważają mnie za jakaś dziwną bo dla nich wszystkich to normalne.

>> sam zapraszał jakieś k***wy na swoje konto Skąd podejrzenie, że panie te trudnią się najstarszym fachem świata?

Nie jest ciotą,nie prosi mnie. Ale doskonale wiedział jaki jest moje zdanie na temat nk jeszcze zanim chciał założyć tam konto. Normalnie spytał co ja na to,nie czy może. Powiedziałam jasne,ale tyle dla mnie zrób bo nie chcę żadnych nieprzyjemnych sytuacji. Zgodził się tym bardziej,że jak powiedział, sam tego nie chce ale żyć mu kumple nie dają. Takie u nas planują zasady,że ja nie robię tego co go martwi,staram się nie dawać mu powodu do zazdrości i od niego oczekuję tego samego. I wszystko było ok. Do momentu póki dla nk nie olał danej mi obietnicy dla panienki z którą od lat toczę wojnę. Wiec nie wypowiadaj się bo gówno o nim wiesz.

Gość dżastinnnnn
oj Wstrząs, widzę, że upierdliwość nie zna granic...:P

Gość zola1987
wstrząs to w końcu ja jestem jego dziewczyną. Robię mu o nk jazdy już od dłuższego czasu jakby był chociaż trochę domyślny to od razu powinien skasować konto. napisałam, że sama mogę to skasować ale nie będę w to ingerować bo on sam powinien "dojrzeć" do takiej decyzji, cho myślę, że to nigdy nie nastąpi...

>> Robię mu o nk jazdy już od dłuższego czasu jakby był chociaż trochę domyślny to od razu powinien skasować konto Pomyśl debilu przez chwile - może jakbys dała mu spokój i nie zwracała na to uwagi, to znudziłoby mu sie i sam z siebie by wykasował? :o Poza tym racja, z NK jest jak z dziećmi, do tego trzeba dojrzeć :classic_cool: