Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabisia_00

czy już można...?? ciuszki...

Polecane posty

Gość gabisia_00

Witam wszystkie przyszłe i już obecne mamusie :) Mam pytanie, może dla niektórych z Was wyda się ono banalne i głupie ale jest Was tu tyle że wydaje mi się, że napewno znajde odpowiedz na moje pytanie. Mam termin na polowe wrzesnia, czyli do konca zostalo mi jeszcze jakies 2 miesiace, mam mase ciuszków dla dzidziusia, i chciałam spytać czy jesli juz teraz je wszystkie wypiore i poukladam to czy narazie moze byc na tym koniec... tzn do porodu, czy jeszcze we wrzesniu musialabym je jeszcze raz przeprac zeby byly swierze... Nie chodzi tu o to ze jestem leniem czy cos w tym rodzaju :) ale o to ze nie wiem jak sie bede czula juz w tych osatnich miesiacach tym bardziej ze w calej ciazy nie czuje sie najlepiej a pozniej moze byc jeszcze gorzej. Z góry dziekuje za odpowiedź

Gość himba
Jasne, że możesz już teraz je wyprać i poukładać. Potem będziesz miała więcej czasu dla siebie a z porodem to nigdy nie wiadomo.....może się przydarzyć (oby nie) wcześniej niż przewidujesz.

Gość gabisia_00
wielkie dzięki :) akurat dzisiaj mam "wene" :) to sie biore do prania i prasowania. Wolalam sie upewnic bo wydawalo mi sie ze np po tych dwoch miesiacach bede musiala od nowa zasuwać z praniem i prasowaniem a nie wiem czy pozniej bede miala na to sily i checi. Jeszcze raz dzieki

Gość ....................89
Ja też poprałam i poukładałam ciuszki z 2 miesiące wcześniej:) Na jutro mam termin porodu, mam nadzieję ze już długo nie będą czekac na mojego synka:)