Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kilkapropozycji

O czym gadac z dziewczyna

Polecane posty

Gość gość
13.26 Czy ty miałeś kiedykolwiek dziewczynę? Wątpię. Czy ty jesteś normalny? Wątpię.

Gość gość
Kupowanie dziecku pluszaka jak jeszcze jej nawet nie widziales bedzie co najmniej dziwne ale jak kto woli

Gość mariaopala
Zależy od dziewczyny, należałoby "wyczuć" charakter i poprowadzić rozmowę w taki sposób aby nie czuła się znudzona. Wbrew pozorom w sieci pojawia się dużo tego typu pytań "jak być bardziej rozmowny w towarzystwie" lub "o czym rozmawiać ze świeżo poznaną kobietą? Jeśli chodzi o samą pewność siebie to nie nastawiaj się tutaj na długi związek. Po prostu staraj się przyjemnie spędzać czas i traktuj dziewczynę jako koleżankę. Jak wyjdzie to wyjdzie, jak nie to nie, no i ewentualnie możesz wspomóc się feromonami. Ale takimi lepszymi. Mi w robocie pomaga Love& Desire. W sensie dziewczynę już mam ale jak się spsikam feromonami to inne laski są o wiele pozytywniej do mnie nastawione. Co przetestowałem wiele razy. Na pierwszym spotkaniu również Ci pomoże.

Gość Califirni
A czy przypadkiem nie jest to jedynie placebo? W sensie, ze tak naprawdę to nie działa ale jak użyję to będe bardziej pewny siebie, a wiadomo ze dziewczyny na takich lecą? Chociaz biorąc pod uwagę mój charaker to pewnie nic mi to nie pomoże :(

Gość mariaopala
No cóż, nie zaszkodzi sprobować. Może pomoże a może nie. A jak nie to i tak nic się nie stanie, przynajmniej będziesz wiedział,ze Ci to pomoże. Jeśli kupisz sobie jakieś tanie feromony z allegro czy innych portali to raczej musisz się nastawić na to, ze to nie zadziała. Ale jeśli już kupisz coś porządnego to powinno pomóc. Piszę tutaj na przykład o Pheromone essence, ewentualnie Love & Desire, ale jest to już cena powyżej 150 zl za butelkę. Lepsze to niż narzekanie, ze żadna Cie nie chce i że nie potrafisz gadać. Tak poza tym to może masz zbyt wysokie wymagania co do dziewczyn?