Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubię ludzi

KŁODA w łóżku?

Polecane posty

Gość lubię ludzi

Witam szanownych forumowiczów ;-) Mam takie pytanie: Jaką kobietę uważacie za tzw. "kłodę"? z moich obserwacji ;P wynika, że kobieta sorry no ale ma "mniejsze pole do popisu" niż facet, co powinna robić kobieta w łóżku Waszym zdaniem? pozdrawiam i liczę na "normalne" odpowiedzi ;P

Gość lotosik
kobieta powinna być aktywna pieścić ppartnera

"z moich obserwacji ;P wynika, że kobieta sorry no ale ma "mniejsze pole do popisu" niż facet, co powinna robić kobieta w łóżku Waszym zdaniem?" mniejsze pole do popisu? o.O jak się to robi w jednej, misjonarskiej pozycji to może jest kłodą :P

Gość lubię ludzi
chodziło mi o to, że jak robimy to na jeźdźca to spoko- ja nadaję rytm i ja dominuję mając go pod sobą, ale inaczej? np. na pieska? to co ja mogę ;| a Ty jak taka mądralińska to się nie chwal kochaniutka tylko coś doradź... wtedy przekonamy się o Twojej wiedzy... ;/

Podczas gry wstępnej już możesz udowodnić że kłodą nie jesteś, bo gra wstępna jest bardzo ważna przed każdym stosunkiem chyba, że komuś pali się między nogami i myśli tylko o tym aby już sobie włożyć :O przejrzyj kamasutrę - tam jest jakaś ilość pozycji w której kobieta dominuje, niekoniecznie na jeźdźca.

Gość lubię ludzi
ok, gra wstępna grą wstępną :D ja pytam już o stosunek, bo rozłożyć nogi to każdy potrafi...

Gość arturek24
musisz duzo mu pokazywac ze ci jest dobrze....takie zachecanie wzrokiem...on bedzie wiedzial o co chodzi...mozesz tyleczkiem krecic ....poprostu byc soba...ty najbardziej wiesz co jemu sie podoba i co go kreci :)

no jak Ty do tego tak podchodzisz to czego się spodziewasz :P wybierz pozycję w której Ty dominujesz :P

Gość lubię ludzi
no ja zazwyczaj staram się "coś" robić podczas gry wstępnej, jakiś striptiz czy coś też się zdarza ;P, w łóżku nie jestem typem "mumii" która siedzi cicho tylko albo coś sprośnego mu szepczę na uszko, albo się drę jak mi dobrze :D czyli hmm... uf? nie jestem kłodą? ;) ;P

Gość lubię ludzi
Nicollka- powiedziałam, że każdy potrafi rozkładać nogi, a ja pytam o całą resztę ;/ nikt Ci nie karze tu wchodzić, tym bardziej jeśli nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.

Gość arturek24
ojjj to jest dobre....kazdy meszczyzna lubi jak sie dziewczyna drze, krzyczy steka jeczy wogule...podnieca go to

no to Ci napisałam co masz robić ;] czytaj ze zrozumieniem :P ZNAJDŹ POZYCJĘ W KTÓREJ TY DOMINUJESZ A NIE LEŻYSZ Z ROZŁOŻONYMI NOGAMI I CZEKASZ AŻ PARTNER ZACZNIE CIE GRZAĆ. Założyłaś topik aby dostać radę więc masz ;)

Gość lubię ludzi
dobrze Nicollka- może inaczej, co mogę robić w pozycjach w których to facet dominuje, żeby nie leżeć tylko z rozłożonymi nogami ;P Artur- dzięki za stronkę :)

Gość arturek24
alez prosze :) a jak masz na imie tak wogule ?

Gość lubię ludzi
a czy to ważne ;) jeszcze tylko papierosik i spać, dobranoc ;]

Gość cocaine child
"""""no ja zazwyczaj staram się "coś" robić podczas gry wstępnej, jakiś striptiz czy coś też się zdarza ;P, w łóżku nie jestem typem "mumii" która siedzi cicho tylko albo coś sprośnego mu szepczę na uszko, albo się drę jak mi dobrze czyli hmm... uf? nie jestem kłodą? ;P"""""" nie, nie jestes kłodą, z tego co piszesz jesteś super dziewczyną. moja nigdy nie chce zrobic striptizu bo sie wstydzi i mowi ze nie wie za bardzo jak sie ruszac. wiec ty sie nic nie przejmuj, twoj chlopak ma bardzo fajnie ;]

Gość lubię ludzi
:-))) chociaż przyznam, że na początku było to baaaaardzo krępujące ;P (striptiz)

Ja np. uwielbiam pozycje od tyłu wtedy facet ma do dyspozycji 2 dziurki lobię jak mi je obie wypełnia spróbuj tak na pewno mu się spodoba

Gość lubię ludzi
:D no dobrze, ja nie powiedziałam, że tego nie robię ;P no to raczej wiadomo, że jak na pieska to ruszam się "do rytmu" ;P ale tak się porpsto głośno zastanawiam co by tu jeszcze można... ;]

ja jak facet mnie bierze od tylu uwielbiam masowac sobie guziaczek albo wsadzac sobie paluszka w pupe wiem ze jego to kreci i mnie rowniez. jak na misjonarza to calujemy sie albo ja caluje jego sutki i delikatnie przygryzam :) mogla bym tak wyliczac:D

Gość lubię ludzi
Sabide to wyliczaj, może się dowiem czegoś nowego :D

Gość upuuuuuuuup
up

Gość tttttomekkkk
Sabide ONA NIE JEST KŁODA!!!! wzorujcie sie kobietki

Gość vgbvghbh
kłoda to jest ta co tylko i wyłącznie leży i nawet nie dotyka faceta a w trakcie stosunku to oczywiście ze to samcy powinni dominować i byc bardziej aktywni, oni tu mają więcej sposobów machania fiutem niż my tzipką 🖐️

Gość tratatam
właśnie "doświadczona" się odezwała, która tylko paluszek w tzipce miała

Gość tratatam
vgbvghbh: naprawdę możesz dotykać faceta i calować, ale jak sobie tylko lezysz i czekasz, aż skończy to TEŻ JESTEŚ KŁODĄ ;)