Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Frustrated

Jestem taka sfrustrowana, nie mam na nic kasy....

Polecane posty

Gość joan81
viera-osoba po technikum jest dla ciebie 'niewyksztalcona'?moze wiecej szacunku dla innych,co?

Gość Viera Viera
tak to juz jest ,ze nie kazdy ma z gorki. ale warto marzyc i dazyc do realizacji marzen, bycie optymista wiele daje :)

Gość Frustrated
Najgorsze jest to, że pracujemy uczciwie, nie naciągamy zwolnień lekarskich, itp a nie możemy do niczego dojść, to najbardziej frustruje:(

Gość Viera Viera
wiem ...to najbardziej wkurza ;/ ci co chachmeca na lewo i prawo zawsze maja wiecej...ale do czasu :P a moze jest jakis sposob abys sobie dorobila ? teraz gdy masz wolne od studiow?

Gość Viera Viera
przez rok pracowalam na wyspach...wyciagalam tam ponad 5000 miesiecznie... ale wielkie g z tego mialam bo moj ex cala kase bedac tu na miejscu roztrwonil ;/ mowil ze wydal na dziecko.. a teraz mi mowi ,ze 500zl alimentow to za duzo i ze ja tyle na dziecko nie wydam ;/ dziwnie bylo mi sie przestawic z tamtej pensji na ta tutaj ( w najlepszym wypadku mam 1500zl na reke ;/)

Gość Viera Viera
i tez mnie boli ,ze prawie na nic mnie nie stac

Gość Frustrated
Mogę dorobić korepetycjami, już tak robiłam, ale kto ww akacje chce się uczyć:)

Gość Viera Viera
to moze jakies tlumaczenia? :)

Gość Frustrated
Patrzyłam, ale jest jedna, wielka DOOPA:)

Gość Viera Viera
jakia filologie studiujesz?

Gość Viera Viera
sadzac po nicku angielska :D

ja pracowałem na studiach na prowizji, max 5,2 tys miesiecznie, i co ? i ide teraz za 1200 do pracy fizycznej z tyt mgr

Gość Viera Viera
dobry kierunek studiow jest istotny. nie wystarczy miec magistra. teraz co druga osoba go ma i nic jej to nie daje ;/

dobry kierunek to podstawa , np. u mnie co roku konczy pomad 100 pedagogów i gdzie oni sie zmieszcza na rynku pracy ?

Gość Viera Viera
wlasnie ...pedagogika ...bardzo "popularna" jak i zarzadzanie i tego typy kierunki... w tym tkwi problem...rynek za maly. ale majac studia mozna isc do woja :)

Gość kazdy tak ma
hejka nie martwcie sie kazdy tak ma ja z mezem cioramy ile mozemy i my mamy w sumie w druga strone ja pracuje w lokalu gastronomicznym zarabiam 2000zl dorabiam paznokciami i w agencji promocyjnej wyjdzie kolo 3tys mojego wkladu on ma dwie prace i wychodzi kolo 3,5tys, zbiemy na mieszkanie. nie usmiecha nam sie pakowac w kredyt wiec co misiac odkladmy po jakies 3tys. reszta idzie na rachunki i zycie i co my z tego mamy????//// cale dnie w pracy i jeszcze mnustwoooo do odlozenia lipa na maksa

nie do końca tak jest z tymi tytułami, studiami itd. czasami po durnym technikum - jak nazwała to Viera Viera ludzie osiagaja wiecej.