Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktośikktośtam

79-89

Polecane posty

Po pierwsze, mam gdzieś wasze losy. Po drugie, nie tak trudno trafić na ten topic, skoro wyświetla się na stronie głównej (zwłaszcza po niektórych zmianach nicków, jakże nie do odgadnięcia. Po trzecie, nie wiem, skąd wysnuwasz przypuszczenie, że śledzę czyjekolwiek losy. Po prostu wypowiedziałam się na temat jednego zdania Elfika. Uważam za wysoce niestosowne nie powiadamianie jednej z was z o zmianie tematu tylko dlatego, że kumpluje się ze mną. Bawcie się dobrze, pozdrawiam.

Emi jaka Ty głupia jesteś to aż mi Cię żal czytaj idiotko ze zrozumieniem Napisałam żeby dziewczyny zdecydowały czy chcą ją powiadomić bo to tak samo ich topik i tu nie chodzi o to czy rewelka ma obrywać za ciebie tylko o to żeby wiadomość o tym topiku nie dotarła do ciebie bo tak jak zauważyłaś KIEDYŚ z rewelką miałyśmy dobry kontakt odkąd zaczęły się historie z tobą już nie i nie wiem co ona na ten temat myśli no ale niestety konsekwencje twojego zachowania są jakie są i jeśli rewelka się poczuła urażona to powinna podziekowac tobie więc juz nie badz takim rycerzem i nie broń jej tak za ciekle bo to ty rozwaliłas forum i to przez ciebie byc moze i nieslusznie rewelka obrywa jak to nietrafnie określiłas. Mówisz mi żeby się zajęła sobą przeciez ja właśnie to robię to ty łazisz za mną jak cień odpierdol sie ode mnie w końcu natręcie !!!!!Ja nie wiem czy ty żadnej godnosci w sobie nie masz??zadnego honoru??jak ci ktos mowi wypierdalaj to ty sie przyczepiasz jak rzep psiego ogona :-O Nie jesteś mile widziana na forum to go postanawiasz rozpierdolic ŻAŁOSNE

Gość mika5
Elfik 🌻 to ja zapraszam na urlop 25.09. - Egipt Hurgada.... Szukamy towarzystwa, bo samym to troche nudno:)

Mika🌼---qrcze my trochę wcześniej bo tak zaraz po ślubie raczej ale dzięki za zaproszenie ;-)

Cześć ale się za wami stęskniłam Ale czy wy tu jeszcze piszecie?

Hej🖐️ Piszę pod starym nickiem. onfim🌼 gratulacje!! jaka to praca? opowiadaj:) ita🌼 ja też się stęskniłam:) co tam u Ciebie słychać? My wczoraj wróciliśmy, było świetnie, do tej pory jestem pełna wrażeń. Naprawdę jakbyście miały kiedyś okazję jechać do Turcji, to miasto Alanya bym bardzo polecała. Jeszcze w życiu nie widziałam tego co tam. Mianowicie miasto ogromne (gubiłam się z nim nawet w przedostatni dzień na zakupach), tyle sklepów różnych różnistych, straganów. Ludzie z całego świata, różne kraje, języki itd. Morze otaczają góry, piękna plaża. Na jednym wzgórzu nad całym miastem widać ruiny zamku( wieczorem są podświetlone). Wielki port w środku miasta, wieczorem można popłynąć statkiem na kórym znajdują się bary, dyskoteki, restauracje, itd. Nie da się opisać tego wszystkiego. Ale i tak wycieczka do Kapadocji to pobiła, cudnie naprawdę- te skały i zabytki stare jak świat, ahh. Oj będzie długo co wspominać. Chociaż nie obyło się oczywiście bez tragedii. Bo na lotnisku okazało się, że A. nie ma paszportu(!!!) zamiast niego wziął kartę pojazdu(!!!), która ma identyczną okładkę jak paszport i leciałam do Turcji sama!!! Straszne to wszystko było, bo nie widziałam co mam robić, tzn. myślałam, że będę tam 2 tygodnie sama:( A dużo by pisać, co się działo w międzyczasie ale na wielkie szczęście A. doleciał do mnie już następnego dnia rano o 6, więc było ok. Chociaż swoją drogą to nie wiem jak można nie wziąć paszportu no ale to już inny temat. Lecę teraz wieszać pranie🖐️ Później może jeszcze wpadnę na c\_/

Kasiula🌼 aha zapomniałam Ci podziękować za informację:) wiesz zamówiłam moim kotom wyprawkę z whiskasa i już jedna doszła, a jeszcze jedna ma dojść:) także bardzo fajnie.

madziczek🌻 ja Turcję też swietnie wspominam ale ja byłam w Aywaliku (pisownia do sprawdzenia) pod względem imprez ale oczywiście atrakcji turystycznych też nie można zapominać

Gość gość
Ghia, czy znalazłaś jakąś terapię? odpowiedz prosze sara66@wp.pl