Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malena2-2-2

Nikola, Jagoda czy Lena.

Polecane posty

Gość Malena2-2-2

Które z tych imion podoba wam się najbardziej? bo nie możemy się z mężem zdecydować. Jemu podoba się Nikola, mnie Lena i mamy problem. Mężowi podoba się jeszcze Roksana, ale mam złe wspomnienia związane z tym imieniem, dlatego wybierzemy któreś z tych trzech. Czy te imiona są popularne? bo wiem, że jest dużo Julek i Oliwek. Dla chłopca wybraliśmy imię Wiktor, ale ginekolog twierdzi, że będzie dziewczynka.

Nikola jets na kazdym kroku, Lena dosc wyszukane, a Jagoda mi sie podoba

Gość jffjkf
Tylko nie Nikola i nie Rokasana, błagam!!!!

Gość ojej.ojej.
Wszystkie które wymieniłaś są beznadziejne.A Nikole i Leny... jest ich móstwo:(

Gość wszystkie 3 są
pretensjonalne.

mam Chrześnice Jagode :D super dziewczynka ale czorcica :D dzieci w przedszkolu wołają ją czasen Jagodzianka albo Jogobella :D

Jagoda- bardzo mało popularne. Znam jedną małą Jagodę i jedną dorosłą. W przedszkolach też niewiele Jagódek. Nikola- bardzo popularne. Nie uważam, że jest pretensjonalne, ale właśnie ze względu na popularność tego imienia nie nazwałabym tak dziecka. Lena- ładnie. Nie znam żadnej Leny

z tych wymienionych to Lena, chociaz mnie sie osobiście nie bardzo tez podoba. Znaczmnie ciekawsze są Maja, Kaja, Natalia Na Jagodę często wołają Jaga, co kojarzy mi sie z Babą Jagą - straszne :P

Gość 20480484
dokladnie --imię Jagoda jest koszmarne

Gość a4technikalll
no maja jest ciekawsze.... szczególnie jak co druga teraz to maja

Gość zola1987
Lena jest śliczne. moja 18 letnia siostra ma tak na imię. Ogólnie jest ono bardzo charakterystyczne. Nicola to wieś a Jagoda przesłodzone

mnie sie Maja podoba ale dla dziewczynki a co potem? Pani Maju? beznadziejna sprawa :/ Jagoda już lepeij, a Maji jest chyba jeszcze więcej niż Nikoli Nadii Julek i Natalek

Gość buka
Lena:)) kurde a za mną chodzi imie Matylda... takie dosć ciezkie ale normalnie nei wiem co w nim jest... ;/

Gość lenka......
Lena jest piękne :)

Gość egetget
Lena??? A co to w ogóle jest? Imię, zdrobnienie, nazwa psa? Cholera wie. Nikola - bez komentarza, ściślej: szkoda gadać. Jagoda jest przynajmniej i klasyczne, i mało popularne. Dziecko się tego nie powstydzi a dzieci z dołów społecznych nie będą masowo nosiły tego samego imienia.

a slyszalyscie o imieniu Lea? mojej sąsiadki wnuczka ma 3 tyg i tak jej dali na imię, dodam że rodzina w 100% polska a nazwisko kiepskie bo baranowski :/

Gość lenka......
egetget kazdy ma prawo wypowiedziec swoja opinie, mi sie bardzo podoba imie Lena :)

Gość kass 85
Mi też się podoba Melania :) Kojarzy mi się z dobrą Melą z Przeminęło z wiatrem :)

Gość MIEJ SAMA ZDANIE NA TEN TEMAT
po co się pytasz innych o zdanie??to twoje dziecko i powinnaś mieć swoje zdanie,,każdy ma podzielone opinie co do imienia jednym się podoba Nikola drugim Lena trzecim Jagoda ,więc sama z męzem podeimij tą decyzję .Ja mam Nikolę i mi bardzo te imię sie podoba i nikim się nieprzejmuję że ten powie tak a ten tak!!!!!

Gość buka
a Lena to nie zdrobnienie od Mileny?? :))

do kazdego imienia zawsze znajdzie sie ktos komu sie nie bedzie podobac, ma sie podobac rodzicom i to jest wazne :) ale poczytac kto co sadzi tez nie zaszkodzi :) mnie generalnie smiesza te topiki o imionach ale jak ktos pyta to pisze co mysle :D

Gość możecie mówić co chcecie
mnie się najbardzi poj podoba Lena znałąm kiedyś jedną dziewczynę o tym imieniu!! Co wy gadacie czemu ma byc pełno Lenek w szkołach??? Ja jakoś nie do tej pory tylko razspotkałam się z tym imieniem!!! No chyba że zmieni się to po tym jak w " M jak miłość" Kinga i Piotrek dali imię Lenka tylko że w sumie to dam dali Magdalena a zdrobniale mówią Lenka!!!