Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malena2-2-2

Nikola, Jagoda czy Lena.

Polecane posty

Gość egetget
Lenka, no i właśnie też wpisałam swoją opinię, bo cóżby innego? Dodam że Lena to całkiem fajne... zdrobnienie od innych imion, jak wyżej zostało podniesione.

Jagódka... Nikola to obciach, Lena ladne, ale ostatnio zbyt popularne. Moja córeczka miała byc Jagienka.....

m.in po tym jakie imiona kroluja na kafe wiadomo ile bedzie w szkole Lenek :D:D w zeszlym roku były same Nikole, Natalki i Amelki :D dwa alta temu Maje i Oliwki a teraz widze ze coraz czesciej sa Lenki, Idy Inki itd.. a moja kuzynka tez Magdalena i wszyscy mowia lena

mi najbardziej podoba sie Lena:) Nikola to sie mój królik nazywał:) ja córce dałabym na imię Olena, Anika albo Iwetta:\")

Gość nikoamama
nikolajagoda

Gość krrrrrrrrrrrrr
tak Lenek jest teraz bardzo duzo To ładne imię ,ale teraz wszyscy tak daja Przyczynił sie do tego serial MJM

Gość ghmh
daria klaudia alinka polecam

Gość zwyczajnaniezwyczajna
a podoba sie wam Nina????? Jest inne i jeszcze nie słyszałam żeby ktoś miał Nine a mi się bardzo podoba. Nina,Ninka,Ninuś.

Mam w dowodzie Jadwiga, ale od urodzenia w domu mówią na mnie Jagoda :)Może z racji ciemnych oczu ;) Jestem zadowolona ze swego imienia,nikt nigdy nie przezywał mnie Baby Jagą,częściej byłam borówką;) Lenka to może być zdrobnienie od Magdalena , fajne :) O Nikoli nie będę się wypowiadać ,osobiście bym nie dała tak dziecku na imię , ale o gustach się nie dyskutuje. Poszukaj jeszcze w książkach z imionami,często cech przypisywane imionom są trafne :) A tak w ogóle zauważyłam, że czym bardziej wymyślne imię, tym dziecku trudniej wśród rówieśników, warto wziąć to pod uwagę.

Jagoda najładniejsze. jaga65 co to za sens chwalić się, że ci macicę wycięli?:O

Gość cxsexdwed
na razie mało majek, ale teraz po tym tasiemcu majka bedzie ich pełno hehe