Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ania172

niepłodnośc ... POLMED Wrocław

Polecane posty

Gość gość
Tak, mam zniżkę. Moje AMH to 1,6.

Gość gość
To ładne amh :-) oby jajeczek było więcej. Ile gonalu bierzesz?

Gość gość
Wow to nieźle przywalili :-) teraz to będzie więcej, ja trzymam kciuki co by jakość nie ucierpiała na tym.

Dziewczyny jak już tu jestem to mam pytanie ;) Robiłam progesteron w 22 dc i wyszedł mi 11,64 [0.95 -21,00]. Mam go mniej więcej w połowie według normy. Ale czy jest ok? Czy ma być w tej fazie nieco większy? :)

Psioszko i w którym dc w końcu robiłaś estradiol?? Ja już sobie powoli robię te wyniki i spisuję kiedy co powinno się zrobić i na bocianie wyczytałam u jednych że piszą 11-12 dc a drugie że 3 dc i na stronce z której ci wrzuciłam o estradiolu także piszą że 3 dc bo wtedy można wybadać rezerwę jajnikową... I już nie wiem kiedy ma być to badane :/

To ja chyba zrobię w 3 dc ale to już w listopadzie :) Psioszko a mam pytanie tak już na zaś co do tych badań co 3 dni :) Robisz je na NFZ mając jakieś stałe zlecenie na to? Czy prywatnie? Czy na każde z osobna musisz mieć zlecenie? :)

Ah czyli robisz w Poledzie :/ ja niestety mam 100 km do Wrocka więc takie badania będę musiała robić na miejscu :(

to tylko pozazdrościć :) swoja drogą to podziwiam dziewczyny które leczą się w Wawie lub Białymstoku....tyle kilometrów :(

Gość gość
Psioszko, skąd wiesz, że dr Elias w ciąży, widac juz:)?Kurcze, ja od samego początku chodze do niej, raz sie tylko zdarzyło, że u dr Siejkowskiego wylądowałam, jak p. doktor na urlopie była. Kurcze szkoda, tzn suer, ciesze się, że dr w ciąży:), żeby nie było;), ale pewnie ciężko będzie mi się przyzwyczaić do nowego lekarza. Tym bardziej, że 100% zaufanie mam do dr Elias...

Gość gość
Tak widac, widac :) termin ma na grudzień.

Gość gość
Ale Siejkowski jest tez bardzo dobrym specjalista! Naprawdę ! Polecam !!!

Ostatnio jak byłam u dr. Elias, to byłam tam też jedna kobieta- podejrzewam,że jakaś pani dr, która będzie ją zastępować przez ten czas. A ja idę dziś podglądać pęcherzyki, mam nadzieję,że urosły po tej zwiększonej dawce leków.

Ostatnio jak byłam u dr Elias to moj mąż zobaczyl brzuszek :) Pani dr jeszcze przyjmuje czy juz odpoczywa, chciałam w przyszłym tygodniu do niej pojechac,mowiła zebysmy czasem sie pokazali :)

Gość gość
Tak, jeszcze przyjmuje :) czuje sie bardzo dobrze, także pewnie bedzie do samego porodu. Do końca listopada myśle, ze bedzie.

Gość dziekuje za odpowiedz:) dzwonie umowic sie na wizyte:)

Wiadomości dziś takie sobie: po zwiększonej dawce zastrzyków urósł jeden dodatkowy pęcherzyk, czyli w sumie mam ich 8,ale z czego 3 w ogóle nie rosną- zostało 5 ,które dziś miały 11mm. Dr mówi,ze nie za dużo ich, ale ze mam się nie martwic ,bo liczy się jakość a nie ilość... Zwiększyli mi znowu dawkę i w sobotę kolejna wizyta. Trochę mnie to przygnębiło...

Gość gość
Witajcie! Dziewczyny pomóżcie mi, musze dzis sobie wstrzyknąć Diphereline SR 3,75. nie bardzo rozumiem jak to zrobic... Mam miec dawke 3,0 mg i dr napisał "bez 4 kresek"... Ile tego ma być w tej strzykawce?? Pomóżcie

Gość gość
super Dr. Elias w ciąży:) chłopiec czy dziewczynka będzie? Mam nadzieję, że wróci zanim wrócę po rodzeństwo dla mojej córeczki:) Pozdrawiam Panią Dr. i gratuluję:)

Gość gość
Też jestem ciekawa co będzie miała, czy dziewuszkę czy chłopczyka:).Kurcze byłam na początku września u pani doktor i nic nie było widać, jadę w przyszły piątek, więc już pewnie zauważę;)

Gość gość
Będzie miała córeczkę :)

Gość, ja na ten zastrzyk poszłam do kliniki, a jeśli nie możesz to dr wystawiał skierowanie, abyś mogła pójść gdziekolwiek go zrobić- samemu chyba niekoniecznie.

Gość gość
Nie dziwię się, że nic nie zauważyłaś Pani DR. jest szczuplutka i wysoka u takich kobitek to na koniec brzuszek wyskakuję jak dziecko już ma swoje ładne kilogramy:) Pozdrawiam:)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować