Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskaaaahhhh

Kiedy kasa pojawi sie na koncie? 3 dni i nic

Polecane posty

Gość ciekawskaaaahhhh

hej, rozpoczęłam przygodę z kontem w necie. Jeden przelew z wtorku poszedł i kasy nie widać, wczoraj znów powinny mi wpłynać pieniążki i konto znów bez zmian. Ile się czeka?

Gość ciekawskaaaahhhh
czy jest mozliwość, ze dane w necie aktualizują się po czasie?

A w jakim banku masz konto?? Ja mam z inteligo i pieniądzę mam tego samego dnia od momentu przelania naj[później nastepnego dnia

http://www.money.pl/banki/elixir/ tutaj są sesje banków. jezeli np. ktoś kto jest w wbk wysłał ci pieniadze o 17.00 to \"wyjda \" one z bzwbk o 8.00 ,(sesja wychodzaca) a na twoim koncie powinny byc zaksiegowane o 12.00 ( pierwsza przychodzaca) przelewy w jednym banku ( np. mbank- mbank) sa ksiegowane natychmiastowo

Gość ciekawskaaaahhhh
bank spółdzielczy :o

Gość ciekawskaaaahhhh
konto dobre, bo to nie pierwszy przelew z tego miejsca, ale dopiero od paru dni mam podgląd ;)

Gość dowiedz się dokładnie
od nadawcy kasy kiedy wysłał na konto. Bo jeśli na pewno wysłał, to najpóźniej następnego dnia są na koncie. Chyba, że wysyła wieczorem w piątek, to pojawiają się w pierwszej sesji w poniedziałek. Więc byc może wcale nie zostały wysłane pieniądze na twoje konto

Gość ciekawskaaaahhhh
faktycznie ta 12:00 to chyba magiczna godzina, bo te pieniażki z wczoraj właśnie sie pojawiły, a tych z wtorku brak, więc skontaktuje się z tą osobą, dzięki za pomoc i wytłumaczenie :)