Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja w 40 tygodniu

Ile wazylyscie na chwile przed porodem, ile po wyjsciu ze spzitala

Polecane posty

Gość ja w 40 tygodniu

Ja jak zaszlam w ciaze: 70 w 40 tc: 85 (wlasnie teraz - o Boze!) po wyjsciu:?

przed 1 ciążą 54 kg / 168 wzrost ciaża +20 kg :) razem 74 :D Poród - dziecko 4 kg Po porodzie - druga doba -10 kg :) Czyli 74-10=64 reszta przez 5 m-cy spadała aż do 52 kg :) Nie odchudzałam się spacjalnie- tak jakoś wyszło. Tryb życia nerwowy- praca, studia, mąż na wyjeździe a ja sama z dzieckiem :) potem przybyło mnie do 58 kg Przed 2 ciążą 58 kg ciąża +20 ;) razem 78:O reszta tak samo jak przy 1 porodzie Dzisiaj mam 60 kg i muszę 1 kg zrzucić :) Ale nie wiem jak bo uwielbiam czekoladę :D 🖐️

Gość kijuhygt
przed 62 w ciąży 79 po porodzie zaraz -10kg

przed ciążą 58kg na oddziale przed samym porodem 70kg Synek miał 3900 na tej samej wadze kilka godzin po porodzie 68kg dziwne nie? a po tygodniu w domu 60kg.. a po 3 miesiącach od porodu 55kg.. tylko np. u mnie to waga to jedno ale rozmiar ubrań to co innego.. waga pokazywała co raz mniej a ubrania nadal te same, jak ja się denerwowałam jak po tygodniu niby ważyłam tylko 2 kg więcej jak przed ciążą a za nic nie moglam się wbić w moje ubrania z początków ciąży.. jednak macica potrzebowała sporo czasu aby wrócić do poprzednich rozmiarów.. czułam się jak balonik :( ale już po 3 miesiącach było oki.. nie licząc cholernej anemii :(

przed porodem + 17kg po wyjściu ze szpitala po porodzie - 10kg teraz 2 miesiące po porodzie na plusie nadal 4kg, ale powoli lecą w dół... nie karmię piersią i może dlatego chudnę wolniej, ale chudnę, spacery i brak czasu na jedzenie robią swoje ;)

do porodu +15 po 2 tyg. - 12 w sumie w m-c -17 a w niedługim czasie ważyłam o 10 kg mniej jak przed ciąża...obecnie po ponad 2 latach ważę 7 kg mniej jak przed ciążą...

Gość justin85_
przed ciążą-54kg pod koniec-74kg :) w dniu wyjściu ze szpitala 66kg :( po kilku miesiącach wazyłam 52kg, czyli mniej niz przed ciążą i tak mi zostało :)

Gość monika córka
przed zajsciem w ciąże - 68 kg przy 174 cm w ciaży przybyło mi 22 kg :O w dniu porodu - 90 kg 4 dni po porodzie - 82 kg miesiac po porodzie - 75 kg pól roku po porodzie - 65 kg :D:D

Gość dalaj
U mnie to było tak: przed ciążą 73kg przed porodem 93kg 11 dni po porodzie -po wyjściu ze szpitala 73kg Teraz 21 miesiący po porodzie 61kg.

Gość fgggstre
56 po porodzie 50 kg:)

przed ciaza 54 kg/168 cm przed porodem 69 kg po porodzie nie wiem po ponad dwoch tygodniach wcisnelam sie w swoje spodnie sprzed ciazy ok 2 miesiecy po 52 kg. teraz ok 53 kg ale rozmiar spodni mniejszy niz te przed ciaza (?)

Gość ciekawskadziewucha
Fajnie, jak narazie kazda z was wazy mnie niz przed ciążą ja mam tak samo - Więc to stereotyp chyba ze po ciązach zostaje sie grubym

Gość elegancka mamusia synusia
przed ciążą - 49kg do porodu - 62kg po porodzie - 57kg teraz jestem 7m-cy po porodzie i znów moje 49kg :D

przed ciążą 57 kg na 4 dni przed porodem 69,5 kg :O tuż po porodzie się nie ważyłam,pamiętam że 1,5 miesiąca po było 62 :( A dziecko ważyło 3600g teraz dziecko ma prawie 2 lata, ważę 56 kg. :D mam 28 lat

Gość duzo wazylam
duzo przytylam wazylam 95 kg, po wyjsciu 87 kg po 3 miesiacach 74, dzis waze 69 minal rok heh

Gość ollllllo
przed porodem 63, 3 dni po 57 a 3 tyg po 52