Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noo chybaaaa ze smiechuuuu umr

najpierw mnie facet olal, a wczoraj do mnie napisal smsa

Polecane posty

Trzymajcie mnie, pisalam na tym forum ze mnie facet totalnie olal, wyslal mi smsa, pozniej ja cos odpisalam i koniec nic nie odpisal, a moj sms byl z pytaniami! Minal chyba m-c, i wczoraj mi przyslal esaa co tam u mnie slychac! ze on jest bardzo zalatany i nie ma na nic czasu! o ja pikole nie wytrzymam, czego on oczekuje??? Nie wiem odpisac czy jak?

Gość sem tem
odpisz, że u Ciebie wszystko w jak najlepszym porządku. Dodaj uśmiech i "pozdrawiam"

bez sensu- ma odpisać tylko po to by cos tam niby udowodnić na cholerę takie sztuczne reakcje facet był a nie jest bo co sobie dupę zawracać

praktycznie w calym prawie esie mowi jak to on ciezko pracuje i nie ma na nic czasu, a co mnie to obchodzi???? Czego on moze chciec?? sprawdza czy nadal go pamietam czy jak?

Gość hehe nie chce
kolejna durna. facet miesiac nie pisal, a ja korci zeby odpisac teraz, kiedy pobawil sie byc moze jeszcze inna i dala mu kopa w dupe. chce wrocic do ciebie z podkulonym ogonkiem ale kiedy nadarzy mu sie okazja upolowac inna jeszcze, odejdzie, jak zrobil to miesiac temu. dlatego, z calym szacunkiem, daj mu kopa w krocze i ciesz sie zyciem, ktore bez takiego popapranca jest o wiele piekniejsze i daje mozliwosc poznania kogos wartosciowego.

praktycznie to on zerwal kontakt, on mnie olal, a teraz czego oczekuje?...no nie rozumiem facetow!

hehehe nie - madrze gadasz, tyle ze nas dzieli odleglosc, mieszkamy w roznych miastach i to dosc daleko od siebie po cholere pisal tego esa, zmacil moj spokoj:/

noo chybaaaa ze smiechuuuu umr praktycznie to on zerwal kontakt, on mnie olal, a teraz czego oczekuje?...no nie rozumiem facetow! Nie jesteś jedyna ;)

a czemu zmącił ci spokój?- potraktuj to jako spam:P olej, zapomnij i tyle

Gość hehe nie chce
nie odpisuj, niech mu zwiednie ;)

najsmieszniejsze jest to ze jakos nie moglam dojsc do siebie po tym zerwaniu kontatku, a teraz kiedy pogodzilam sie z losem on napisal! Dupek Ike, masz piekny maly cytat

tylko bardziej mnie zastanawia co facetami kieruje, kiedy najpierw olewaja a pozniej znow szukaja kontaktu! Czy wyrzuty sumienia ze nie odpisali? czy chcica, czy to ze jakas inna panna ich rzucila?

prędzej to drugie dla własnego dobra- przemęcz się i nie odpisuj ten pan już raz się nie sprawdził

Tez tak miałam z jednym pacjentem, po tygodniu ciszy, nagle sms, co robie bla bla bla, chyba szukał naiwnei, bo nie miał z kim spedzic wolnego czasu:P Nie odpisuj:D

swoją drogą dobrze wiedzieć co wy sobie o biednej ike myślicie chamucie :D