Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łona..

Uzależniona od coca-coli ...

Polecane posty

Gość łona..

Witam! Od kiedy zamieszkałam na swoim i sama sobie wszystko kupuje wypijałam dziennie przynajmniej litr coli a najwięcej zdarzało się dwa.. Nie przeszkadza mi to jeśli chodzi o kasę, ale boję się o swoje zdrowie, czasem mam dziwne bóle brzucha i nie wiem czy to przypadkiem nie jest właśnie od coli.. Proszę o odpowiedzi..

Gość łona..
Tak, fajnie.. ale chciałam normalnych odp

Gość te bóle brzucha mogą być od
coli:o Sama to przabialam więc wiem jak to jest:(jeszcze 2 lata temu też pilam ja hektolitrami:o

Odradzam picia coli w takiej ilości. Pupa po tym rosnie a do tego niszczy żoładeczek :)

Gość so pot
Rozwiazanie jest tylko jedno: odstaw calkowicie to swintwo. Zwykla Cola zaiwera mnostwo cukru, Cola light aspartam, ktory jest toksyczny dla organizmu, takze nie ma czegos takiego jak "zdrowa cola". Litr Coli dziennie to zabojstwo...

Jak bym czytała moją koleżankę.Może to głupio zabrzmi ale Ona jeśli nie wypiję chociaż z łyczka coli jest nie do życia.widocznie cola daje jej powera :-D Odstaw tą cole bo to naprawdę szkodzi moja koleżanka ma straszne problemy z żołądkiem ale nadal pije to świństwo.Oczywiście odradzałam jej ale mnie nie słucha a póżniej się dziwi...

Gość kawę małą wypij
też ma kofeinę-może pomoże

Gość A co takiego
Czytałam o uzależnieniu od coli... Też dużo piłam, dopóki się nie dowiedziałam, ile tam jest cukru i jakiegoś kwasu :O

Gość fosforowego
ale to nie on uzależnia

Gość to kofeina uzależnia która
jest w coli.Tak samo jak może uzależnić kawa i inne napoje zawierające kofeinę.Kawa jest zdrowsza od coli ale jedno i drugie w nadmiarze szkodzi:o(zresztą jak wszystko) Cola dobra jest na zatrucia,nudności,biegunkę,wymioty i grypę żolądkową;)Sprawdzone przze mnie i innych wiele razy;)No ale pita codziennie litrami baaaaaaaaaaaaaardzo szkodzi:o

Gość ja mam to samo tyle ze ja
piję 2l dziennie coca coli :o i tak już od 4 lat :( jak próbowałam zamiast coli pić wode mineralną to ciągle chciało mi się pić, nawet po sokach. Nic nie gasi mi pragnienia oprócz coli...

Gość a mi po tym jak wypiej za
duzo coli to dopiero chce sie pic i suszy:oTroche coli moge wypic ale jak za duzo to sahara w ustach:P

Gość łona..

Gość łona..
i widzicie nie mogę nic z tym zrobić chciałabym ale wciąż sięgam po cole..