Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skrawek nieba

zgwałcona dwa razy

Polecane posty

tak ale byc moze sa tu osoby ktore przezyly to samo... i takie posty sa jak najbardziej nie na miejscu.

Gość ladaco a ciebie nei wykasowali
?😴

Gość ladaco wracaj lepiej
na dyskusję ogólną. :P

Gość ladaco zawsze
szczery i ten trzeci pojeb - komiczne , uważajcie żebyście kiedyś nie pękli z tego waszego jebanego zacietrzewienia , z tej waszej ogólnej mądrości życiowej , wydaje wam się że jesteście zabawni/cool/niedopodjebania a jesteście tak mali że nie warto o tym pisac , widocznie pozostało już tylko wirtualne życie żeby szpanowac swoją pseudo mądrością , żal mi was

A ja wam mówię że lekcje samoobrony to dobry pomysł. Warto potrenować cokolwiek co może się przydać - boks, kick-boxing, wrestling, judo, karate albo ju-jitsu. Ja sam jako fan wrestlingu umiem wykonać wykonać proste manewry takie jak "łamacz szczęki", "łamacz szyi", "biegnący buldog" albo DDT ("rzut umrzyka"). Jednak Paniom polecam coś prostszego, czego łatwo się nauczyć. Np: http://www.youtube.com/watch?v=yAm1WdFTqKQ&NR=1

Gość krytyka krytyką
ale narzucanie własnego zdania jako jedynie słusznego jest żałosne - widzisz różnicę między jednym a drugim?

mozesz prezentowac swoje zdanie ale w sposob odpowiedni do sytuacji i okolicznosci.

Gość ladaco długo nad tym
myslałeś?:D:classic_cool:

Gość skrawek nieba
co ja wam zrobilam, ze tak najezdzacie na mnie? Dziekuje wszystkim, ktorzy starali sie mi pomoc. nie jestem w stanie czytac tych obelg i drwin. Widze, ze niektorzy potrafia tylko obrazac i wysmiewac. Ale poza kompem jest inne zycie, gdzie nie wszytsko jest takie proste... i w prawdziwym zyciu nic nie jest prowokacją. A ladaco, komiczne i inni uwazacie, ze ludzkie uczucia i wydarzenia rujnujace zycie sa prowokacja? Jestescie załośni.

Gość kawka bez mleka
a czego tu oczekujesz? nie znamy cię nie wiemy co tak naprawdę się wydarzyło.W twojej sytuacji jedyną słuszną drogą jest zgłoszenie tego na policję a nie debaty na kafe.

Gość skrawek nieba
nie chce rozmawiac z policja-chce rozmawiac z dziewczynami ktore przezyly to co ja! mam 25 lat. nie jestem jakas gowniara i kretynka. skonczylam studia, mam prace ktora kocham. Jestem normalna kobieta, nie ubieram sie wyzywajaco, nie prowokuje facetow.

Myślę,że to nie prowokacja i nie dlatego autorka opuściła topik. Po prostu ,gdy ktoś tak reaguje na czyjeś zwierzenia( które na pewno wiele tą osobę kosztują),to znaczy,że nie wart jest dyskusji. Przeniosła się do odpowiedniego tematu(jak zauważyłam). Wiem,wiem...prowokacje się tutaj zdarzają...co uważam za totalną bzdurę...Bo jeśli ktoś nie pisze o kosmitach i rzeczach niemożliwych ,to tak na prawdę te sytuacje mogą mieć miejsce. Poza tym ...nawet gdyby prowokacja,to po co się wypowiadacie?? Ktoś ma ochotę się \"nabrać\" na jakiś temat,to pisze co tak na prawdę czuje w stosunku do tego co ktoś napisał. A jeśli macie tylko bluzgać po tej osobie...to sobie darujcie...

skrawek nieba na tym 2 topiku na którym też napisałas jest dziewczyna która jest psychologiem - jak dobrze doczytałam. Może napisz do Niej też, podawała na którejs stronie poprzedniej maila.

ja bym radzila isc do psychologa raz jeszcze.... plus duzo czasu z rodzina... sama sobie nie poradzisz z czyms takim.

Gość kawka bez mleka
poszukaj w necie organizacji z twojego miast,która udziela porad,pomocy kobietom w różnych kryzysowych sytuacjach m.in.w takiej jak twoja tam znajdziesz pomoc psychologa i pewnie też grupy wsparacia dla kobiet z podobnym problemem.

Osobiście jestem gotów podjąć się pokierowania nauką walki wręcz. Należy zacząć jednak nie od samej walki wręcz, lecz od ogólnej kondycji. Zarówno uciekanie jak i walka wiążą się z dużym wysiłkiem. Wymagają silnego serca, płuc i mięśni. Przed przystąpienia do treningu bojowego, Pani X powinna stać się zdolna do przebiegnięcia truchtem minimum 500 metrów, do wykonania minimum 30 przysiadów, 30 \"brzuszków\" i 30 pompek. Później trening bojowy - nauka wyprowadzania uderzeń rękami i nogami, wykręcania ręki oraz blokowania uderzeń przeciwnika. Na końcu nauka zabijania - pokażę w jaki sposób należy uderzyć ręką w szyją aby uśmiercić oponenta.

Wydaje mi się (poniewaz nigdy tego nie przezylam co autorka ) , ze to takie cierpienie nie tyle fizyczne co psychiczne, ze pisanie na takim forum komus , kto takie cos przeszedl i to 2 razy by nie przyszlo do glowy... ale kto wie... ludzie sa rozni, rozni powtarzam! nie kazdy facet to ciul myslacy aby sie zaspokoic i isc dalej...

Gość sama jestem kobieta ALE
co innego gdyby to był gwałt gdzies w jakiejs ciemnej uliczc,e napdałby cię ktoś i nie miałabyś szans się bronic, ale dwa razy z osobami, ktore znasz... sorry, nie za bardzo chce mi się w to wierzyc. Wg mnie albo jestes mitomanką , mega przewrażliwioną , albo się po prostu usprawiedliwiasz

Gość zgwalcona
skrawek nieba doskonale cie rozumiem, rowniez zostalam zgwalcona, co prawda tylko raz ale byl to gwalt zbiorowy. Wiem, ze po czyms takim czlowiek szuka pomocy wszedzie i przede wszystkim chce sie wygadac, a gdzie zrobi to lepiej niz tutaj-tutaj jest bezpiecznie, anonimowo..Trzymaj sie cieplutko i nie zwracaj uwagi na dupkow. Musimy byc silne. :*

gwałt zbiorowy, az mi ciary przeszły... psychologiwie mowia , ze to bardzo duza roznica, kto robi Ci krzywde, czy osoba ktora znasz, czy jakis menel (lub co gorsza menele) z ulicy...

Gość kotlinka
powiedzcie mi ile z was wypowiadajacych sie jak idioci zostalo zgwalconych? Naprawde potraficie zrozumiec te dziewczyne? a co wy wiecie o gwalcie? wiecie jak to jest? moze za duzo filmow z usa ogladacie... zal.pl

Gość zgwalcona
skrawek nieba miala gorzej niz ja. Ją skrzywdziły bliskie jej osoby :(

to jest forum i kazdy ma tu prawo do wypowiedzi , wiec przystopuj trochę ! skoro dziewczyna szuka tu pomocy , to jej wybor, mamy prawo powiedziec co myslimy, czy Ci sie to podoba czy nie

zgwalcona Przykro mi ze Cie to spotkalo, nikt na to nie zasluguje (chociaz niektorzy inaczej twierdza), nie ma sensu rozwazac kto ma gorzej a kto lepiej, obie teraz musicie w miare mozliwosci zapomniec i zyc dalej i podniesiana do gory glowa.

Gość dla mnie to podeptanie
czyjejś godności-nie wyobrazam sobie takiej sytuacji... powinno się kastrować takich zwyrodnialców albo jesze gorzej

Gość kotlinka
jak sama zauwazylas, dziewczyna szuka POMOCY!!!

ale nie zabronisz nikomu tutaj pisac, ktos ma prawo jej nie uwierzyc jeny to jest forum , ma taka budowe a nie inna! ja jej nie ponizam, nie osodzam za to, wrecz przeciewnie , jesli to prawda co napisala to jej bardzo wspolczuje. Takze opanuj sie :/

Gość dla mnie to podeptanie
a jeszcze bardziej wkurwia mnie gadanie, że może jakaś dziewczyna prowokowała, sama się prosiła-tych co tak mówią też powinni karać za głupote