Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skrawek nieba

zgwałcona dwa razy

Polecane posty

Skrawku nieba, to ryzkowne pytanie, przepraszam że odważam się je postawić. Czy nie ma w tym trochę Twojej winy, w tym sensie, że poruszasz się w towarzystwie, czy dobierasz sobie za partnera niewłaściwych facetów? Nie wszyscy faceci gwałcą, większość raczej nie gwałci. Więc dlaczego akurat Ty w dwóch różnych okolicznościach trafiłaś na dwóch gwałcicieli? Trudno tu nawet mówić o pechu, bo nie byli to zboczeńcy, którzy wyskoczyli zza krzaków, tylko faceci Tobie znani. Może warto się nad tym zastanowić, jacy faceci Ci się podobają. Może szukasz typów \"za bardzo\" męskich, za bardzo macho, trochę chamowatych, bo to seksi? Nie wiem, może to nie ma nic do rzeczy. Jeżeli chodzi o traumę po gwałcie, słyszałałem kiedyś wypowiedź seksuologa, że zwyczajowo (pod dobrą opieką psychologiczną) mija po roku. Coś tu na pewno zależy od Ciebie. Czy te gwałty to koniecznie musi być teraz już na zawsze część Twojej tożsamości? Było minęło. Jeżeli masz tylko trochę kasy, proszę idź na jakieś wyprzedaże, zaszalej trochę (tylko nie aż na tyle żeby wpaść w nowe kłopoty = finansowe). To Ty musisz dokonać wyboru kim chcesz być: kombatantką gwałtu, czy normalną dziewczyną, zwróconą ku przyszłości.

Gość Sylwi84
Bardzo mi przykro, że was to spotkało dziewczyny. Też mnie strasznie wkurza to gadanie, że kobieta sprowokowała. Czytałam gdzieś o dziewczynie, która została zgwałcona kiedy poszła biegać. Była zgrzana, czerwona, spocona, w wyciągniętym dresie, bez makijażu i w dodatku z okresem! A ten *** i tak to zrobił. A gwałt zbiorowy to po prostu nie brak mi słów, że takie okrutne rzeczy się na świecie dzieją. Nie rozumiem, nie wyobrażam sobie jak te bydlęta tak mogą i kiedy pomyślę, jak się może czuć dziewczyna przy czymś takim :/ A jeszcze gorzej, kiedy na wieczną pamiątkę zgwałcona zachodzi w ciążę, żeby dziecko codziennie jej przypominało tamte chwile i tamte zwierzęta (nie obrażając zwierząt).

Gość Sylwi84
Brak mi słów miało być. Trzymajcie się!

Gość tkatam
wiecie co nie przezyliscie tego to niewiecie jak to jest mi tez to sie zdarzylo niestety 4 lata temu - ni eposzlam na policje nawet nie wiecie jak sie wtedy czuje - swiat sie wali czujesz wstret do siebie i masz to opowiadac policjantom i wszystkim dokola? dajcie spokoj rozumiem cie autorko

Gość prowokacje wesze na
kilometr :O

prowokacja czy nie to: 1.gwałt i molestowanie TRZEBA ZGŁASZAĆ! 2. koniecznie korzystać z pomocy psychologa 3. nie pisać o tym na kafeterii ani żadnym otwartym forum tylko zarejestrować sie na zamknietych forach dla ofiar przestępstw seksualnych