Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OgnistyPocałunek

czy po 2 miesiacach byc z kims mozna....

Polecane posty

Gość facet nie powinien mowic
po pijaku sie nie liczy :classic_cool:🖐️

dla mnie byloby to dziwne gdyby facet po takim czasie nie wyznal mi uczuc. Zle bym sie z tym czula. Poza tym po pijaku podobno prawde sie mowi..:P

Gość żelazo stal i pył
zamiast kocham proponuję powiedzieć: o samolot! albo kup mi loda (bez podtekstów!) lub krajobraz postindustrialny ewentualnie berg berg berg a nawet chcę siku! cokolwiek powiesz to i tak nie będzie miało szczególnego znaczenia za kilka miesięcy wartość i wiarygodność wypowiadanych słów spadnie więc lepiej powiedzieć "chcę siku" bo to coś konkretnego znaczy natomiast "kocham" nie znaczy niczego konkretnie to rodzaj parcia na pęcherz, którego nie ma więc lepiej jest powiedzieć: chcę siku :classic_cool:

Gość po dwóch miesiącach
może mi powiedizeć, że zależy mu na mnie ale żeby od razu "kocham"...nio nie wiem...choć pisze przez własny pryzmat bo sama nie jestem wylewna w uczuciach i potrzebuje czasu by stwierdzić ,że to jest własnie to.

Gość mozna i normalne
mi chłopak powiedział po 2 -cach co wydawało mi się nie możliwe, od 9 lat jest moim mężem:)

Gość yaaaaaaaa
Wszytko zależy od tego jak wasz związek wygląda. Raz zdażyło mi się że facet po 1 m-cu (tj po 4 randkach)powiedział kocham cię a przy okazji zaproponował wyjazd na weekend do Zakopanego - od razu go wyśmiałam! wiadomo o co mu chodziło hehehe Innym razem inny facet po 5 m-cach powiedział magiczne słowo a ja nie wiedząc co z tym zrobić odpowiedziałam że ja też (dodam że wtedy byłm bardzo zauroczona ) po 2 m-cach cudowny związek zakończyłam z hukiem bo facet powiedział : " na starość będziemy robić ..." i wtedy uświadomiłam sobie, że żadnej starości z nim nie będzie A jeszczed innym razem byłam z facetem 1 miesiąc i powiedziałam sama kocham cię i on mi też... i to było to !! Teraz jesteśmy małżeństwem. Dodam że związek był bardzo intensywny bo przez ten miesiąc widywaliśmy się codziennie poza tym znaliśmy się już wcześniej, więc byłam pewna tego uczucia A teraz autorko odpowiedz sobie dlaczego chcesz powiedzieć lub usłyszeć te słowa. I nie pytaj się na forum kiedy wypada bo tego nie mówi sie "bo tak wypada"

mi moj partner powiedzial, ze mnie kocha po 5 tygodniach czyli wlaciwie po miesiacu:) ucieszylam sie ogromnie i wierze mu, ze mowil szczerze bo od tamtej pory powtarza mi to kazdego dnia gdy sie zbudze i zanim zasne:)

zauwazyłam ze młodzi faceci czesto mowia kocham bo uwazaja ze tak trzeba, ze jak nie powiedza to panna nie pojdzie z nimi do łózka, bo nie rozumieja znaczenia tego słowa. Kiedys usłyszałam po tygodniu, po 1,5 koles chciał juz mnie do łózka zaciągnąc bo niby tak bardzo mnie kocha :) moj aktualny powiedział po ponad roku a do łożka poszliśmy dużooo wczensiej, z tym, ze on ma juz swoje latka i po prostu wie, ze karmienie kobiety takimi słówkami jest bardzo chamskie zwłaszcza jesli nie jest sie pewnym tych uczuć. Lepiej poczekac niz mowić kocham - panna oszlaje ze szczescia, stwierdzi ze skoro koles kocha tzn ze chce z nia slubu, dzieci i koles ma przesrane :)