Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nikolaska

czego on wlasciwie chce

Polecane posty

MOJA SYTUACJA JEST BARDZO SKOMPLIKOWANA.OD JAKIEGOS ROKU W MOIM ZYCIU DZIEJE SIE COS DZIWNEGO.PRACUJE Z TYM FACETEM OD KILKU LAT ALE DOPIERO OD ROKU ZNAJOMOSC ZAMIENILA SIE W COS WIECEJ.WE WRZESNIU ZESZLEGO ROKU UMOWILISMY SIE PO PRACY.ROZMAWIALO NAM SIE SWIETNIE A PRZY POZEGNANIU POCALOWAL MNIE TAK BARDZO NAMIETNIE I JAKBY NIE MOGL SIE TEGO DOCZEKAC.JESTEM MEZATKA OD 14 LAT MAM 2 DZIECI ALE TAK NIE CALOWAL MNIE NIKT DOTAD.POTEM SPOTKALISMY SIE JESZCZE RAZ I ZNOW TO SAMO ROZMOWA I POCALUNEK.POD KONIEC NASZEGO SPOTKANIA POWIEDZIAL MI ZE NIE BEDZIE ZE MNA GRAL ZADNYCH GIEREK.DO TEJ PORY NIE WIEM CO MIAL NA MYSLI.ON MA DZIEWCZYNE KTORA OD 2 MIESIECY JEST ZAGRANICA.W TYM WSZYSTKIM DZIWNE JEST TO ZE OD TAMTEK PORY NIE SPOTKALISMY SIE JUZ WIECEJ SAM NA SAM ALE ROZMAWIAMY ZE SOBA PRAWIE CODZIENNIE.TO ON DO MNIE DZWONI I WCIAZ POWTARZA ZE BARDZO MNIE PRAGNIE I ZE JESTEM KIMS WIECEJ NIZ PRZYJACIELEM.OSTATNIO POWIEDZIAL ZE NIE BEDZIE O MNIE WALCZYL BO JEST JUZ ZA POZNO BO MAM MEZA A ON NIE CHCE ROZBIJAC MEGO MALZENSTWA.POWIEDZIALAM MU ZE JA NIE MOGE SIE NIM DZIELIC ZE JESTEM W NIM ZAKOCHANA I ZE JESLI NIE CHCE O MNIE WALCZYC TO TEN ZWIAZEK NIE JEST DLA MNIE,ZE JA CHCE WSZYSTKO ALBO NIC.MYSLALAM ZE PRZESTANIE DZWONIC, ZE ZAPOMNI ALE NIE.CZY MOZLIWE ZE ON TEZ MNIE KOCHA ALE NIE CHCE SIE DO TEGO PRZYZNAC CZY TEZ TYLKO SIE MNA BAWI.DODAM TYLKO ZE JEST NIEZIEMSKO PRZYSTOJNY I MESKI I CIAGNIE SIE ZA NIM SZNUR KOBIET.O CO TU CHODZI PROSZE PODZIELCIE SIE ZE MNA SWOJA OPINIA.BARDZO NA TO LICZE.CO MAM ROBIC - KONTYNUOWAC TE ZNAJOMOSC CZY ZMIENIC NUMER TELEFONU.

on chce cie zliczyc nie ma kto zaspokoic jego potrzeb a ty masz meza dzieci.. warto?

ja mysle ze on sam sie zagubil i moze sczczerze boi sie zaangazowac w zwiazek z mezatka.

Gość rabarbarowy smak
zmień numer, może to zwykły podrywacz, wie jak działać na kobiety, jego dziewczyna wróci a on zapomni o Tobie... niech w pamięci pozostanie Ci ten namiętny pocałunek...

Gość opanuj sie kobieto
Dziewczyno opamietaj sie. Jego Panna wyjechałan zagranice. Nie ma jej od dwóch miesięcy a jemu sie chce bzykac. Taka prawda. watpie w to by kochal ciebie albo tamta Panne. Po za tym masz dziecko i męża a on to zwykła szmata ze sie w to wtraca i robi ci jakies nadzieje. Co z tego ze przystojny jak nie powazny.

Czemu wiec nie namawia mnie na spotkanie nie ciagnie do lozka? tylko dzwoni smsuje ze teskni.O co mu chodzi?

Gość weź się spytaj
o co mu chodzi i po sprawie!

Gość sosenka83947
mysle ze nie warto zebys ryzykowala swoje malzenstwo, poswiecala rodzine dla jakiegos faceta. kochasz go? hmm... a moze to tylko zauroczenie, taki powrot mlodzienczych lat, w ktorych chodzilas na randki? i calowalas sie w taki wlasnie sposob... ale doceni to co masz, zastanow sie co tak naprawde jest dla Ciebie najwazniejsze w zyiu, Lepszy wrobel w garsci niz golab na dachu;) czy cos takiego..;p pozdrawiam:) daj sobie czas za nim podejmiesz jakakolwiek decyzje:)

Wiem ze mimo ze bez seksu to juz zdrada.Moze nawet gorsza niz fizyczna.Ale nie da sie tak po prostu wylaczyc uczucia i zapomniec.Kazdy kto jest zakochany wie o czym teraz mowie.

Gość sosenka83947
tak tak ja Cie rozumie. Ale moze poznaj tego faceta blizej, a kiedy bedziesz miala 100% pewnosc ze on jest dla Ciebie wazniejszy niz rodzina, bedziesz z nim. a jesli moge zapytac, w jakim wieku sa dzieci?

Gość sosenka83947
ejejej spokojnie, tylko nie w taki sposob kolego! pani ma problem a Ty jesli juz to mozesz jej pomoc a nie jebac!!

Gość sosenka83947
uspokoj sie:) serio:) wczuj sie w sytuacje

Gość sosenka83947
12 i 7 lat? ojc :/ i myslisz ze warto je tak krzywdzic? dla mezczyzny, ktoremu nie wiesz oi co tak naprawde chodzi? bo mi sie wydaje ze nie, ze skoro nie wiesz o co mu chodzi to Twoja milosc nie moze byc zbyt silna, nie ufasz mu?

I na szczescie ze nie chcesz sie z nikim wiazac na stale.Szkoda by bylo nawet najgorszej dla takiego h...a

Gość sosenka83947
nikolasko, kolega ma poniekad racji ale przedstawia swoje racje w troche kontrowersyjny sposob dlatego nie martw sie nim:)

Gość sosenka83947
miales sobie isc:) cos Cie tu trzyma?

sosenko, ja powiedzialam mojemu mezowi o wszystkim.I wiem ze on bardzo mnie kocha i postanowil przeczekas choc nie jest mu latwo.Nie wie ze te rozmowy wciaz trwaja choc mysle ze sie domysla bo ja zmienilam sie bardzo.

Gość sosenka83947
nikolasko, a czy Twoj maz pije? pali? bije Cie? moze sproboj zorganizowac jakis romantyczny wieczor, czy cos w tym stylu;p wlacz fajne muzyke, ladnie sie ubierzcie, zjedzcie razem kolacje, przekonaj sie ze z Twoim mezem moze byc rownie fajnie(a moze nawet lepiej) niz z tym facetem za ktorego nie ejstes pewna. I moze sie okazac ze nie warto rozbijac rodzine? hm?

Gość opalińska
Jeden facet żonaty to samo mówił do mnie, ze kocha, że pragnie, że z zoną się nie ułada i takie bla bla bla. Ale i tak nie mógł od niej odejśc bo dzieci, bo majątek. W towarzystwie idealne małzeństwo a ja byłam tylko odskocznią od marudnej żony. Leczyłam się potem dwa lata. Trzymaj sie z daleka, wykorzysta cię i tyle.

Problem jest wtym ze ja nie wiem czy jeszcze kocham meza.Nie moge powiedziec ze zawsze byl miloscia mojego zycia ale to tak wspanialy czlowiek ze odejscie od niego zlamalo by mu serce,nie chce go skrzywdzic.tylko co jest wieksza krzywda zostanie czy odejscie?

Gość defrs
ide na piwo, dzisiaj wypije za szczescie dla twojego faceta. Moze sobie znajdzie porzadna partnerke ktora sie szanuje jako kobieta. Ty nie jestes jego warta.

Gość warto/nie warto
defrs - widac, ze kobieta rzucila cie dla innego. nic dziwnego - jesli byles takim palantem, jak teraz...... żenua, zakompleksiony samcu. do autorki - moim zdaniem jednak nie warto :) skoro facet jest przystojny,to prawdopodobnie jest rozpieszczony przez zycie i przyzwyczajony do tego,ze na jedno klasniecie wszystkie kobiety wpadaja mu w ramiona. mowi, ze "to nie jest takie proste" - to schemat! skoro tak mowi, to znaczy ze sam nie wie czego chce, ale doskonale wie (seks), ale na tym etapie boi sie Ciebie sploszyc. po co Ci takie facet, ktory sam nie wie czego chce. jesli jestes nieszczesliwa w malzenstwie,to moze poznasz za jakis czas faceta,dla ktorego warto bedzie rozpoczac nowe, ustabilizowane zycie. na moj gust ten pan Ci tego nie da :) pozdrawiam i zycze wszystkiego dobrego :)