Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .Martys.Em

Kocham go kocham kocham kocham kocham kocham, mysliscie ze dobrze zrobilam???/

Polecane posty

Gość .Martys.Em

bo mam na imie Martyna i mam 14 lat. Chodze do 2 klasy gimnazjum, tzn teraz pojde i mam problem, a mianowice zakochalam sie w moim nauczycielu z historii. Robie wszystko zeby on tez cos do mnie poczul, jak narazie to zachowuje sie jak kujon, z historii same piatki hehe, ale mi sie wydaje ze on juz tez mnie bardzo lubi, ostatnio ciagle mnie bierze do odpowiedzi, albo zebys mu mape przyniosla, albo dziennik. i ja zrobilam cos strasznego. Bo my w szkole mamy szatnie i tam kurtki przynosza nauczyciele i ucznuiowie ja mialam dyzur w szatni z kurtkami od nauczycieli. I oczywiscie gdy ON przyniosl kurtke ja ja jak zwykle ubralam i chodzilam w niej w szatni i on w kieszeni mial jaki notesik, nie wiem co to bylo ale byly tam nr telefonu i ja zadzownilma z zastrzezonego do jego zony i powiedzialam ze jestem jego kochanka i ze ona ma sie z nim rozwiezc bo on i tak to zrobi. kurcze;/ teraz sie boje;/ mysliscie ze on ja rzuci przeze mnie?;/

Gość .Martys.Em
pomozcie..

Gość sosenka83947
a moze powinnam sie przyznac? jak to sie wyda to jestem skonczona!!!:(

Gość sosenka83947
bo jak sie przyznam to on moze ja zostawi co? i bedzie chodzil ze mna? ale co sobie w skzole pomysla? pomozcie:( nie wiem co robic

Gość sosenka83947
zadajesz takie pytania dziecinko, jestes nienormalna!! o co jeszcze zapytasz?? a moze wezmie ze mna slub? puknij sie w leb!! i spadaj

Gość kania91
Ja np bylam z chlopakiem tylko miesiac ale sie w nim zakochalam na dobre... chodzilismy ze soba a on zerwal znalazl sobie inna lecz ona go rzucila po 1,5 roku.Napislam do niego po 2latach i znowu zaczelismy pisac 3lata.Pisalismy ze soba dzwonilismy do siebie i sie ciagle spotykalismy.Traktowalam to powanie wiedzial o moich uczuciach a on tarktowa mnie jak bliska kolezanke...Przyjezdzal do mnie robil mi duzo nadziei lecz on twierdzil ze nie!! a to nie prawda bo chcac czy nie chcac nie raz sie calowalismy i pisal mile esy ze teskni itp lecz ja musialam napisac ze usimy cos z tym zrobic.stracilismy kontakt ze soba po 5 latach znajomosci stwierdzil ze nie bedzie pisal a ja napisalm ze jak chce a on ze tak chce:( smutno mi i esknie za nim bo teraz nie pisze z nim nie wiem co u niego sie dzieje.On jest trudnym chlopakiem ktory sie nie zakochuje chyba....a mi andal na nim zalezy co mam robic? znowu napisac?

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaallllllllliiii
http://przeczytamwszystkich.pl/przyjmij-zaproszenie?it=81bb2cba-e9b9-4183-b1bd-b337b7b5a1fb Kliknij w ten link, następnie kliknij TAK!!!!! jeśli chcesz otrzymywac punkty za czytanie artykułów w sieci! Punkty wymieniasz na nagrody dostępne w katalogu nagród! Jesli zarejstrujesz sie po kliknięciu w ten link otrzymasz dodatkowo 100 pkt Super nagrody! Pozdrawiam!!