Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spiderwoman

Czy pajaka zabije wciagniecie do odkurzacza?

Polecane posty

Gość gg44888
to okrutne wciagnac go do smieci, lepiej nakryc sloikiem i podlozyc kartke i wypuscic

Gość Pająki bleeeeeeee
Ja też boję się pająków. Miałam dwie ekstramalne sytuacje. Pierwsza miała miejsce kilka lat temu. Leże sobie w łóżku, nie mogę zasnąć. Włączam lampkę a tam na ścianie kilka centymetrów przed moją twarzą istny olbrzym. Druga zdarzyła się nie dawno. Musiałam zejść po coś do piwnicy a że sufit jest tam nisko zachaczyłam głową o dorodną pajęczyne. Pamiętam jak ten pająk zbliżał sie do mojej twarzy i nic więcej bo ze strachu zemdlałam.

gg44888---> trzeba miec odwage by podejsc tak blisko! to tak jakbys chcial/a by osoba cierpiaca na lek wysokosci wjechala na szczyt wiezy eiffla...

Gość sexi_lady
Najlepiej na zabijanie pająka działa Rajd taki czerwony on chyba na mrówki jest. Raz się psiknie i pająk za chwile jest na ziemi, nie trzeba nawet blisko podchodzić do niego.

Gość ti5ger
nie rozumiem ludzi co się boją pająków... to przecież coś jak hmm świnka morska? to nie gryzie, pająki się was bardziej boją niż wy ich.. czego tu sie bać?

Gość łomatkooooooo
:O

Gość Eksterminować wszystkie
pajonki! Ksenocyd! Ksenocyd! Wojsko do dzieła! Nie brać jeńców! Chociaż może lepiej straż pożarna? Wojsko może nam bohatersko i z honorem przegrać walcząc do ostatniego naboju. :O

Gość gość
jeśli odkurzacz zabija pająki w mieszkaniu, toco zabija muchy, pchły, pluskwy i inne paskudztwa w zakamarkach mieszkania, tam gdzie odkurzacz się nie mieści ? Obecnie pchły chore na dżumę imigrują z ameryki a pluskwy z anglii, czy o tym wiecie ?

Gość Kaczkax
Kto pastwi się nad pająkiem i skazuje na śmierć w męczarniach, ten w następnym życiu urodzi się pająkiem.

Gość gość
Ja zawsze do zabijania pająków używam odkurzacza, a i taka rada jak macie zamiar wciągnąć pająka do odkurzacza z workiem to poodkurzajcie np. dom, bo pająk to zwierze i oddycha, a jak wciągniecie go do odkurzacza i poodkurzacie to się będzie dusił, ponieważ odkurzacz wciąga powietrze do silnika z dużym podciśnieniem i odbieracie mu dostęp do powietrza (jak nie wierzycie przystawcie sobie rurę do buzi, włączcie odkurzacz i oddychajcie, powodzenia życzę) i okruchy będą go przygniatały i może zdechnąć. A i dla tych co nie chcą używać odkurzacza, bo się boicie, że wyjdzie polecam odkurzacz bez workowy. Wciągacie pająka do pojemnika na dwór wyjdziecie, pojemnik otworzycie i po pająku, tylko z dala od domu ;).

Gość gość
Przestań się masturbować odkurzaczem, paskudo :o

Gość Sagraogth16
Ja nie raz wciągnąłem w odkurzacz pająka i zdechł od razu. Kochani wszystko zależy od ciągu odkurzacza. Jeśli mamy słaby odkurzacz to pająk tylko się przejedzie jak w samochodzie do worka, a jeśli mamy porządny i dobry odkurzacz z dobrą siłą ssącą to nie ma opcji, żeby przeżył. Ja mam Zelmer Aquawelt i ma bardzo przyzwoitą moc i każdego pająka wciągnie, a to mały, a to duży wszystkie i każdy się rozpadał na elementy proste. Oddzielnie noga, oddzielnie kokon itp. Odkurzacz jest skutecznym sposobem na pająki, ale zależy czy ma worek zapchany, czy filtr zapchany, bo serio on się tylko przejedzie jak w samochodzie, a duży opór powietrza sprawia, że pająk nabiera prędkości i jak palnie o pojemnik czy worek to od razu się rozleci . Sprawdzałem i widziałem. Najlepiej jak ktoś ma odkurzacz wodny albo bezworkowy. Wtedy najlepiej, bo od razu na miejscu wywalamy pająka do toalety albo na podwórze i mamy z głowy.

Gość gość
To w takim razie mój odkurzacz jest do wymiany (w sumie to nie nowość). Wciągnęłam dziada, bo był za wysoko, żeby go inaczej ubić, odstawiłam odkurzacz do kuchni, gdzie jest jego miejsce. Usiadłam i dla pewności wygooglowałam wpisy o podobnych sytuacjach na forach. Pierwsze wyszukanie, porada: zatkaj dziurę chusteczką... No to biorę kawałek papieru i lecę do kuchni, a tam dziad sobie spacerki urządza na środku pomieszczenia