Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spiderwoman

Czy pajaka zabije wciagniecie do odkurzacza?

Polecane posty

Gość pająki nie czują bólu
to niech się męczą ścierwa:O lepiej one niz ja:O

Gość spiderwoman
fetyszysta a gdzie Ty takiego pajaka widziales? :O bo chyba nie w Polsce?

Gość dsssfdgf
mi pajaki dwa razy wyszly z odkurzacza dzien pozniej, i nie, nie zartuje

Gość spiderwoman
zaczene po kazdym incydencie wystawiac odkurzac na zewnatrz :O i nigdy wiecej nie zamieszkam w domku :O

Gość spiderwoman
z tym lakierem dobre, gdyby tylko robili te pojemniki na dlugich kijkach :O

U mnie pająki najczęściej przebywają w wannie :D Wtedy biorę płyn do kąpieli i leję na niego, skuteczniejsze, niż woda. Pająk się topi i nie ma szans ratunku. Dopiero potem go spłukuję wodą. Ale jestem brutalna.

ah,nie wspomnialam jeszcze ze mialam kiedys taki gaz pieprzowy w zelu i on mial bardzo długi zasieg i ogromna sile razenia

Niech was tak powciągają do odkurzacza! Leczcie się o ile jeszcze nie jest dla was za późno. Co wam ten pająk zrobi? ;/ Taki problem złapać w pojemniczek i wypuścić ?

Gość nie zbijam się
słuchajcie, moja bratowa kiedyś odkurzyła jakiegoś pająka a razej chyba pajęczycę, jak później otworzyła odkurzacz po jakimś czasie, żeby wymienić worek to wylazło chyba milion małych pajączków na cały dom! ona się tam rozmnożyła : / ale pomysły macie z tymi odkurzaczami!!

Gość biology
Jak to Wam powiedzieć, pająk z pewnością przeżyje, ma "silne" ciało i dobry oskórek, wciąganie odkurzaczem nie zrobi mu większej krzywdy :P

żywe sreberko jak byś miała arachnofobie to nie była byś w stanie podejść z czymkolwiek do niego żeby go ukatrupić ;] zresztą jak każdą inną fobie tą także można leczyć:P

entomofobia??to ja chyba mam...pajaka sie nie boje...ale jak mi taka dzua cma wleci to normalnie paraliż!:O nie moge nic zrobic...i tylko patrze na nia i wolam kogos i modle sie zeby sie nie ruszyla zeby mozna bylo ja zabic...

Gość honoratkaaaaa
ja kiedyś w pracy jak nie miałam nic pod ręką załatwiłam gadzinę płynem do szyb :) To znaczy spryskałam go na maksa, a nie rzuciłam butelką :D

Zielona_pomarańczko to moze ja mam jakas lzejsza odmiane arachnofobii,nie boje sie takich malutich chudziutkich,ale takie jak ten powoduju u mnie silny stres,telpacje,palpitacje,strzelam do nich tym lakierem albo gazem z odległości 1 conajmniej bo wiem ze musze sie jakos pozbyc tego dziadostwa jak nie ma "posiłków" przy mnie http://ulubiency.wp.pl/galeriazdjecie.html?k at=1012383&gid=11289318&title=Pajaki-z-sasiedztwa

Gość ngfdgghfnh
''Wraz z odnóżami osiąga 10 cm.'' o moja matko... ja tez sie boje pająków i innych żyjących stworzen ale na ogól podchodze do nic i po rpostu ciapkiem zabijam. ale jak to przeczytałam.... ;/ 10cm długości to straaaasznie dużo!!! u mnie pająków jest troche (choc regularnie je zabijam ciapkiem, zeby ich nie dręczyć) ale tak welkiego to chyba jeszcze nie miałam!!!!!!!!!!!! Moje największe pająki miały moze z góra 5cm... a wasze??? i czy boicie sie wszytskich czy tylko tych po 10cm????

Gość spiderwoman
swietnie, moje obawy co do tego, ze odkurzacz ich nie zabija, potwierdzily sie, problem w tym ze odkurzacz to jedyne narzedzie do ich unicestwiania jakie jestem w stanie uzyc, nie podejde tak blisko pajaka zeby go zabic klapkiem :O co ja mam teraz robic :( kazda noc to dla mnie koszmar, boje sie wchodzic do pokoju, potem przez pol godziny dokladnie sprawdzam kazdy kat i posciel. a jak jest pajak to stoje nieruchomo i wpatruje sie w niego z przerazeniem, po czym zaczynam plakac. kurva 😭

Gość ngfdgghfnh
spiderwomen - a ile na oko cm mają te pająki ktroych sie boisz??? czy moze boisz sie wszytskich, tych malych na cienkich nogach tez???

na szczeście już nie mieszkam w domku i chyba nie zamieszkam(chociaz podobaja mi sie domki dla dobra pajakow nie zrobie tego)mieszkam w nowym bloku i na razie mam spokój spiderwoman spróboj z woda ze spryskiwacza,lakierem do włosów,gazem pieprzowym(zasieg do 1,5 matra)albo kup płytki globol(dobre na karaluchy i inne)

Gość ngfdgghfnh
a jak sie nazywa fobia przed wszytskimi okropnymi zwierzetami??? bo ja sie boję - myszy, szczurów, pająków, os, pszczół, bąków, szerszeni, wszeeelkich robaków, mrówek, karaluchów, kleszczy, dżdżownic, gąsienic i wogóle wszystkich tym podobnych stworzeń... Moj sąsiad ma pas. mimo ze mijam jego dom codziennie a pies jest za siatką i raczej sie nie wydostanie to zawsze jak przechodze obok boje się że ten pies znajdzie dziure i mnie pogryzie... ;/ WIem, jestem jebnięta :D ;) :o

Gość spiderwoman
nie boje sie tych dlugonogich, tzn. boje, ale nie az tak bardzo, no i nie boje sie czarnych ale takich malutkich, pozostalych sie boje, po prostu paralizuja mnie strachem i potem czuje obrzydzenie do tego miejsca w ktorym je widzialam, w tym przypadku wlasnego lozka...

Gość jezusicku
spiderko za dużo o tym myślisz choć ja też okropnie się boje tych skur...li. Nienawidzę ich i właśnie czuję jakby chodziło po mnie z 10:( Spadam stąd, bo zaraz wpadnę w MEGAarachnofobię

do spiderwomen - jakbym siebie czytała! Ja też jak widzę pająka to zastygam bez ruchu jak żona Lota! Potem oczywiście wciągam odkurzaczem, ale worek od razu wyrzucam - tylko ile nerwów w czasie otwierania odkurzacza!!!!!!!! Tych ogrodowych z cienkimi nogami się nie boję (to zresztą nie są pająki tylko kosarze), a nawet je lubię odkąd na moich oczach i nad moim łóżkiem te \"cienki\" zaatakował normalnego \"grubego\" i unicestwił go :-)

:O:O tych krzyżaków cholernych to nie znoszę, jak to widzę to dostaje dreszczy jakbym miała malarię i zaczynam sprawdzać w popłochu czy to po mnie gdzie nie łazi :O:O nie znoszę tego, jakieś tam małe dupki czy coś to z miejsca usuwam i po krzyku ale z tymi większymi to mam problem :O kiedyś jak byłam mała oglądałam jakiś horror z tarantulami czy coś to normalnie do tej pory mnie trzyma trauma jakaś :O