Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GGGGGGG

KLUCIE JAJNIKA

Polecane posty

Gość GGGGGGG

CZY WYSTEPUJE KLUCIE JAJNIKA W POCZATKOWEJ FAZIE CYKLU( 4 DZIEN) ?????? CZY DOPIERO POZNIEJ ????? CZYM TO MOZE BYC SPOWODOWANE? /

Gość GGGGGGG
ALE 4 DZIEN TO NIE ZAWCZESNIE NA TAKIE COS????????

Gość GGGGGGG
JAJECZKOWANIE TO ZNACZNIE POZNIEJ WYSTEPUJE.....

Gość GGGGGGG
NO A JA WLASNIE NIEMAM JESCZZE BO TO ZA WCZESNIE, W POPRZEDNIM CYKLU MYSLALAM ZE MI SIE UDALO ZAJSC W CIAZE NO ALE RACZEJ NIE... DOSTALAM PLAMIENIA, POZNIEJ PLAMIENIE PRZEISTOCZYLO SIE W KRWAWIENIE ALE BYLO SKĄPSZE NIZ ZAWSZE NO I KROTSZE, TESTY OWULACYJNE PO OWULACJI WYCHODZILY POZYTYWNIE..... A TEST CIAZOWY NEGATYWNIE........A TERAZ CO MOZE OZNACZAC TE KLUCIE JAJNIKA, PRAWEGO. JEST DOSC INTENSYWNE.

4 dzien cyklu, czyli menstruujesz? mnie pobolewaja jajniki przy menstruacji, ale dlatego, ze mam policystyczne jajniki, wiec moze udaj sie na usg zaraz po okresie i sprawdz, czy masz cyste (cysty). Nie martw sie to na pewno nic powaznwgo :)

Gość GGGGGGG
MAM 4 DZIEN ALE TO JUZ PRAWIE KONIEC KRWAWIENIA, W SUMIE TERAZ TO TYLKO SKĄPE PLAMIENIE

Gość kiiijanka
zrób jeszcze raz , za kilka dni test ciążowy czesto tak kłuje na początku ciąży no i okres był u Ciebie raczej skąpy a to daje do myślenia...

Gość GGGGGgggggggggggg
zazwyczaj okres mialam 6-7 dni i byl obfity od 1 dnia, a ja teraz w 1 dzien to mialam leciutke plamienie, wczesniej pierwszego dnia przy @ to wykorzystywalam czasami prawie calapaczke tamponow a tera wystarczyly mi wkladki, w sumie 2 dnia mialam bardziej obfity a 3 dnia i dzisiaj to juz jest troszke, we wtorek i srode zrobilam kilka testow owulacyjnych bo akurat mialam w domu no i wyszly pozytywnie, a test ciazowy dzisiaj z samego rana robilam i wyszedl negatywnie, wiec mysle ze jest juz znikoma szansa zebym byla w ciazy

Gość GGGGGgggggggggggg
jak myslicie co to moze byc