Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZBULWERSOWANY 5

DO KOBIET

Polecane posty

Gość ZBULWERSOWANY 5

Czytając to forum dochodzę do wniosku że tu tylko piszą same nie obrażając nikogo same źle prowadzące się kobiety które miały iluś tam partnerów seksualnych Piszecie tylko że facet musi mieć dużego bo taki was tylko zadowala, a powiedzcie mi gdzie w tym wszystkim jest miłość i uczucie. Opowiedzcie mi czy tylko dla was liczy się rozmiar penisa jaki facet ma i jego kasa . Gdzie jest miłość wierność , zaufanie i szacunek dla swego partnera . Czy to nie powinno być ważniejsze niż to co wyżej napisałem.

oj chyba nie czytasz wszystkiego - jest tu duzo watkow o milosci - szczesliwej, ja np taka mam, nie zdradzamy sie, nie oszukujemy, jestesmy dla siebie najlepszymi przyjaciolmi - slub juz za tydzien

Gość wszedzie pelnio
glupiutkich wypowiedzi dla zgrywy, a na erotycznym wiadomo, jest zeby poswintuszyc. szukaj na uczuciowym, tam te same kobiety pisza o zupelnie innych rzeczach

Gość kapelanka
autorze :O aa jakby dziewczyna nie chciala upraiac sexu oralnego to co? tez byc takiej nie chciał.. cwaniaku :O

Przesadzasz.A 90% kobiet tu piszących coś dodaje i świntuszy bo jest anonimowa.W realu sobie na to nie pozwala

Gość loriiiiiiiii
nie koniecznie..sa i tacy panowie , ktorzy cenia wartosci takie jak milosc, wiernosc i szacunek:-) zreszta faktem jest ten temacik to na uczuciowe;-) pozdrawiam dziewczynki

a ja znam kochającego meża, ojca dwóch malych dziewczynek, dobrego ,uczynnego zięcia .. ktory chodzi na dziwki, bo uwaza ze dla zony jest wielkim upokorzeniem zrobienie laski, a uwielbia to...

Gość loriiiiiiiii
Purpurowa nie zartujesz?

Gość ludzie to jest tak JAWNA
w ogóle nie rozumiem autora przecież miłość, wierność i szacunek można żywić do partnera zamożnego i z dużym penisem jedno nie wyklucza drugiego

Gość loriiiiiiiii
my to wiemy ale autor nie:-) zreszta sex, romantycznosc to domeny nie tylko kobiet, tym jednak sie roznimy od panów ze wiecej o nich piszemy..moze nie tu na erotycznym i stad moze shock;-)

Gość loriiiiiiiii
sa, sa mialam takiego:-)

Gość sandraaaawro
to w takim razie idz na życie uczuciowe bo erotyczne jest od tego zeby o seksie i penisach pisac

A co ty, drogi zbulwersowany, wolałbyś żeby nasze panie były jak te dziewice orleańskie, które czerwienią się na samą myśl o seksie? ;) Dobrze, że znają swoje potrzeby i o nich piszą, dyskutują itd, bo i my się możemy dowiedzieć rzeczy, o których normalnie byś nie usłyszał. Co do mnogości partnerów seksualnych mogę powiedzieć ci tyle, że kobiety lubią sex, nawet bardziej od mężczyzn (tak, tak jest na prawdę ;) ), a to co je powstrzymuje to warunkowanie społeczne, które mówi że kobieta to powinna być właśnie taka grzeczna i ułożona, bo inaczej to dziwka. Ale i to podejście zaczyna się powoli zmieniać pod wpływem dzisiejszych mediów takich jak pisma czy seriale - cosmopolitan, sex w wielkim miescie itd, niemal w kazdym kobiecym piśmie jest kącik poświęcony temu tematowi.