Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Diamentowaaaaaa

Makijaż na moją sobotnią imprezę

Polecane posty

Gość Diamentowaaaaaa

Witam, mam 16 lat =) . W sobotę mam dośc dużą imprezę, w lesie, przy ognisku . Potrzebuję porady, jaki miec makijaż - będzie tam mój były - chcę, zeby zobaczył, co stracił . Chciałabym się tak 'odpicowac', żeby mnie nie poznał =) . Dziewczyny, wiecie, o co i chodzi =) . 1. Jaki makijaż oka .? Chciałabym coś przydymionego, tajemniczego i uwodzicielskiego, ale takiego, żeby nie spłynęło i się nie rozmazało (impreza będzie trwała całą noc) . 2/ Jak się ubrac ? Jeansy i jakaś wycięta koszulka, czy może krótkie jeansowe spodnie ? Oczywiście do tego zawsze duża torba i duże okularki przeciwsłoneczne . Dziewczyny, czekam na rady i Wasze pmysły =) . Pozdrawiam ;* .

Gość Diamentowaaaaaa
up

Gość byle nie krotki spodenki bo
komary i inne robale Cie zjedza;)

Gość Diamentowaaaaaa
okay xD . ale to tak seexi wyląda xD .

Gość Diamentowaaaaaa
ja uciekam spac ;* .

jak calonocne ognisko,to krotkie spodenki odpadaja,i spodnica tez,ja bym wybrala styl sportowy,dzimsy,koszulka,adidaski,i do tego jakas bluza,torba duza ok,ale po co ci okulary w nocy???? Co do makijazu tez bym nie przesadzala,bo skoro ognisko w nocy,to bedzie ciemno,zreszta do sportowego stroju makijaz nie pasuje,a nie wyobrazam sobie isc na ognisko inaczej niz na sportowo. Jesli juz upierasz sie przy makijazu,to tylko delikatny,naturalny - podklad,puder,tusz do rzes i blyszczyk.