Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cmokus20

Czy sa jakiekolwiek objawy ciazy od dni zapolodnienia?

Polecane posty

Gość Cmokus20
Albo i tak... tylko teraz strach i tam isc.. bo jak nie bedzie?? a ja tak pragne dzidziusia :(

jak nie będzie, to pójdziesz sobie na solarium, napijesz się ze szwagrem, wybawisz na całego na weselu, a potem zakasasz rękawy i zabierzesz się znowu do pracy :)

Gość Cmokus20
hehe nio tak.. :)))) w sumie ci powiem... chcialabym tego dziecka... nawet bardzoo... zreszta nie tylko ja.. ale jesli teraz nie bedzie to chyba swiat sie nie zawali... mamy jeszcze troche planow... :))

Gość Cmokus20
Jestescie Pojebane mowisz o sobie bo zazdrosicc...

Gość Cmokus20
i najpierw chcac rozmawiac.. naucz sie pisac...!!!

Gość jestescie pojebane
ty cmokus 20 ja zazdroszcze nie nie zazdroszcze bo mam juz 2 dzieci i wiecej mi nie potrzeba smiac mi sie tylko chce z takich topikow CZY MOGA BYC OBJAWY DZIEN PO ZAPLODNIENIU????? tak moga lepiej jedz na porodowke bo juz ci wody plodowe odplynely

Gość jestescie pojebane
nie mialas bilogii w szkole?tam byl dzial o rozmnazaniu sie czlowieka!!!!!!!!!normalnie rece opadaja takie duze a takie glupie!!!!!!osmieszasz sie dziewczyno

Gość Cmokus20
2 dzieci... w takim razie zal mi tych dzieci.. wiedzac ze maja taka pojebana matke..

Gość jestescie pojebane
dziewczynko wroc na lekcje biologi i poczytaj dzial rozmnazanie sie czlowieka wtedy jak zdobedziesz wiedze mozemy podyskutowac a narazie splywaj stad

Gość Cmokus20
dobrze radze poczytaj inne fora... NARA !!!!

Gość Ja dodam jeszcze........
Nie wolno się nakręcać. Objawów przed terminem @ zawyczaj jest niewiele albo wcale ich nie ma. Najczęściej są identyczne jak na @. Senność to żaden objaw. Prawdziwe zmęczenie przychodzi w ciąży dopiero w 5-6 tygodniu. Eazem z innymi objawami. Testy po pół godziny nie są ważne. Zyczę ci z całego serca żebyś była w ciąży. Daj sobie jeszcze parę dni. Alkohol 18 możesz pić i nie przejmuj się gadaniem opętanych staraczek które będą robić z ciebie inkubator nawet jak jeszcze nie wiesz czy jesteś w ciąży!!!!! Nie wolno dać się zwariować. Przez pierwsze tygodnie dziecko nie ma z tobą żadnego połączenia i dlatego alkohol w tych 2-3 pierwszych tygodniach nie szkodzi tak jak w kolejnych... Wiele kobier nie wie na początku że jest w ciąży. Żyje normalnie i ma nprmalne dzieci. JA jestem tefo przykładem. Solarium natomiast nie polecam bo jest szkodliwe... nawet jak się nie jest w ciąży.

Gość Cmokus20
Dziekuje CI bardzo... :)

Gość magda28111984
chcialam was zapytac bo w zasadzie juz nie wiem co mam myslec 4 miesiace temu przeszlam wyciecie ciazy pozamacicznej konsultjac sie z lekarzem doszlismy do wniosku ze moge starac sie o kolejna ciaze i tak 5 lipca mialam okres kochalam sie z nazeczonym 10 lipca i 15 20 lipca zrobilam bhcg i wyszlo 1,4 czyli brak ciazy ale kochalismy sie tez 20 bo lekarz poiwedzial ze 20 i 21 to najbardziej odpowiednie dni do zaplodnienia kiedy powinnam zrobic ponownie bhcg bo znajoma powiedziala mi ze dopiero po ok 10 dniach . a jezeli chodzi o te obiawy to ja przy pierwszej ciazy zorientowalam sie juz 2 dnia sama nie wiem czemu ale czulam to :) i mialam nudnosci juz po 6 dniu ;/ wiec to zalezy od organizmu . myslicie ze lekarz sie nie pomylil i naprawde to byly 100 % dni plodne ??

jeżeli lekarz zrobił Ci usg i na jego podstawie określił kiedy jest najlepszy czas, to pewnie miał rację, a badanie beta hcg to najwcześniej p 10 dniach od zapłodnienia powinno się robić-nie od stosunku.

Gość magda19842811
lekarz nie robil mi usg stwierdzil to obliczajac sobie czy jakos tak z badania usg tego sie nie dowiesz kiedy masz najlepszy czas na zaplodnienie