Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liliiiiiiiiii

mam 26lat i nigdy nie bylam zakochana z wzajemnoscia

Polecane posty

Gość
CREAM ale na pewno nie chcesz być samotny? Nie robisz niczego w kierunku poznania bo jesteś nieśmiały - a to cecha charakteru z którą się urodziłeś, na którą nie masz wpływu. Więc nie jesteś w pełni panem swojego losu. :classic_cool:

wiesz problemy z seksem, prolemy w zwiazku s atak samo bolesne jak brak faceta dla kogos, kto nigdy nie kochal, to zadne pocieszenie. ale kredka dobrze mowi, z enie powinnas sie zalamywac. widze u Ciebie duze zrezygnowanie, brak zapalu i smutek, myslisz, ze taki czlowiek przyciaga innych? ja mysle, ze nie. wiem, ze to trudne, ale olej to co sie dzieje w Twoim zyciu uczuciowym, i rob to, co Cie cieszy, a zycie bedzie piekniejsze i na pewno bedzie ktos, kogo pokochasz z wzajemnoscia. ine siedz tylko duzo na forum, wychodz ze znajomymi na spotkania, znajdz lub jesli juz masz to oddaj sie zainteresowaniom, pasji, i rob po prostu to, dzieki czemu jestes szczesliwa. ja np jestem szczesliwa m.in., gdy podrozuje i to wlasnie mam zamiar robic. trzymam za Ciebie kciuki. aha i moze obejrzj cos, co nastawi Cie optymistycznie:) chcoiaz na jakis czas, bo wiadomo, ze sa wzloty i upadki i wahania nastrojow, wiec nie zalamuj sie, gdy z ajakis czas znow popadniesz w chandre, tak juz jest. do przodu.

Gość
yhmmm... pomyliłam Cię z kimś :p ale jeśli już gadamy to wyjaśnij DLACZEGO nie podejmujesz inicjatywy? chcesz się sam zestarzeć? w czym problem?

nie chce mi sie ciągle zyc w strachu wszystko sie zaczyna i kończy ja nie wierze w długo trwałe związki a jak mam sie ciągle starac aby dziewczyna nie odeszła do innego to wole byc sam

Gość
Ale co to znaczy nie robić nic na siłę? Przesadna alienacja nie prowadzi do niczego dobrego. To tak jakbyś chciała pracować ale nie szukała pracy w nadziei, że ktoś przyjdzie do Ciebie z ofertą. Marne szanse :D CREAM chrzanisz :p gdybyś się zakochał to porzuciłbyś swoją filozofię :D

nie chce mi sie ciągle zyc w strachu wszystko sie zaczyna i kończy ja nie wierze w długo trwałe związki a jak mam sie ciągle starac aby dziewczyna nie odeszła do innego to wole byc sam no jasne, lepiej siedziec bezpiecznie na forum. te Twoje slowa Ceram sa wymuszone, wcale tak nie chcesz, wierzysz w zwiazki, ale nie wierzysz w siebie i boisz sie, ze ktos Cie kopnie w dupe, boisz sie zaryzykowac, wolisz zyc nudno, bez zadnych poruszen serca. spoko, kazdy zyje jak lubi, tylko wiem, ze to, ze jestes sam, wynika z tego, ze sie po prostu boisz.

samotne zycie nie musi byc nudne , kazdy dostał kiedys w dupe od kogos kazdy przezył odrzucenie a czego mam sie niby bac

Gość
no więc co robisz ciekawego CREAM? bo ja mam wrażenie, że dorabiasz filozofię do własnej sytuacji... ale mogę się mylić :D BNB co słychać?

Gość liliiiiiiiiii
mi sie tez juz nic nie chce jeszcze jakis czas temu mi zalezalo, staralam sie teraz mam dosc

Gość
czyli nuda, monotonia, marazm... i wmawiasz nam, że takie życie można wieść z wyboru :D :classic_cool:

Gość
no i co z tego masz? co masz z życia?

Gość pozytywkaaaa
będzie dobrze ! całe życie przed tobą ! ;) na każdego przyjdzie potra ;) Zresztą życie nie opiera się tylko an tym zeby byc z kims ! praca, rodzina, przyjaciele to jest to ! ;)

Gość
nie odpowiada się pytaniem na pytanie - to niegrzecznie :classic_cool: ale odpowiem - przeżywam emocje, a Ty tylko beznamiętnie klepiesz w klawiaturę bo Ci się nie chce :p

Gość
ale to są cudze emocje CREAMik :p ;)

Gość westgermany
liliiiiiiiiii nie pisz bzdur, przecież ja Cię kocham!!!!