Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kittyroni

sex a okulary

Polecane posty

Gość kittyroni

mam pytanko czy ściągacie okulary jak uprawiacie sex? a jak z całowaniem czy całujecie z językiem w okularach czy bez?

Gość nhd
no podczas seksu to raczej :P

Jak nie chcesz tracić wzroku to przy ekspresyjmym seksie szybko je zrzuć

Gość konskie nasienie
jak ktos ma duza wade to pomyli ręke z członkiem hehe

Gość kittyroni
nie żartujcie sobie,proszę,ja nie miałam wcześniej chłopaka w okularach ,a on nosi okulary i nie wiem co zrobi?

Gość omfg omfg
no pewnie, że ściągam. ściągam nawet do czytania, a mam wadę -4 :P

Gość ja też mam chłopaka...
w okularach i np. przy całowaniu takim hmm... niezbyt namiętnym (jeśli można to tak ująć ;) ) okularów nie zdejmuje. Ale przy głębszych pocałunkach czy przy seksie - sama mu zdejmuję bo się boję że będą przeszkadzać albo się stłuką ;);) Generalnie - taki problem to nie problem :D Samo wyjdzie ;)

Gość loserom
Ja sobie nie wyobrazam sciagnac bryli na czas sexu ;/ Mam wade - 8 D i bez nich jestem praktycznie slepy ... ewentualnie moglbym zalozyc soczewki :P

Gość gość
mnie naprzykład bardzo podnieca jak kobieta podczas sexu ma okulary. a najlepiej jak ma mocne soczewki minusy one powiększają zirenice ma przedłurzone i gęste rzęsy mocny makijasz i nato załorzone mocne okulary plusy one podkresilą cały efekt. a jak na codzień nienosisz okularów to zastosój soczewki i okulary o tej samej mocy tylko soczewki minusy a okulary plusy. naprzykład soczewki ( -11) a okulary (+11) a widział będziesz tak jak bez okularów a efekt super.

Gość gość
NIe marw się, okulary ściągnie, ale zostanie w przepoconych skarpetkach :P🖐️

Gość gość
Wolę telefoniczny seks,korzystam z http://www.seks-telefon24.pl/ bo jest tanio i dyskretnie, fajne laski, napalone i robia wszysco co zapragnę

Gość gość
Jest tutaj ktoś, kto ma ochotę na wirtualny seks? Jestem zdzirowatą i wyuzdaną suczką. Kochanie czekam na Twój telefon, zróbmy to razem. Tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sextelefon.bzykacz.pl/aldona/ Moja cipka czeka na twojego k***ska, chcę wraz z Tobą przeżyć rozkosz. Gwarantuję Ci, że w czasie rozmowy naprawdę się bawię i mam nadzieję, że Ty też będziesz to robił. Mam bardzo sprośne myśli, nie zdziw się, że potraktuję Cię ostro, podnieca mnie dominacja ale jak sobie zażyczysz będę grzeczną suczką.