libbi_sztisel 70 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, RC + napisał: Samice dobierają do kopulacji wysokich samców i dzieci też dziedziczą w genach wzrost. Winić kobiety, że są wysokie, to tak jakby winić dobór naturalny. Urodziłeś się niższy, to nie wina baby... proste. Sporo facetow wysokich tez woli niższe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 394 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, Malowany napisał: Widmo był w Kanadzie i to akurat jest prawda. Gołymi rękoma u boku niedźwiedzi łowił łososie atlantyckie w kanadyjskich rzekach. A swoją łódką z silnikiem marki Honda popłynął do Peru na wakacje w miejscowych slumsach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBezbożny 31 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, libbi_sztisel napisał: Sporo facetow wysokich tez woli niższe Wszystko jest kwestia proporcji. I u niskich i wysokich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBezbożny 31 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: A swoją łódką z silnikiem marki Honda popłynął do Peru na wakacje w miejscowych slumsach. Po pyry i lamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 547 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, 0dbytBezbożny napisał: Magda jest od tego 997 to najczęściej wybierany nr w spisie połączeń u madzialeny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 72 Napisano 3 godziny temu Spalone świadectwo maturalne i wycięty katalizator Plus nasączone frytki śmierdzącym olejem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 547 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 9 minut temu, 0dbytBezbożny napisał: Magda jest od tego Lag Edytowano 3 godziny temu przez Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 547 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 9 minut temu, 0dbytBezbożny napisał: Magda jest od tego Tak. Edytowano 3 godziny temu przez Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 72 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: 997 to najczęściej wybierany nr w spisie połączeń u madzialeny Strasznie musisz się nudzić. Te ciągłe wspominanie o mnie, koszmarne awatary, hejtowanie innych. Idź spać i wytrzeźwiej, bo skończysz w Choroszczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBezbożny 31 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Strasznie musisz się nudzić. Te ciągłe wspominanie o mnie, koszmarne awatary, hejtowanie innych. Idź spać i wytrzeźwiej, bo skończysz w Choroszczy To końskie zaloty. On marzy o mamuśce powyżej 170. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 72 Napisano 3 godziny temu Kawa wypita gałka loda zjedzona, więc czas wracać do pracy. We wrześniu planuje 265 godzin. Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 72 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 0dbytBezbożny napisał: To końskie zaloty. On marzy o mamuśce powyżej 170. Ma Elke, a ja amboniarza o wzroście 196, więc puszczam głupszego przodem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 881 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: 997 to najczęściej wybierany nr w spisie połączeń u madzialeny I 112. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBezbożny 31 Napisano 3 godziny temu Nienawidze września. Kojarzy mi się z powrotem do szkolnego kołchozu i końcem dobrego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 547 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: A swoją łódką z silnikiem marki Honda popłynął do Peru na wakacje w miejscowych slumsach. To trochę świata zwiedził. A kto by kiedyś pomyślał, że on wyjedzie poza granicę swojego województwa. Wy mu po prostu zazdrościcie, bo nigdzie nie byliście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 72 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 0dbytBezbożny napisał: Nienawidze września. Kojarzy mi się z powrotem do szkolnego kołchozu i końcem dobrego. A ja lubię i październik.. Później od stycznia do maja i tyle na temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 547 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: I 112. Myślałem, że pijesz do mojego przyrodzenia 11.2. Masz szczęście, ale mam cię na oku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 22 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, Get Out napisał: Nie wiem które głupsze ono czy ty. Powiedz mi przyjacielu mojej kozy, to w Peru czy brazylijskich fawelach rozdawałeś miejscowym bluzy PROSTO, bo mam sprzeczne informacje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBezbożny 31 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: A ja lubię i październik.. Później od stycznia do maja i tyle na temat Tyle na temat cwaniaro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 10 Napisano 3 godziny temu 17 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Ja bym się bała, że taka się złamie na pół. Lepsze skoncentrowane siły w kulce. Właśnie pisze że baba do pracy w polu musi mieć muskulaturę a nie chuda deska 175 cm Libedzik jak zwykle pitoli bzdury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBezbożny 31 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, d48f5bb82c99 napisał: Powiedz mi przyjacielu mojej kozy, to w Peru czy brazylijskich fawelach rozdawałeś miejscowym bluzy PROSTO, bo mam sprzeczne informacje? To było w strefie gazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 881 Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, Get Out napisał: Nie wiem które głupsze ono czy ty. Jak nke wiadomo to po połowie sie podzielą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 72 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 0dbytBezbożny napisał: Tyle na temat cwaniaro Wielka cwaniaro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 547 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, tymczasowablokada napisał: Strasznie musisz się nudzić. Te ciągłe wspominanie o mnie, koszmarne awatary, hejtowanie innych. Idź spać i wytrzeźwiej, bo skończysz w Choroszczy Luźny żarcik, a ty się prujesz jak stare gacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 72 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Jak nke wiadomo to po połowie sie podzielą Nie ***"ale ty przodem z Kanadyjczykiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBezbożny 31 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Wielka cwaniaro Bez kitu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 72 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Luźny żarcik, a ty się prujesz jak stare gacie. Twoje żarty są koszmarne. Odbij typie i nie zaczepiaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBezbożny 31 Napisano 2 godziny temu Odbij do mumina. Wielkie baby nie chcą ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 547 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Twoje żarty są koszmarne. Odbij typie i nie zaczepiaj Ok. Odbijam typiaro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 72 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 0dbytBezbożny napisał: Odbij do mumina. Wielkie baby nie chcą ciebie. Bo wielkie baby lubią wielkich chłopów, którzy mają odrobinę oleju w głowie, a nie trociny i wódkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach