libbi_sztisel 70 Napisano 3 godziny temu Znowu sie nie dowiedziałam 174 całkiem słuszny jak na kobietę, moznaby rzec - przystojna kobieta o takiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 547 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, libbi_sztisel napisał: Znowu sie nie dowiedziałam 174 całkiem słuszny jak na kobietę, moznaby rzec - przystojna kobieta o takiej Nie wiem czemu, ale twój awatar przypomina mi piersi. Chyba źle ze mną. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 70 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Nie wiem czemu, ale twój awatar przypomina mi piersi. Chyba źle ze mną. Chyba bardzo zle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBezbożny 31 Napisano 3 godziny temu Żadna by nie zaorał bo jest mocny tylko w gębie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 414 Napisano 3 godziny temu Kto kogo będzie orał?...oprócz Leżaka AI rzecz jasna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 70 Napisano 3 godziny temu Ok doczytałam na poczcie: - co do elki kryterium wzrostu było brane jedynie pod uwagę przy nazywaniu ‚wielka’, kwestia awatara wypłynęła raptem tydzień temu;) poza tym Elka napisała ze to nie ona, ale nawet jesli - patrz wyżej - czy 174 na papierze jest inne niz 174 na żywo? - pisałam ze wyglada staro nie na swój wiek ale ty również oceniając jej zdjecie gdzie wychudziła sie do wygladu zasuszonej staruszki tak napisales tak wiem, zapewne nie pamietasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 70 Napisano 3 godziny temu Tak czy srak kobiety powyżej 170 to jest wasz dzień, jesteście zwolnione z orania pola, libed przyłapany na hipokryzji 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 70 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, RC + napisał: Kto kogo będzie orał?...oprócz Leżaka AI rzecz jasna Libed mowi ze kobieta sie kończy na 165 czy iles tam reszta to wielkie baby do orania pola typu np elka 172 cm zawsze była tak określana, dzisiaj sie okazało ze Klaudia el dursi która podoba sie libedowi ma całkiem słuszny jak na kobietę wzrost 174 i libed fajnie sie wił:p bylo kilka tematów które sie nazywały czy pole będzie orane Klaudią el dursi ale widmok wyklikal:p Edytowano 3 godziny temu przez libbi_sztisel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 10 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, libbi_sztisel napisał: Tak czy srak kobiety powyżej 170 to jest wasz dzień, jesteście zwolnione z orania pola, libed przyłapany na hipokryzji Libedzik chce orac pole laskami 170+ czy co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 70 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Wielki buu napisał: Libedzik chce orac pole laskami 170+ czy co No a to nie wiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 10 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, libbi_sztisel napisał: Libed mowi ze kobieta sie kończy na 165 czy iles tam reszta to wielkie baby do orania pola typu np elka 172 cm zawsze była tak określana, dzisiaj sie okazało ze Klaudia el dursi która podoba sie libedowi ma całkiem słuszny jak na kobietę wzrost 174 i libed fajnie sie wił:p 172 cm to nie jest wielka kobieta a do prac polowych tradycyjnie liczyły się bardziej duże ręce niż wzrost. Co mi po lasce 175 z chudymi rączkami do pracy Libed w normie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBezbożny 31 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, libbi_sztisel napisał: Tak czy srak kobiety powyżej 170 to jest wasz dzień, jesteście zwolnione z orania pola, libed przyłapany na hipokryzji Myślisz że się przejmujemy opiniami takich januszy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 50 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, libbi_sztisel napisał: Libed mowi ze kobieta sie kończy na 165 Może mieć 160 ale jak gruszka albo kulka to już też trzecia płeć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 10 Napisano 3 godziny temu Taka wysoka to może wiśnie bez drabiny zrywać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 70 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 0dbytBezbożny napisał: Myślisz że się przejmujemy opiniami takich januszy xD Ale zwolnienie z orania zawsze w cenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 414 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, libbi_sztisel napisał: Libed mowi ze kobieta sie kończy na 165 czy iles tam reszta to wielkie baby do orania pola typu np elka 172 cm zawsze była tak określana, dzisiaj sie okazało ze Klaudia el dursi która podoba sie libedowi ma całkiem słuszny jak na kobietę wzrost 174 i libed fajnie sie wił:p bylo kilka tematów które sie nazywały czy pole będzie orane Klaudią el dursi ale widmok wyklikal:p Dla niskich chłopków prawie każda baba będzie wielka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 251 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Wielki buu napisał: Libedzik chce orac pole laskami 170+ czy co Orali wołem, koniem i traktoremi. Widać przyszedł czas na laski 170+. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 227 Napisano 3 godziny temu Może jest niski i myśli że urośnie jak będzie wyzywał , że 174 to duże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBezbożny 31 Napisano 3 godziny temu Bicu kolejny amant xD ledwo 175 wzrostu grubas i wygląd sredni mocno a się panoszy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 70 Napisano 3 godziny temu Łeee libed jedzie samochodem i nie odpisze. Ja to zawsze mam pecha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 70 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, RC + napisał: Dla niskich chłopków prawie każda baba będzie wielka... Prócz Klaudii el dursi najwyraźniej ona ma inne 174:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 137 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, libbi_sztisel napisał: Ok doczytałam na poczcie: - co do elki kryterium wzrostu było brane jedynie pod uwagę przy nazywaniu ‚wielka’, kwestia awatara wypłynęła raptem tydzień temu;) poza tym Elka napisała ze to nie ona, ale nawet jesli - patrz wyżej - czy 174 na papierze jest inne niz 174 na żywo? - pisałam ze wyglada staro nie na swój wiek ale ty również oceniając jej zdjecie gdzie wychudziła sie do wygladu zasuszonej staruszki tak napisales tak wiem, zapewne nie pamietasz Hmm nie wiem o co chodzi. ;// Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 227 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Wielki buu napisał: 172 cm to nie jest wielka kobieta a do prac polowych tradycyjnie liczyły się bardziej duże ręce niż wzrost. Co mi po lasce 175 z chudymi rączkami do pracy Libed w normie Jak na gościa to 172 jest niski , ale kobieta o tym wzroście wcale nie jest wysoka no chyba że szpilki założy . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBezbożny 31 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, libbi_sztisel napisał: Prócz Klaudii el dursi najwyraźniej ona ma inne 174:p On po prostu myślał że 174 wzrostu wygląda inaczej. Haha nie ma głupszego od libed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 227 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, libbi_sztisel napisał: Łeee libed jedzie samochodem i nie odpisze. Ja to zawsze mam pecha Z mamusią na Orlen po parówke i później będzie bredził że za granicą był. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 10 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Jak na gościa to 172 jest niski , ale kobieta o tym wzroście wcale nie jest wysoka no chyba że szpilki założy . No jak dla mnie wielka kobieta to po prostu wysoka i szeroka kobieta więc np chuda 175 cm w żadnym razie wielka nie jest. Kwestia definicji aczkolwiek libedzik lubi tak hejtowac. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 227 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Hmm nie wiem o co chodzi. ;// Tłumacza trzeba wołać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBezbożny 31 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Z mamusią na Orlen po parówke i później będzie bredził że za granicą był. To tak jak ty w Kanadzie walący głową w witryny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 137 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Tłumacza trzeba wołać Nie, chyba jednak wole nie wiedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 227 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Wielki buu napisał: No jak dla mnie wielka kobieta to po prostu wysoka i szeroka kobieta więc np chuda 175 cm w żadnym razie wielka nie jest. Kwestia definicji aczkolwiek libedzik lubi tak hejtowac. Kto tam trafi za nim o co mu chodzi i chyba ma kompleksy na punkcie wzrostu , bo jest mały i stąd zafiksowanie że jakieś 175 do duża. Może chodzi mu o wagę jakieś sto kilo , to wtedy nawet niska będzie mu się wydawać duża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach