Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ból brzucha

ból brzucha objawa ciąży ??

Polecane posty

Gość Ból brzucha

hej a jak ja miałam miesiączke i boli mnie brzuch ale nie bolą mnie piersi to mogę być w ciąży ?

Gość kaliska
nie:o

Gość titaaa
a jak przestal mi pisac dlugopis minute temu i widzialam za oknem malego pieska, to jestem w ciazy?? bardzo sie boje:(

Bialy piesek to jeden z najpewniejszych objawow ciazy, patrzenie przez okno to pierwsze objawy, potem są ogorki i bita smietana.

Gość Ból brzucha
mam 28.29 dni cykl a okres spoznił mi sie 2 dni napoczątku były plamienia a potem był normalny jak zawsze i trwał 7 dni. Stosunek był 16 a okres dostałam 26. i od 2 dni brzuch tylko mnie pobolewa nie mam innych objawów...

Gość Ból brzucha
zrobiłam test na początku tego plamienia i wyszedł negatywny

Gość Ból brzucha
15 dzień cyklu

Gość titaaa
jak test wyszedl negatywny, to nie jestes w ciazy...............

BOL owulacyjny-pęka pęcherzyk Graffa, uwolniona zostae komorka jajowa , towarzyszyc temu moze ból w podbrzuszu , utrzymujacy sie do 2 dni , oraz skape krwawienie. Jesli bol zlokalizowany jest po prawe stronie w polowie odleglosci miedzy koscia biodrowa a pepkiem , przy ucisku boli lekkko a po oderwaniu reki od brzucha bol jest silny to prawdopodobnie zapalenie wyrostka robaczkowego. Jesli bol poawil sie po zjedzniu posilku lub wypiciu mocnej kawy prawdopodobnie jest to wzdecie.

Gość Ból brzucha
a duże jest prawdopodobieństwo ze jestem w ciąży ??

Test z moczu na obecnosc BHCG alezy robic minimum 10 dni po stosunku, wczesniej nie ma sensu. jesli od stosunku minelo wiecej niz 20 dni a test jest uemny, to na 80% nie jestes w ciazy. WArto zrobic dodatkowy test jesli nie poawi sie miesiaczka. RObimy wowczas test po 2 dniach od dnia spodziewanej miesiaczki. Moim zdaniem nie estes w ciazy tylko est to owulacja, ktora nie zawsze jest bolesna. ok. 25% kobiet przezywa ja rownie bolesnie co miesiaczke. BOL nie jest obawem ciazy.

Gość Ból brzucha
ok dziekuje ci bardzo podniosłaś mnie na duchu :)