Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samotny robak

kto z Was zawiódł sie na przyjacielu?

Polecane posty

Gość kulkulla
o mój stary wpis :) ale nic sie w tym temacie nie zmieniło :) Hehe wolę na kafe popisać i pogadać, niż mieć "przyjaciół" :D

Gość gdfgdsfg
jaja na babie i dobrym przyjacielu. Dlatego teraz nikomunie ufam i pozrywalem kontakty

Gość gdfgdsfg
obydwoje mnie zostawili w ciezkiej dla mnie sytuacji i to wystarczy za wtlumaczenie. niech ich szlak

Gość do ........ ciebie
e_ewciu :) Obrazil sie na Ciebie bo rozwalalas nasz zwiazek :o i wtracalas sie w nie swoje sprawy :p obrazilas sie ze Ci nie powiedzial ze mu robilam loda. Taka prawda. Pozdrawiam Didda ;) niewiem czy skojarzysz :P

Gość kate austen
wiecie co ludzie to nie te czasy chyba ;) za komuny było inaczej

Gość miś polarny w tropikach
ja też się zawiodłam więcej niz raz na przyjaciółkach....no cóż pech łatwo nawiązuję kontakty i zaprzyjaźniałam się kiedyś, teraz wiem ,że trzeba mieć spory dystans do ludzi i ,że warto słuchać innych :( cóż

Gość 2012 rok i tak nic nie zmieni
kate austen wiecie co ludzie to nie te czasy chyba za komuny było inaczej" To prawda,teraz ludzie czekają na koniec świata jak na zbawienie od ich niedoli :(

Gość mis nie w tropkach
Ja

Gość potłuczony palikot
jaka nie dola?? za komuny mieliśmy wspólnego wroga kc pzpr ;) ludzie się razem trzymali i jakoś tak pomagali sobie (pomijając tych ze służb oni byli przeciwko społeczeństwu) teraz sie już sąsedzi na kawe nie odwiedzają głupie seriale i teleturnieje w TV :( ja nie wiem co sie z ludźmi stało

Gość bywalo lepiej
Za komuny bylo fajnie :)

Gość gargamelowa
fakt więcej kombinowania kartki na wszystko ;) po polska wódke chodziło się do peweksu np luksusową ;)w sklepach prawie nic nie było ale ludzie byli faktycznie lepsi dla siebie

Przyjaźń jest, jak ufo, Atlantyda i Yetti. Sporo o tym piszą, dużo spekulują, a i tak nikt wrażeń z pierwszej ręki nie ma :P

Gość wścieknięta smerfetka
tak Kaliban zgadzam się z Tobą :( nie ma prawdziwej przyjaźni

Gość gargamelowe dzieci
nie ma przyjaźni między kobietami ,nie ma solidarności jajników psiapsiółki bywają strasznymi pizdami

Gość teraz mamy dziwne czasy

Gość mejbe- bejbe
też sie zawiodłam. Tak samo jak autorka. Wiedziała jak jest i ani razu nie zadzwoniła, nie odpisała na sms. Nie mówiac o tym ze nie pojawiła sie na moim ślubie. Nawet nie uprzedziła, nie przeprosiła. Jeszcze sie zachowywała jakby była obrazona. A wczesniej z każdą pierdołą jej pomagałam. Jest mi strasznie przykro.

Gość moje 2 grosze
Ja tez nie ejstem wzorem przyjaciela, ale przynajmniej sie z tym nie kryje. Nie lubie przyjazni zazylych na poziomie "przyjaciolka". Nie lubei jak mnie ktos obarcza swoimi problemami i nie lubie nikogo obarczac.W przyjazni ludzie mowia sobie wszystko. Ja tak nie lubie. Mialam kolezanake, ktora pogonilam, gdyz stala sie zbyt nachalna : chciala wszystko wiedziec co i jak, przepytywala mnie co slychac w moim zwiakzu jak na spodziedzi. Jak juz nie umialam wymyslic jakiegos wytlumaczenia dlaczego nie wpadne to szlam jak na sciecie. Nie lubie osaczenia. jestes dosc skryta i nie lubie jak ktos zyje moim zyciem. Dlatego nie daje z siebie duzo, bo nie wymagam nie wiem jakiego zaangazowania od innych. Stopa kolezenska ok, ale przyjacielstwo nie dziekuje. Staram sie zyc godnie i bezproblemowo. Nie robie innym krzywdy.

Gość anty-psiapsółka
wiecie co ja zerwałam(raczej rozeszły się te przyjaźnie) ok 3 wieloletnich znajomości z kobitkami z którymi sie znałam i wcale nie żałuję ,zdarzyło sie ,że nie miałam czasu i ochoty na ploteczki i wysłuchiwanie no i po wszystkim nie ma i czuję się tak jakby spadł mi jakiś ciężar

Gość dzisiaj nie ma przyjaciół
d

Gość mama krem bambino
To prawda: Prawdziwych przyjaciol poznaje sie w biedzie. Gdy zostawil mnie chlopak po 7 latach zwiazku, kolezanki zamiast gdzies mnie wyciagnac, odsunely sie. Nie odpisywaly na smsy, jak pytalam czy ida na impreze, mowily ze nie.Dopiero jak sobie kogos poznalam nagle zaczely sie kontaktowac. Jedna z nich byla przy mnie w tamtych chwilach, ale jak spotkaly sie wszystkie to obrabialy mi rowno dupe. To prawda, nie ma przyjazni w dzisiejszych czasach.Swiat zszedl na psy.

Gość hogfather
a ja wam mówie ,że nie ma prawdziwej przyjaźni między babami

Gość bo nie ma i juz

Gość moje IP 127.0.0.1
temat rzeka i tyle

Gość dioramaa
ja. straciłam wszystkich.

Gość nie ma przyjaciol to tyle w te

Gość ciężkie jest życie w dzisiejsz
ych czasach :(

Gość i ja zawiodłam się bardzo
na przyjacielu... On uważa się za przyjaciela (tylko raczej nie wie co to znaczy:( ) od lat kiedy tylko potrzebuje pomocy, kombinuję jak Mu pomóc.Zawsze prosił o pomoc - pomagałam, o radę - doradzałam... dziś potrzebowałam rozmowy-głupiej rozmowy:( umówiliśmy się,że przyjdę do niego po pracy... nie odbierał, nie odpisał:( w dupie mam:/ następnym razem ja tak postąpię:( już nie pomogę:( przyjaźnimy się 15 lat i taki numer;(